• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaje 21 februarie

adrian_nicolae

Prieten
Reaction score
0
21.02.2011 Aud la 50-80 km nord de Piatra Neamt un eveniment deosebit...Certificat medical

21.02.2011 Apare dl.Iliescu intr-o situatie deosebita.

21.02.2011 Pe o masa e pusa o camasa de matase de culoare Portocalie. In acest moment ing. Dinu Gh, fostul ministru al industriei chimice imi da....si ma intreaba: Cat costa camasa eu zic 50...95 lei. Dupa care spune: Sa organizam un banchet

Mesajul din 5 februarie 2011 s-a materializat

Cel puţin 65 de oameni au murit la Christchurch, în Noua Zeelandă, în urna unui cutremur devastator de 6,3 pe scara Richter. Sute de localnici au fost răniţi. Numeroase clădiri s-au prăbuşit, mai multe şosele s-au rupt, au izbucnit incendii, iar conductele rupte au provocat inundaţii.

http://www.realitatea.net/gheorghe-...zeelanda-nu-are-efecte-in-romania_806293.html

O mica adaugire, daca imi permiteti. Pe blog mesajul s-a postat pe 23 februarie 2011 ;)

Acum, bunelu' viseaza multe, nepota'su trage tare sa se pupe una cu alta, etc. Iar pe faza ca intr-un astfel de delir au aparut cuvintele "noua zeelanda" si "conducte" acum sustine ca a premonit el cutremurul din noua zeelanda.
Parerea mea? Bull shit!
Dar in lume sunt multi idioti care sa puna botu' la vrajeala lor.

Asi mai adauga gogule ca si Doineaua a premonit cotremorul din Noua Zeelanda. Pacat ca nu v-ati uitat aseara la OTV. Am auzit ca a facut-o de oaie Doineaua. Au perpelit-o aia pe toate partile. Cred ca nu mai vine la OTV niciodata. I-a fost stirbit si luat in deradere harul. Incet, incet, se elimina singuri de pe lista "prezicatorilor". Cine a vazut emisiunea aseara, rog comentariu, la "Doineaua" in topic. Nu stiu daca igzista link deocamdata.
O astept si pe Aimee sa apara pe sticla. Ca doar e om de televiziune. Sa ne delecteze cu previziunile ei pozitive.

...bull shit ??? putin spus ...abureala,prosteala,fraiereala ... "mesajul" a fost aruncat la plesneala,deja se astepta in zona respectiva un tsunami sau cutremur, "un ses verde cu pepeni","sesul e numai apa si noroi",mosule n-ai nimerit-o,n-au avut nici inundatii si nici tsunami,au avut un cutremur ... asa ca lasa-ne ...

sa le luam pe rand: certificatul medical cred ca i se potriveste lu nea' injineru, deci mesajul se refera clar la domina sa . interesanta e locatia. o simteste oare pe manu a noastra? ca paranormalii astia cu puteri s-or simti intre ei... pe ilici il tot asteptam sa dea coltu :D....iar la ultimul mesaj era mai buna intrebarea cu cat costa halatu. in rest, o chintesenta de halucinatii. mesajele sunt din ce in ce mai haotice. cred ca o ia razna si nepotu.

...pai la 50-80 km nord de Neamt se afla Falticeni,din ce-mi aduc aminte,parca ar fi o scoala militara la Falticeni...ce mama naibii ar putea sa se intample in zona...mosule minti tot poporul cu blogusorul... daca mai faci d'astea mosule .... stii ce pleaca de-aici ? :18:

hahhahah bodooooooooooo pe cuvantul meu ,cand am citit mexajul m-am gandit ca mi-e adrexat ....

Back