• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaj primit pe 31 ianuaria

Admin1

Administrator
Reaction score
0
31.01.10 Se activeaza zona seismica Vrancioaia cu o lada in care vad doua coarne lungi si groase. Doua unde seismice diametral opuse. (decodificare: Cutremurul va avea loc in zona Vrancioaia. Lada reprezinta epicentrul, iar coarnele lungi si groase reprezinta cele 2 unde principale ale cutremurului. Iar urmatoarea propozitie spune despre ele ca sunt diametral opuse)

Posted on Sunday, January 31, 2010 8:30 PM at http://ioanistrate.ro/mesaj-primit-pe-31-ianuaria/
Comments: http://ioanistrate.ro/mesaj-primit-pe-31-ianuaria/#comments

Cataline, te-a parat Roby ca ai greseli in titlu.
Si ia vezi mataluta ca Vrancioaia e o zona seismica activa si fizic nu pot fi 2 unde principale si diametral opuse.
O unda seismica pleaca radial din epicentru. Apoi, in functie de ce teren exista, pot fi mai accelerate sau mai lente. Poate vroiai sa spui matale in loc de "2 unde principale" poate "2 directii de propagare".
Ia pune mana si corecteaza, sa nu se mai ia carcotasii de tine :D

PS Coarnele alea lungi si groase sunt curbate sau drepte?

zona seismica nu e vrancioaia, e vrancea =))

PS Coarnele alea lungi si groase sunt curbate sau drepte?
[/quote]

nu ti-a raspuns,gogule! =)) =))

daca-s curbate ,semnifica spirala lui Nita :D:

Sa te trimit sa citesti regulamentul ?

am tot stat si m-am gandit ....nici asta nu e scris de bunel =)) =))

Se subantelege,toata lumea stie ca "preia "mesajele de la bunel :D:nu si-ar permite :D: sa le mistifice :P

zau ??:D poi asta e exprimarea dlui istrate ? eu nu cred. mai ales ca la otv a avut probleme cu vrancioaia,cand l-a pus padiu sa arate pe harta cam pe unde e amplasata. si s-a suparat....cica fac aia misto de el =))

m-am prins care-i chestia cu cornele,este vanatul lui Gogu ,ca pe acolo haladiueste si el :D:

Back