• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaj primit pe 6 septembrie

Admin1

Administrator
Reaction score
0
06.09.10 Biserica Domneasca din Barlad e transformata in camin familial. Inauntru e o femeie inalta cu o fetita, iar in stanga, langa altar, este o piscina in care face baie o femeie. Sunt pe marginea bazinului. Ies afara, unde in drum sunt 2 oameni care vor sa-i angajez, dar dupa ce Mircea (?!!?) aranjeaza cu femeia.

Posted at http://ioanistrate.ro/mesaj-primit-pe-6-septembrie/

Oare ce costum avea femeia din piscina ? doua piese sau .....era imbracata ca arboaicele? o fi fost frumoasa blonda care e conflict cu Mircea Basescu ?

Ei, pe naiba. Va spun io ca fomeia din piscina era nuda. Si avea sani mari, obligatoriu. Nici slip nu avea, parol. El era pe marginea bazinului si se holba la ea. Mesajul nu e complet, va spun . E cenzurat. Si fomeia punea mana la pasarica, sigur. Catalin iar umbla la mesaje. :D

mesaj fabricat! mosul ar fi spus cetateni, nu oameni.

inafara de faptul ca in altar nu au acces femeile (eu asa stiu,desi nu ma prea duc la biserica) mesajul asta e curata blasfemie! alta femeie face baie intr-o piscina,tot in altar ! :D

Cine stie cine este femeia,poate fi intruchiparea diavolului =)) poate se refera la preotii care nu prea merita sa slujeasca .... poate..... si presupunerile pot continua .

da , comentam pe mesaj .....dar era mai interesant daca era vb si de vreo pasarica =))

mey ady,daca femeia facea baie intr-o piscina,la altar...poate nu avea costumul de baie pe ea...:D ce zici ? convenabil ? =)) =))

las ca-ti fac eu un mesaj....super explicit ! =))

Io sunt curioasa ce aranjeaza Mircea asta cu fomeia. :D Poate aranjeaza sa-i spuna pentru cine e semnalul :P.

Back