• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaje din martie 2011

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Nici nu mai poate omul sa stea domol, ca iar incep mesajele panicarde, cretine si postmonitorii promovate de catre chiorvazatorul Istrate si nepotul lui prin alianta, faimosul Cacalin (ala de semneaza ca "Admin", va dati seama catai personalitatea are).
Pe 5 martie 2011, pe http://ioanistrate.ro/mesaje-din-martie-2011/, ia uitati, dragii mosului, ce mesaje cool baga noii nostradamuci ai Romaniei
01.03.2011 Boss-ii .... din armata ...
03.03.2011 Aud: Ajutor polonez pentru un conducator ... cu probleme.
03.03.2011 Un avion care va pleca din Bucuresti spre Egipt va avea probleme si va face o escala fortata ...
Daca facem abstractie de tampeniile ce pot insemna orice (faza cu bosii... din armata...) ajungem la o postmonitie clara. Cea cu polonezii.
In perioada imediat anterioara acestui mare rahat livrat pe post de mesaj s-a tot batut apa in piua, mai ales pe ProTV (postul preferat al bunelului) despre legea etnobotanicelor, copiata dupa modelul polonez. As aca bunelu' a luat actorii, a luat modelul, dar aleatoriu a mai schimbat si el 2-3 cuvinte p'acolo :)
Referitor la al treilea mesaj, ajungem la o chestie draga mie. Teoria probabilitatilor :) Deci, in aceasta perioada, de la Bucuresti catre Cairo zilnic pleaca 6 curse. In timpul verii se ajunge la 25 de curse pe zi. Care este probabilitatea ca un avion din multitudinea acestora sa aibe nevoie de o escala fortata? Eu zic ca destul de mare.

Dar deh, suntem inconjurati de o multitudine de oameni nascuti pe 1 Aprilie si de aici si explicatia multitudinii prozelitilor lui Ioan Istrate.

Si, referitor strict la acest subiect, in curand or sa urmeze in ciclul "pe orbul cu ochi nu-i pacat sa-l pacalesti" alertele si nivelurile de cutremur pentru perioada Pastelui. Facem pariu?

Cat pe ce sa uit de o postare geniala ce-i apartine faimosului "intelectual" Admin (il titi voi, in postarile anterioare i-am dat si numele, sa stiti de cine sa fugiti in viata reala) pe data de 8 martie, la link-ul de mai sus
Am primit azi o informare din parte dlui Istrate pe care v-o aduc la cunostinta:
In perioada 15 - 22 martie 2011 Romania (zona Balcani) intra intr-o perioada negativa. Acest lucru poate insemna mai multe fenomene ... naturale, politice sau chiar economice.
Cert este faptul ca daca apare ceva concret (care va ameninta viata) va voi tine la curent.
De ce este aceasta postare geniala?
Simplu.
In urma cu ceva vreme (mi-e lene sa caut cand s-a intamplat asta) sarlatanul de nepot (prin alianta) al lui Ioan Istrate spunea, si acum citez din memorie, "nu va da nimeni niciodata alerta".
Poi bine mey Cacaline, ori dam alerta, ori nu o mai dam. Ia spune matale, in limba romana (o sa fie efort mare, nu?) daca te risti sa dai alerta, bang, alea, alea, sau nu mai dai. Nu de altceva, dar sa stim si noi de ce ne-am infectat calculatoarele cu MSLI-uri si de ce ne suna telemarketerii sa ne vanda rahaturi fix pe numarul de telefon personal, numar pe care l-am dat DOAR la programul ala faimos de alerta prin SMS al alter-ego-ului tau, Virgil77. Da, Virgil, ala de se da mare crestin dar e mebru in MISA, de rang pisat, baut, placut.

Cine e membru MISA, rog lasati un mesaj acilea. Incercam sa dam de urma lui Vergin777, care nu mai e vergin, dar racoleaza vergine. Daca aveti filmulete cu el, rog postati tot acilea.
Acum inteleg de ce iesisera vorbele alea cu Admin si verginele. Inca o dovada ca nu iese fum fara foc.

Back