• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaje din 26 si 27 februarie

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Din ciclul "Universul si Prostia sunt infinite si totusi de primul nu sunt asa sigur”, duo-ul de soc Istrate- Paun (asta se pare ca este numele celui ce semneaza ca "Admin") loveste din nou la http://ioanistrate.ro/mesaje-din-26-si-27-februarie/ pe 1 martie 2011

26.02.2011 Aud: Scoli inchise ... . Vad de sus, de la distanta, un cortegiu funerar care intra pe Calea Victoriei de pe o strada laturalnica si merge spre Piata Unirii.
27.02.2011 Vin spre coltul unei cladiri inalte unde se afla Teodor Stolojan care imi spune: Am facut pentru dumeata ... Eu ii raspund: nu am bani sa va dau ... Dansul se supara, se schimba la fata.
27.02.2011 Aud in Germania si Austria zeci de mii de bolnavi. In acest moment apar ceva ca niste cocoloase.
Daca facem abstractie de delirul continuu, gasim si niste postmonitii :)

Pe 26 februarie au fost scoli inchise. In SUA, si s-a anuntat la stiri.
In plus, "cortegiul funerar" nu este decat o manifestatie ce a avut loc pe 15 februarie, manifestatie impotriva etnobotanicelor si la care s-au purtat sicrie. Eveniment, de asemenea, intens mediatizat.
Detalii aici

Mesajul ce-l contine pe Stolojan nu se refera decat la un dialog imaginar avut intre Stolo si Boc,dupainterventia lui Stolo din mass- media de prin 23 februarie, interventie in care i-a luat apararea lui Boc.
Postmonitie clara.

Mesajul din 27, cel cu cocoloasele, este cel mai amuzant. In acest moment in Germania, Elvetia, Austria si Franta sunt multe cazuri (peste 200) de rubeola. Daca nu stiti cum semanifesta, cateva poze http://www.google.ro/images?hl=ro&rlz=&=&q=measles&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi
Si referitor la date,pe 21 februarie, OMS a dat o alerta de epidemie de rubeola pentru Elvetia.
Deci, postmonitie pe fata, dar si sadism, deoarece deja Istrate isi imagineaza zeci de mii de bolnavi.

Oare oamenii aia ce casca gura la ce spune Istrate sunt atat de batuti in cap incat sa nu-si dea seama ca bunelu ce aude seara la stiri "vede" noaptea in mesaje? Isi merita soarta si merita sa-si bata joc de ei duo-ul de soc Istrate- Paun.

Gogule, orice pasare pe limba ei piere! Stai linistit! Lumea vrea mesaje cu cutremurul mey!!! Si ghinion.... alea nu prea mai vin. Nici nu vreau sa stiu de ce! ... Mesajele astea "e" prea subtile pt esantionul reprezentativ al celor ce cred in bunel. Ei vor sanje Gogule, nu cocolase!!! Se vor plictisi repede de Calea Victoriei colt cu nu stiu ce straduta. Ori sanje, ori nimic!

Back