• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaje din a doua parte a lunii octombrie 2011

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Unii nu se pot abtine niciodata. De la a cadea in penibil, bineinteles.
Iata ce s-a mai postat astazi 27 octombrie 2011 pe faimosul blog oficial al ing. ioan istrate, la http://ioanistrate.ro/mesaje-din-a-doua-parte-a-lunii-octombrie-2011/
16.10.2011 Colegul meu de liceu Dranga anunta: Cutremur .... Japonia. In acest moment vad numerele: 1,30,2,4,5 (=17?!) si cum pamantul in fata mea urca si coboara. O voce spune: JOI ...
19.10.2011 Vad teritoriile Ucrainei, Republicii Moldova si ale Romaniei cu cate un reactor atomic ...
22.10.2011 Traversez un oras de la un capat la altul. La o mica distanta s-au ridicat siruri de case ...
24.10.2011 Relatiile comerciale romano-chineze se adancesc. Apar si relatii familiare.
Daca dam la o parte insiruirea de vorbe fara sens din primul si al treilea mesaj, ajungem la doar 2 mesaje care ar vehicula idei noi.
Cel cu reactorul atomic din Republica Moldova (WTF!!!) si cel cu reactiile comerciale cu chinezii, care de fapt este o postmonitie http://www.jurnalul.ro/stiri/politi...-fructificata-si-in-plan-economic-587400.html

PS Facem pariu ca daca vom avea un seism care se va simti (si acum semnele indica asa ceva) vor sari toti in sus cu "ia uite la dom' injiner istrate cum a ghecit 'mnealui cotremoru' in primul mesaj"...

Gogu said:
16.10.2011 Colegul meu de liceu Dranga anunta: Cutremur .... Japonia. In acest moment vad numerele: 1,30,2,4,5 (=17?!) si cum pamantul in fata mea urca si coboara. O voce spune: JOI ...
19.10.2011 Vad teritoriile Ucrainei, Republicii Moldova si ale Romaniei cu cate un reactor atomic ...
22.10.2011 Traversez un oras de la un capat la altul. La o mica distanta s-au ridicat siruri de case ...
24.10.2011 Relatiile comerciale romano-chineze se adancesc. Apar si relatii familiare.
Daca dam la o parte insiruirea de vorbe fara sens din primul si al treilea mesaj, ajungem la doar 2 mesaje care ar vehicula idei noi.
Cel cu reactorul atomic din Republica Moldova (WTF!!!) si cel cu reactiile comerciale cu chinezii, care de fapt este o postmonitie http://www.jurnalul.ro/stiri/politi...-fructificata-si-in-plan-economic-587400.html

cea cu reactorul din moldova este o postmonitie.imi aduc aminte ca am vazut la televizor si daca nu ma insel chiar dimineata pe tvr2 la reluarea stirilor de la tvmoldova(republica).sau sa fi fost tvr1?oricum nu mai conteaza pe un tvr am vazut.nu mai retin cu siguranta dar parca era si romania in ecuatia asta.numele republicii moldova stiu sigur ca lam auzit.si ukraina oricum cred ca are reactoare atomice.poate fi usor contrafacut mesajul.
ultimele doua sunt absolut banale,nu spun nimic nou.
despre primul mesaj..primul mesaj este tipul celui mai des intalnit probabil in cartile bunelului.cutremurici(in cazul de fata),cateodata razbele sau persoane apropiate/cunoscute.din punctul meu de vedere sunt simple vise.asa visam si noi oamenii obisnuiti de cele mai multe ori,anumite persoane (de obicei cu care am interactionat dar cateodata persoane necunoscute) sau lucruri de care avem frica.doar ca..constiinta dansului a fost cumva stimulata candva si aceste viziuni de fapt simple vise,sunt foarte dese.
e stiut faptul ca veteranii de razboi sufera de aceste manifestatii.usor se poate explica si tremuriciul.si fuhrerul avea parkinson dar repet dupa razboi sau in timpul razboiul soldatul poate fi afectat de tot soiul de dereglari fizice sau psihice.pot fi vise/halucinatii nu stiu exact si nu mam convins inca daca e vorba de boala sau de sarlatanie sau de amandoua:)

Back