• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaje din 15 si 16 octombrie 2010

Admin1

Administrator
Reaction score
0
15.10.10 Vad o foaie de hartie prin care se da un semnal pentru un eveniment deosebit. Pe hartie e un cerc, un semn. Mesajul se repeta. Apoi, apare in fundul unei strazi o cladire, tip vila, luminata, unde are loc o intalnire …
16.10.10 Sunt pe strada mea (pe trotuar) cu un cetatean cu care discut. Se aude o voce care anunta: Problemele si situatia tarii trece de la un guvern la altul. Pe langa noi trec spre casa gospodinele.

Posted on Mon, 18 Oct 2010 07:13:10 -0700 at http://ioanistrate.ro/mesaje-din-15-si-16-octombrie-2010/

hai sa incercam o interpretare
15.10.10
foaie de hartie=motiunea depusa
semanal eveniment deosebit=oameni care vor iesi in strada in ziua cand se voteaza motiunea.
cerc= http://www.psdcs.ro/comunicate/sigla-psd-pc.jpg ajunge?
mesajul se repeta=motiunea va pica, asemeni celei din primavara:), daca trece guvernul boc a mai picat unei motiuni (pica bine in orice varianta)
vila, luminita, intalnire =se duce geoana la spa in vila lui vantu;)

16.10.10
aici e un pic mai complicat;)
boc ia cuvantul in parlament ne reaminteste problemele lasate de guvernul tariceanu+ masurile pe care vor fi luate de acum inainte pt scoaterea R0 din criza;)

Pe langa noi trec spre casa gospodinele.=o ramasita a mesajului "...bikini... semanal...maeu..."doamna care a dat semanlul e gospodina :D

100% se indeplineste:D
se apropie weekendul: Tine-ti Aproape

Postmonitiile nu se dezmint =))
Acum, sincer sa fiu, cred ca "mesajele" vin de la cacalin, nu de la bunel.

eu sunt sigura ca sunt fabricate.

semanal eveniment deosebit=oameni care vor iesi in strada in ziua cand se voteaza motiunea. asta nu se anuntase cu vreo 2 saptamani inainte?

"Pe langa noi trec spre casa gospodinele."

Posibil o greva a gospodinelor care se intorc cu sacosele aproape goale ,din lipsa de banuti.

ufff...mi-e mila de saracii useri de la istrate forum si blog ,cum se chinuie ei sa desluseasca niste tampenii!

Back