• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaje din 10, 31 iulie si 1 august

Admin1

Administrator
Reaction score
0
10.07.10 Am curatat buruienile…. in noapte din gradina… Apoi apar liste cu nume scrise cu creionul negru. Apoi, vad de la inaltime cele mai importante televiziuni din tara. 30.07.10 Apar numerele 11,12 si 20 in legatura cu un eveniment. 01.08.10 Vad o foaie de hartie alba pe care e scris cu negru un eveniment.

Posted at http://ioanistrate.ro/mesaje-din-10-31-iulie-si-1-august/

De cand asteptam noutati[:D]

Unul din mesajele de mai sus e perfect pentru seria:

06.09.06: Intru intr-o biblioteca cu rafturile pline de carti, cu un PERMIS in mana… In acest moment apar ca in CEATA CIFRELE 19 si 20, parea ca au aparut de la o masina de scris, DAR CIFRA 19 VIBREAZA in sus si in jos, imi aduc aminte ca aceste cifre au fost publicate in cartea mea ROMANIA si LUMEA in TIMP, in mai multe locuri, in legatura cu un eveniment important.
29.08.06: Vad scris pe o foaie de hartie cuvantul EXPERIENTA SI CIFRA 3 INCADRATE INTR-UN CHENAR NEGRU.
26.08.06: AUD: NU SE MENTIN DATELE DE PE SATELIT; IN GAND IMI APAR NUMERELE 1; 2; 3;
05.09.07. – Apare cifra 16, o data foarte importanta pentru un eveniment deosebit.
26.11.08 O voce anunta: un eveniment nu trece peste, nu depaseste … CIFRA 11 …
25.12.08 – 03.02.09 In diverse mesaje apar cifrele 3, 10 ,11, 15, 25, 30 cu semnificatii deosebite.
23.08.09 O voce anunta numarul 23. E ca si numarul 20 din iunie a.c. (anul curent). Plin de radiatii luminoase. Nu este ca numarul 20 de Sf Ilie. Tot acum apar numerele : 20, 21, 22 si 23 in legatura cu cutremurul

Deci avem asa: 1 2 3 10 11 15 16 19 20 21 22 23 25 30 ....

Acum se mai adauga un 12....30.07.10 Apar numerele 11,12 si 20 in legatura cu un eveniment.

Si eu zic ca incepe sa fie acoperit 24/24 7/7 ca sa ma exprim asa:D

Ma amuz teribil:D
Citesc comentariile la mesajele de mai sus:

decodificarile ne vor lamuri dar nu e de bine , nume scrise cu negru …. s-ar putea sa fie chiar despre cutremur . Sa vedem ce zice Dl.Istrate .cu stima Gabi Birta

CRED CA SE APROPIE CEVA FFF NEPLACUT,VA RUGAM SA DECODIFICATI CAT SE POATE DE REPEDE ACESTE MESAJE,MAI ALES NUMERELE CARE POT FI NISTE DATE.MULTUMESC

Vai de mine!Sa ne ascundem!Cat mai repede sa ne dea decodificarile...
Oameni buni!Dl Istrate primeste mesaje de genul asta de 33 de ani!!!

Mie imi e din ce in ce mai clar ca multi dintre cei de aici stiu mai multe despre cartile dlui Istrate decat majoritatea celor de acolo....:D

iar da numere istrate?o fi din cauza supararii ca a pierdut-o pe joiana

oanai said:
Mie imi e din ce in ce mai clar ca multi dintre cei de aici stiu mai multe despre cartile dlui Istrate decat majoritatea celor de acolo....:D
Sunt 100% de acord cu tine.
Cred ca nici macar moderatorii de acolo nu stiu despre cartile bunelului cate stiu multi dintre cei de aici ;) Sau despre interventiile bunelului la diverse show-uri TV. Sau despre aparitiile bunelului pe net, pe site-urile lui Miraholian sau aiurea.

cu ajutorul unei surse* din interior am reusit sa obtin inEXCLUSIVITATE foaia cu pricina

kyyow.jpg

*sursa doreste sa-si pastreze anonimatul pt a putea furniza materiale si pe viitor

ia uite cum se decodifica aceste mesaje la ei acasa:

"Nu cred ca este vorba de cutremur , cred ca esta vorba de accidentul tocmai trecut , cu echipa israeliana si pilotul roman de elicopter in prima parte. in a doua parte sa nu fie vorba de vre-un accident provocat la vreo intreprindere care prin natura productiei poate provoca dauna majore cu multe pierderi de vieti omenesti , gen petrochimie-rafinare sau furnale - metal topit - dar pot fi si altele vizate. ceea ce implica de fapt acte de sabotaj, iar dupa 20 de zile evenimente tip accident de cale farata sau auto, pe autostrada cu numar mare de decese, foarte mediatizat. de ce spun asta , simplu fiindca il asteptam pe cel mare ianinte , prin 6, 7. deci in 10 , 11, pot fi alte evenimente care sa scuture bine Romania sau lumea. cu dragoste si pace. "
si mai aflam ca se astepta marele cutremur in jurul datei de 6-7 august!
ia sa vedem, e tot tzeapa?!

abcabc said:
cu ajutorul unei surse* din interior am reusit sa obtin inEXCLUSIVITATE foaia cu pricina

kyyow.jpg

*sursa doreste sa-si pastreze anonimatul pt a putea furniza materiale si pe viitor

foarte important documentu,abc! cred ca ai dat bani grei ca sa-l obtii.:D
trebe pastrat cu sfintenie!:P

iata inca o interpretare serioasa,zic eu:

"Departe de mine intentia de a contrazice pe cineva ,dar eu cred ca se va intimpla ceva ce va elimina un anumit segment al clasei politice(buruienile),un eveniment la care nici macar nu ne putem gindi in acest moment ,listele reprezentind nominalizarea celor implicati ,eveminentul va fi amplu mediatizat,oricum mesajul nu este de bine.
Sa ne auzim cu bine"
si raspunsul la aceasta:

"Madalina bine punctat si din acest aspect trebuie gindita treaba , sa nu uitam atentionarea sefului ca pina pe 11 sa trimeata fiecare primar la centru listele cu persoanele date afara , care au fost angajate politic sau ca recompensa pentru sustinere politica . pot fi doar aceste conotatii sau toate la un loc formind o sarada greu de rezolvat , care se va deosebii o data cu trecerea evenimentelor. cu dragoste si pace"

si ca sa fiu corecta,pun si sursa: forum ioan istrate

lamuriti-ma si pe mine cine a scris acel cuvant cutremur?pare a fi o scriitura automatica

da, poate.. dar analfabetica pentru ca se scrie: I'll be back :)

e un scris in paint conform statisticilor marilor graficieni anunnaki..come on people..

Ca mi-am amintit de faza cu cartile si cu cititul lor, dar si de parazitii...

hahhahah the credeam ca numai lb romana e o problema pt .....dar vad ca nici engleaza nu o stie.

Da de ce nu zice el niciodata care e evenimentul ala deosebit? Daca ar fi asa bun, ar zice si el, macar o singura data, despre ce e vorba. Tot timpul nu vede decat eveniment deosebit. (Ia sa notez si io numerele alea, sa joc la loto, poate iese ceva. asta da eveniment deosebit :D).

"Am curatat buruienile…. in noapte din gradina…"

iaca s-a adeverit,asta noapte am curatat cateva "buruieni in gradina noastra" =))

nu radea :D: ca erau multe si pline de spini otraviti =))

Back