• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaj primit pe 1 mai

Admin1

Administrator
Reaction score
0
01.05.10 Il vad pe presedintele Romaniei, Traian Basescu … la o masa. Cineva se aproprie de el si-l pupa.
Ma aflu intr-un autobuz cu mai multe persoane apropiate. Vedem o cutie dreptunghiulara deschisa [cutia Pandorei?!?]. Vine soferul si ne spune: Taranii vor UN ALT GUVERN. Se poarta discutii aprinse.

Credeti ca blogului i se potriveste mai bine urmatoarea imagine?
http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?1144-Grafica-blog-si-forum&p=44958&viewfull=1#post44958

Noutati blog:
- am pus un ID la fiecare coment, el este unic si se gasesti deasupra avatarului
- am inchis culoarea fontului, deoarece multi mai rugat sa fac acest lucru (acum e negru, negru. Mai inchis nu exista)

Posted on Sun, 02 May 2010 10:15:51 -0700 at http://ioanistrate.ro/mesaj-primit-pe-1-mai/

Vai ,ce ma musca ,sa decodific,macar oleaca. Am sa risc un coment acusica:D:

tare mi-e ca mesajul il priveste pe nea ioan. hmmm:D cutia pandorei, discutii aprinse... inca putin si se rascoala userii p-acolo . :P. nu prea le mai dau mult..

"01.05.10 Il vad pe presedintele Romaniei, Traian Basescu … la o masa. Cineva se aproprie de el si-l pupa."

Decodare:
Ora 10 pm, Basescu sta singur la o masa din Golden Blitz si savureaza o halba de bere .Printre mese, se strecoara ca o felina ,acea doamna (imbracata in pantalonasi) si apropiindu-se de el ,sopteste incetisor " Nu uita ,te rog,sa-l nomonalizeai pt nobel pe cel mai faimos prezicator de nenorociri din Romania ce tocmai a aflat ca taranii vor un nou guvern".
Apoi, cu tandrete il pupa sanatos pe frunte si-i sopteste "Ai grija la cutia de trabucuri ,vezi cu cine o fumezi ,ca se lasa cu nasoale"

a

Eu as supralicita, zau...
In acelasi decor, in locul damnei, eu il vad pe Torje cum se apropie tacticos, pe 5-6 carari, si-l pupa zgomotos pe frunte spunand "Traianeeeeeeeeeeeeeeeeee, traiti-ar familia, hic! " apoi picand lat, ca un taran...

=))=))=)) sunteti tari. si gogu, treci si tu la decodificari. esti bun, bun :D

Back