• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaj primit pe 16 noiembrie

de la mesajele pt cutremur s a ajuns la mesaje politice ,ceia ce vreau sa intreb eu este'' de ce nu lasa si interpretarea?

pai daca a vazut ca nu e cutremur de pamant, a schimbat placa, fiindca din astea politice sunt din belsug.

Fiecare este liber sa creada ce vrea .Sunt oameni care traiesc doar cu asa ceva si sunt in stare sa te judece rau daca nu gandesti ca ei si nu le dai dreptate .Sunt multi care cred si asta pt ca au nevoie de astfel de stiri Eu ca sa cred in mesai trebuie sa am si explicatia .

eu cred ca mesajele sunt fabricate si nu are rost sa caut explicatii.

Admin esti cel mai tare la mesaje fabricate =))) Cand sa ne asteptam la o carte scrisa de tine ?

=)) alta carte??? nu ne ajung ale mosului?

=))) =)))) =)))) Pai ii dau idei , daca mosu' il lasa fara venituri =)))) nu trebuie sa traiasca si el ? =)))

Eu cred ca se referea la mesajle cu "aici sunt banii dumneavoastra" care au tot aparut pe drumuri cand era Base ministrul transporturilor.
Si iar ajungem la postmonitii, ca "mesajul" a aparut la cativa ani buni dupa ce Base a plecat de la minister.

daca mosul l-a vazut si abia acum si-a adus aminte, ce vrei tu? :P

De ce mesaje politice? Aprovizioanarea de toamna ,saci cu cartofi :D:

Gogu said:
Eu cred ca se referea la mesajle cu "aici sunt banii dumneavoastra" care au tot aparut pe drumuri cand era Base ministrul transporturilor.
Si iar ajungem la postmonitii, ca "mesajul" a aparut la cativa ani buni dupa ce Base a plecat de la minister.
corect gogu,asta tre sa fie!

magda said:
Gogu said:
corect gogu,asta tre sa fie!

ADMINE CITESTI ???? =)))

Back