• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

vreau sa va spun ca aceasta saptamana este sub semnul intrebarii. Vibratiile isi mentin comportamentul ciudat, ceea ce inseamna ca ori vor fi cutremure in zona noastra mai mari de 5 ori pe placa noastra peste 7.
Inca nu vorbim de producerea marelui cutremur.

cica iar vine cutremur- spune adminul vecin

altceva nu a invatat?:cry: mi-e atat de mila de el.....

-din surse de incredere
2u4291v.jpg

sursa doreste sa-si pastreze anonimatul, va rog nu mai faceti presiuni inutile,ms.

emerem said:

vreau sa va spun ca aceasta saptamana este sub semnul intrebarii. Vibratiile isi mentin comportamentul ciudat, ceea ce inseamna ca ori vor fi cutremure in zona noastra mai mari de 5 ori pe placa noastra peste 7.
Inca nu vorbim de producerea marelui cutremur.

cica iar vine cutremur- spune adminul vecin

iar minte, ca si pana acum,
PS oare stie care e placa noastra?

posibil intre cele doua sarbatori de Sf Marie :P asta asa..... sa respectam mesajele vechi :D:

anuk said:
posibil intre cele doua sarbatori de Sf Marie :P asta asa..... sa respectam mesajele vechi :D:

Si daca nu este intre sf Marie Mare si cea Mica o sa fie intre cea Mica si cea Mare:P..cu posibilitatea evident de a relua ciclul ani de acum inainte....

Eu totusi inclin sa cred ca va fi in preajma sarbatorilor de Craciun,dar nu se stie in ce an...:D:D:D

Exclus de Craciun,pt e frig si Basescu nu poate fi printre daramaturi cu maneca scurta la camasa,logic ,nu?

anuk said:
Exclus de Craciun,pt e frig si Basescu nu poate fi printre daramaturi cu maneca scurta la camasa,logic ,nu?

:D cu schimbarea asta climatica,nu poti sti cum va fi vremea in decembrie...sau poate Basescu,nu mai apuca sa-si decat o camasa pe el :D:D:D

anuk said:

base mai are 4 ani de domnie, ar trebui sa fie 3-4 zile (depinde de ziua alegerilor < sau > a 250 zi) cu posibilul cutremur (a 250 zi din an)
din cele 3-4 zile, una trebuie sa fie sambata atunci va fi cutremurul

in caz de toate cele 3-4 zile pica sambata, adaugam indicii importante, vizita prim ministrului ungar la noi (pre sau post cutremur, ca nu mai stiu)
+prognoza meteo favorabila

in restul 364/365 zile din an puteti sta linistiti, moshu vegheaza, sanse mici sa fie un cutremur >6,5 cam 50%

Si sa nu uitam cel mai important indiciu.
Dan Diaconescu nu apuca sa se mute din garsoniera OTV la noul sediu ;)

probabil este vorba de Cotroceni,nu? Ca acolo isi muta sediul cand o sa fie presedinte :D:

Back