Sa luam putin la analizat...
"Cand vine cutremurul?
Eu: Peste 2 saptamani. Vine, cum i-am spus dlui P.D. (e nume, nu partid) despre accidentul sau de masina."
Deci vine asa cum vine accidentul....vine asa cum i-a spus?Vine peste doua saptamani?Se implineste la fel cum se va implini accidentul de masina?Peste doua saptamani va fi si cutremurul si accidentul de masina?
Mie tare mi-e ca vine cum s-a terminat si criza....sa va aduc aminte:
10.08.09 O voce anunta: Criza economica si financiara inceteaza la sfarsitul acestui an.
In caz ca nu ati observat ca am iesit din criza si ca o ducem din ce in ce mai bine, va anunt eu
Pe mine ma amuza (iar) ca tot incearca toata lumea sa lege evenimentele care vor fi cand va veni cutremurul:acum nu mai avem decat sa urmarim ce personalitati pleaca la NY ca sa stim clar cand va veni cutremurul..pana acum stiam de vizita lui Orban, de moartea unei personalitati, de vacanta copiilor, de doua sarbatori mari...acum s-a mai alaturat o necunoscuta care trebuie sa dezvaluie data marelui cutremur.
Daca nu vor fi toate indeplinite se va da vina pe urmatorul cutremur (adica de unde stim ca o personalitate va pleca la urmatorul cutremur mare...poate nu la cutremurul mare de anii astia ci la ala de peste inca 40 de ani)..si tot asa....am mai auzit treaba asta....
Eu zic ca data fiind situatia economica din Romania si ca tot ne zice admin ca se va iesi din criza in 2015 sa reflectam inca o data asupra mesajului de mai jos :
10.08.09 O voce anunta: Criza economica si financiara inceteaza la sfarsitul acestui an.
Va pot cita iar de pe forum ca sa vedeti cum vedea dl Istrate ca va sta situatia in Romania (decembrie 2009 - de pe blog)
Cursul Romaniei in viitorul apropiat (in viziunea dlui Istrate)
Filed under:
admin by admin
Acest “curs al Romaniei” are la baza mesajele primite de dansul pana acum. Sensul mesajelor se poate modifica doar daca apar altele mai noi care sa ofere o interpretare mai exacta.
Pe plan economic: mesajul care l-a primit dansul spune in clar ca criza economica va lua sfarsit la sf. acestui – maxim inceputul anului viitor. Ce inseamna asta: la nivel macroeconomic Romania nu se va afla in declin cel tarziu la sf primul trimestru, dar din punct de vedere indivual, dvs puteti “simti” acest lucru de abia/poate spre sf anului viitor. Asadar acest verdict va fi dat de economisti, nu de dvs (iar el poate sa apara dupa luna iulie 2010- adica al II-lea trimestru. Ca o tara sa iasa din recesiune trebuie sa ai o crestere economica de cel putin 2-3 trimestre consecutive.) (mesaj)
Deci ok..nu o fi vorba de terminarea crizei la nivel 'individual' (cum tine sa ne atraga atentia)...dar intreb si eu asa retoric, ca tot omul.......exceptand faptul ca nu imi e prea clara exprimarea "Romania nu se va afla in declin cel tarziu la sf primul trimestru", sa inteleg ca cu toata cresterea TVA si euro, o sa o ducem totusi minunat dupa luna iulie?Sau ca deja o ducem minunat pentru ca a luat deja final criza chiar daca noi nu vedem asta?
LE: am mai observat una...dupa luna iulie 2010 e al III lea trimestru, nicidecum al II lea...deci cred ca mai avem sanse sa o ducem bine in 2-3 luni asa