• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaje 5,7 iulie

Admin1

Administrator
Reaction score
0
05.07.10 Crin Antonescu, presedintele PNL trece prin satul Halaresti pe soseua care vine dinspre Mircesti, cu reprezentantul unui partid pe care il roaga sa intre in PNL. Aceasta insa il refuza. In schimb el urca drumul pe deal in Halaresti, iar Crin Antonescu iese din sat.
07.07.10 Vad din cosmos globul pamantesc cu cele 2 continente americane, inconjurate de cele 2 oceane. Dar, dintr-o data, apare o banda neagra care coboara de la nord spre sud (parea prin Missouri – Mississippi – Golful Mexic). Apoi, apare a doua banda neagra in Oceanul Pacific, din golful Alaska, la circa 200 km departe de tarm. Banda curge de la nord la sud de-a lungul tarmului celor 2 continente, ajungand la Capul Horn, apoi intra in Oceanul Atlantic si inainteaza spre nord.
07.07.10 Aud apa sintetizata ca bata.

Posted on Mon, 12 Jul 2010 12:18:36 -0700 at http://ioanistrate.ro/mesaje-57-iulie/

Ca cataline, nu cumva era nenea ala la Halaucesti, nu la Harlaesti? Nu de alta, dar seamana numele. Incep in "H" amandoua :d
Apropo, lasa-le dreaq de postmonitii, ca nu e frumos din partea clarvazatorilor sa vada in trecut. Mai ales cand copiaza informatii de pe la noi ;) Sau cand "vad" chestiile din trecut, deformate. E semn de boala la scufitza ;)

fraza asta e in lb romana? eu nu pricep ce zice.

mod1 said:
fraza asta e in lb romana? eu nu pricep ce zice.

Crezi ca intelege cineva?asta este si scopul...explicatiile vin mai tarziu in functie de evenimente.
Poate il descifreaza Anuk...am vazut ca se descurca bine:D

traducere:
a uitat baba apa la incalzit in cuptorul cu microunde, el a auzit, se duce sa o bata

Abc, pentru inceput, e binisor. Treaba e alambicata. Trebuie o cercetare atenta. Stai sa apara greii. Asteptam cu interes decodarea de la Anuk si Nita, in special . He he .

Eu nu inteleg ce nu intelegeti:P
Sa citez:

miriam
ID comentariu=28991, July 13th, 2010 at 12:03 pm

Ce inseamna ” ca bata”?
Multumesc

Admin:
Adica o ploaie provocata

Deci inundatiile din Moldova sunt din cauze de ploi provocate...de aia nu le-a simtit nimeni:D

" 07.07.10 Aud apa sintetizata ca bata."

Bey,e foarte simplu, dupa ce organismul lui a sintetizat toata apa bauta , el,organismul,i-a transmis "transcedental" ca e prost "bata" si ar cam fi timpul sa se lase de "meserie"( Saracul ,nu s-a prins inca ,ca mesajul era pt el.)

Ar mai fi o varianta (mult prea destepta pt el) dar am mari dubii ca e asa ,plus ca ii dau idei:D:(fie ce-o fi,imi asum riscul :P )

BATA, oraș în Guineea Ecuatorială, centru ad-tiv al terit. Mbini (Rio Muni), port pe țărmul G. Guineei; 45 mii loc. (1980). Aeroport. Centru comercial. Ind. cimentului; prelucr. lemnului. Export de cacao, cafea, ulei de palmier.

Decodare varianta 2
Oras + apa,(si nu orice apa ci ....Atlanticul) oricand e posibil sa se intample ceva nasol.

Va las pe voi sa decideti care este varianta corecta:D:

Attachments

• Eq_Guinea_ES.PNG
    Eq_Guinea_ES.PNG
    9.6 KB · Views: 5
=)) anuk, esti meseriasa la decodificari.

Deci bunelu o tine pe-a lui . E vorba de cotremur, clar!!!

Iata ce zice Catalinu , azi:

"multi vorbeau de pata de petrol din Golful Mexic, dar dl Istrate spune ca nu e vorba de aceasta ci de un cutremur care vor ingropa Muntii Stancosi

Deci, un cataclism de proportii. O sa postez decodificarea exacta dupa ce o s-o am si sub forma de SMS

Nu se anunta un cutremur major in urmatoarele 12ore (adica mai mare de 6,5) "

In privinata misteriosului mesaj cu apa sintetizata cu bata, eu cred ca e cat se poate de simplu (ca o completare la ceea ce a descifrat forte bine anuk) si se refera la faptul ca o cam dau cu bata-n balta , ca in ultimul timp nu le mai iese nimic, nici macar la plesneala. :D

Back