• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaj primit pe 3 ianuarie

Admin1

Administrator
Reaction score
0
03.01.10 O voce anunta: ALEGERI !!! Apoi vocea anunta ca un sistem de alarma: ALEGERI… ALEGERI … ALEGERI … Ma uit in directia de unde aud vocea si vad scris Alegeri de culoare portocaliu inchis.
——-
Saptamana aceasta se va da drumul la CHAT. Din pacate, acest CHAT nu va fi free (adica nu oricine poate intra pe el).
Doar utilizatorii inregistrati (adica contul sa fie activ) pot accesa acest CHAT.
Va rog sa va verificati userele daca pot posta sau mai exista, deoarece in perioada 22-26dec au existat unele probleme cu baza de date. Cele mai intalnite erori eu fost: stergerea unor utilizatori si neacceptarea linkului de activare a utilizatorului de catre server.
Cei care au probleme ii rog sa posteze aici in comentari si sa nu uite sa specifice 2 lucruri: numele contului de pe forum si care e problema (exemplu nu pot posta).

Posted on Sun, 03 Jan 2010 21:28:21 +0000 at http://ioanistrate.ro/mesaj-primit-pe-3-ianuarie/
Comments: http://ioanistrate.ro/mesaj-primit-pe-3-ianuarie/#comments

Pai, mai nene, si noi bolovanii stim ca in curand vor fi alegeri in colegiul 1 din sectorul 1. Si favorit este Prigoana, care este portocaliu.
Ceva mai interesant? Vreun marfar cu butuci? Ceva stuf in delta? Ceva cruce pe dealul din vreun sat inexistent?

ia uite! citeste presa,se uita si la tv...e un om informat !:D

cred ca nu-i mai da adminel voie sa raspunda :D

Am inteles ca are ore stabilite cand raspunde la telefon .

oricum,trebuie sa vorbesti la telefon mai intai,nu uita ca nu sta toata saptamana in bucuresti ,merge la bunker :D

:O a intrat in functiune "proiectul AS " ?

=)) nu stiu...eu ziceam de telefon la bunel
stai linistita,oricum ! vezi...nici nu tre sa fii pe acel forum ca sa te ia groaza.

va dati seama cum se multiplica toate interpretarile mesajelor dlui istrate ?
cine stie cati oameni au trait clipe de cosmar....

de,fiecare isi alege locul unde sta ,isi merita soarta .

Hehe, de aici a inceput haosul alegerilor. Portocaliu inchis? Ce chestie, inca de la inceput se pregatea pentru suceli....Si portocaliul ala inchis , dadea , asa , mai spre rosu? :D

Back