• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaje online ale domnului Istrate. Sursa: ioanistrate.ro dar si alte site-uri

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Sa incercam sa facem o compilatie cu toate mesajele domnului Istrate aparute online.

Mesaj primit azi
Ioan Istrate, MesajeSeptember 25th, 2009
25.09.09 Vad un obiect sub forma paralelipipedica si doua bilete scrise cu negru. Langa aceste bilete cu texte incomplete, in dreapta, o voce vorbeste despre cutremur. Alta voce anunta: presedintele TRAIAN BASESCU.

link direct --> http://ioanistrate.ro/mesaj-primit-azi-2/

sunt curios daca o sa se adevereasca, pentru ca si-a mai schimbat intre timp parerea Dl. Istrate.

Din mesajele domnului Istrate:
26.11.08 O voce anunta: un eveniment nu trece peste, nu depaseste …CIFRA 11....
09.07.09 Atentionare:Un mesaj primit azi anunta producerea unui eveniment deosebit in luna septembrie.
19.07.09 O voce anunta peste 50 de zile va avea loc un eveniment deosebit.Vocea repeta in timp de4ori acest anunt (s-ar putea sa fie vorba de alte 4 mesaje publicate deja pe blog) In acest moment apare un perete si un telefon mobil la incarcat.
05.04.09 „Vad un grup de oameni din care ies in evidenta un barbat si o femeie care discutau despre zilele de Vineri, Sambata, Duminica si Luni. Tot in cadrul acelei discutii vorbeau si despre data de 20 si de a doua zi.
27.01.08. – Halaresti, vad un barbat cu barba imbracat intr-o haina de piele maro. Este si o femeie, multa lume si cainele As, care sta pe prispa casei.

O voce anunta numarul 23. E ca si numarul 20 din iunie a.c. (anul curent). Plin de radiatii luminoase. Nu este ca numarul 20 de Sf Ilie. Tot acum apar numerele : 20, 21, 22 si 23 in legatura cu cutremurul.

In continuare, cateva mesaje ale domnului Istrate, preluate de pe fostul site unde acestea apareau, http://tech.groups.yahoo.com/group/IOAN_ISTRATE_STIRI_DIN_VIITOR/message/48
Mesaje de la d-l Ioan Istrate

Mai jos este textul asa cum l-am primit:

24.05.07. – Alegerile parlamentare – partidele se stratifica, apar trei situatii un singur buletin gol, unul dreptunghiular portocaliu si la urma un alt buletin dreptunghiular cu numele lui Traian Basescu presedintele Romaniei.

15.07.07 – Apare un contor special cu inregistrarea evenimentelor, in acest moment apare Statul Major al Armatei Romane cu niste probleme deosebite.

16.07.07. – Are loc o sedinta de Stat Major al Armatei unde participa multi militari, toti asteapta un general.

18.07.07. – Vad un atentat intr-un oras din Pakistan, intr-un loc aglomerat, in mijlocul unei multimi cu civili si militari, multa politie si armata.

20.07.07. – Intr-o locuinta, copiez la indigou, de culoare verde, harta Frantei si alte localitati neprecizate. Repet copierea cu indigou, dar copiile nu se suprapun. Acum merg pe jos si ajung la o casa daramata unde o voce imi spune: "Ioane, vino sa o descurci!"(cu maxi taxi)

27.07.07. – Vad o femeie, jos pe hol intinsa cu capul langa perete care trage sa moara, in acest moment vad portativul cu note musicale pentru o muzica care ii poarta numele. Intra intr-o casa tiganii cu topoarele, sunt martor apoi apar la o judecata unde imi prezint curriculum vitae, aici e lume multa, femei, etc.

29.07.07. – De pe strada intra intr-o casa doua basarabence.

12.08.07. – F. Mardare, pleaca cu o masina de culoare neagra de la Hagiesti. Eu sunt cu Aurora care vroia sa plece la Bucuresti, mai devreme, pe inserate ma gandesc cu parere de rau sa-i dau telefon.lui Florin pentru Aurora.

17.08.07. – Intr-o atmosfera de ura se vorbeste despre Gigi Becali si terenurile lui; mesajul se repeta de trei ori. Probleme?!?!?!?!..

26.08.07. – Discut cu directorul Valentin Radu de la M.S despre industrializarea produsului Istravit. Sunt langa o caruta de tara, care merge pe sosea in satul Halaresti spere Fanica Ungureanu, caruta e plina cu pasari.

27.08.07. – Pe bustul unui cetatean, pe cap, pe gat, vad scris un text care se reflecta si pe perete ca pe un monitor, predomina culoarea alb.

05.09.07. – Apare cifra 16, o data foarte importanta pentru un eveniment deosebit.

08.09.07. – Apare guvernul Tariceanu I si II cu noi probleme.

10.09.07. – Apare un sat cu probleme deosebite, retin literele MO…. CIU.

12.09.07. – Apar probleme pentru romanii din Transnistria, in acest moment apar cifrele 200.000 - 250.000, etc.

16.09.07. – Vad o casa noua cu o scara interioara.cu 8 trepte si urarea "Bine ati venit"

16.09.07. – Apare Mircea Geoana presedintele PSD, care nu stie cine e la Biofarm.Mai incolo doi cetateni si o flacara rosie.

21.09.07. – Un cetatean spune: "Nu te-ai interesat de agricultura!"

01.10.07. – Aurora e intinsa pe jos. Pun 2 palarii pe cap, apoi le leg la spate; palarii mexicane.

04.10.07. – Apar cercuri peste cercuri si niste capsule, masini si multa lume.

05.10.07-Apare avocata Elodia si doua dreptunghiuri unul mic si al doilea de 2 ori mai mare decat primul ,pe un teren drept de culoare neagra. Morminte?

13.10 .07 –Ungaria se gandeste la teritoriile sale din fostul imperiu Austro-Ungar.

Vad intr-o fabrica, o instalatie pentru imbogatirea uraniului in Iran.

14.10.07. – Apare Liviu si Maricica Obreja din Micesti, Vaslui cu probleme.

Apar probleme in Bulgaria si Romania privind constructiile de case.

15.10.07. – SUA are probleme in acest moment si Mitterand fostul presedinte al Frantei apare intr-un apartament, intins intr-un pat..

17.10.07. – Interesant, .in Halaresti, in Ciei .urca cu greu peste rapa de din jos un camion iar mai jos, o Dacie urca cu greu.

20.09.07. – In spatele unei case sau bloc S-a construit un bloc mai inalt.

20.10.07. – Apare un zid si o femeie cu un telefon special tip laptop..Trec peste zid usor.

22.10.07. – In fata mea apare un gard din zid sub forma de potcoava. Din exterior se indreapta spre zid patru barbate ca sa-l sara.

30.10.07. – Parea ca sunt la tara la Hagiesti, suna pager-ul, in acest moment ma gandesc la un cutremur de peste 7 grade Richter, dar ma trezesc la Claudia, la etaj, caut sa cobor san u ma prinda cutremurul in casa, apare cifra 14.

02.11.07 – Aurora imi da telefon si-mi spune: vino acasa ca Ion Iliescu te asteapta; vin , il vad pe Cornel cu un copil in brate, pe un cetatea sip e Aurora, .dar Iliescu please.

04.11.07. – Iau o mapa cu documentele armatei.

05.11.07. – Se intampla ceva la un depozit.

06.11.07. – Pe telefonul meu mobil apare urmatorul text: "Spania - Eutanasie".

09.11.07. – Apare motiunea de cenzura contra guvernului Tariceanu.

15.11.07. – Intr-o statie de metrou sau gara, trenul este ticsit cu oameni iar bancile sunt pline de apa si noroi.

16.11.07. – Apare un anunt "Inapoi in Italia" si o nunta intre doi tineri, nu-i pomana.

17.11.07. – Un tigan mire, trece pe langa mine cu o masina cu doua tinere imbricate in haine de mireasa.

25.11.07. – Vad un bloc inalt sub forma de L reparat pentru oameni si copii, dupa cutrmur.

01.12.07. – Gigi Palu de la New York imi da o servieta. El se afla sus pe un brat de macara inalta, arunca un odgon intr-o apa, cu un gratar la capat, in loc de undita si scoate ceva ca o caracatita dar cu cap si brate de om.. (in ianuarie moartea mamei sale)

Il vad pe politistul Cioaca de la Brasov in ceata.

03.12.07. – Dintr-o fnatana cu trepte un cetatea scoate apacu galeata care o iau si o var intr-un vas de plastic, dar trebuie sa umplu butoiul de lemn de sus al lui Vasile irimescu.

18.12.07. – Am primit telefoane pentru vise collective care trag un semnal de alarma pentru nordul Moldovei, in special pentru judetele Suceava si Botosani, unde vor avea loc evenimente deosebite, cu efecte dezastruoase asupra intregii populatii din aceasta zona a tarii (Timi, Maricela Lazar si in cartea mea).

21.12.07. – Urcand scarile unei sali unde se afla multa lume ma trezesc deodata in satul meu natal Halaresti unde sunt plantati salcami ca hotar in acest moment o voce ma atentioneaza: "Asta-i tara ta".

22.12.07. – Apare o situatie in Rep. Moldova ca in Siria. Acum aud o voce care-mi spune: "Fac numai ce vor ei".

Aurora apare intinsa pe jos, pe dusumea intr-o patura. Sunt surprins si suparat.

Serviciile de informatie si contrainformatie la lupta.

23.12.07. – Ploaie, furtuna in zona satului Hagiesti, Jud. Ialomita. Tornade?

24.12.07. – Sunt intr-un sat, intr-un subsol doi oameni ma ajuta sa ies afara. Merg pe un brau din beton, .pe stanga intr-o gradina vad doi cai liberi,mai departe 2 tigani; pe dreapta intru pe o poarta din lemn, in departare vad satul Vartejul, la marginea lui multi pomi verzi, dupa care se vad case.

25.12.07. – La tara ma trezesc cu gardul, din plasa de Buzau, furat inainte de aceasta aparusera doua carute de tigani cu cai; unul a dat de mancare cailor in poarta.

Intr-o sala, o femeie serveste mancare de pe un carucior. Lumea sta la cada, stau si eu, Aurora e in sala.

29.12.07. – In Micesti Jud Vaslui, la Dumitru Popa vad un baiat tanar si unul mai in varsta . In momentul acesta ma vad intr-o groapa captusita cu scanduri ca pentru o fundatie de casa, ies cu greu din aceasta groapa.

31.12.07. – Apare o instalatie de umplut capsule care incepe sa functioneze pentru un nou produs cu effect asupra multor boli, dar si pentru boli molipsitoare.

Ma aflu intr-o sala mare de teatrucu o scena unde stau muzicantii in picioare cu instrumentele in mana, sunt imbracati in costume negre. Sala are balcoane interioare. Eu intru in pod printr-un fel de horn. Farmacistul Teodorescu Dumitru, de la IMB cade in acest horn. Sala are o usa tip tunel plina cu un burduf, in loc de usa prin care eu intru cu greu. Dupa mine intra si Aurora.

03.01.08. – Mircea Geoana, presedintele PSD zambind, ma intreaba: "Cand ma pot duce la seful statului Traian Basescu?" Eu: "Acum!".

04.01.08. – Ungurii au la noi o multime de securisti.

06.01.08. – Apare o problema cu ONG-urile mari si mici.

13.01.08. – Ies dintr-o camera unde se afla o femeie care avea un caine mare, tarcat maro cu alb.Ii dadea de mancare o pasare pe care a apucat-o cu gura de piept.Apar doua garduri dein zid de culoare gri, cineva vrea sa le sara. Apar niste margele scumpe colorate care reprezinta niste coduri.

16.01.08. – O voce ma atentioneaza ca in curand va fi cutremur.

17.01.08. – Apare o sala mare de spital. Eu discut pe hol cu o femeie care are in mana o radiografie sau altceva.

19.01.08. – Pe telefonul mobil de culoare neagra apare ziua de 23 august. In acest moment vvad cum armatle rusesti intra pe teritoriul dintre Prut si Nistru, ajung pana la Dunare, iar armatele nemtesti patrund din nordul Moldovei, pe malul drept al Prutului si coboara si ele pana la Dunare. Ambele armate au patruns in aceste teritorii in urma unor intelegeri secrete. Eu ma intre daca se repeat pactul Ribentrop-Mootov, 1939. In acest moment ma aflu pe sesul Studentului din fata satului Halaresti.

20.01.08. – Ma aflu in fata unui bazin cu apa limpede. Langa el o perna si un sapun. Trec pe la coltul bazinului unde se afla economistul Popescu Silviu de la IMB. Ma lovesc de mana lui dreapta,fara sa vreau.

24.01.08. – Suna telefonul mobil, vorbesc cu cineva care ma intreba: "Stii cine e la telefon?" Eu: "Da, Adrian Nastase!". El: "Sigur?". Eu: "100%, chiar 150%.".El: "Daca esti sigur sa ma dai in ziare, in presa". Eu ii raspund ca da.

In momentul primirii telefonului eu ieseam din spatele unor cladiri, printer blocuri, in strada sau in boulevard.

O femeie in varsta, in pielea goala este invelita cu o patura, sta intinsa intr-un pat. Imi este foarte cunoascuta. Incerc sa aprind luminile din camera dar nu se aprind.

27.01.08. – Halaresti, vad un barbat cu barba imbracat intr-o haina de piele maro. Este si o femeie, multa lume si cainele As, care sta pe prispa casei.

01.02.08. – Apare casa de la Halaresti mutata la Hagiesti dar e foarte inalta. Noaptea, fratele Mihai vrea sa spuna ceva, ies din casa dar vad lumini pe sosea

06.02.08. – Merg pe jos pe un drum necunoscut, pe malul unui rau. Pe malurile lui sunt mai multe sate. Apele au rupt malurile si chiar case. Trec prin vai.de munte. In urma mea vine Georgica ( Viitorul proviinciei KOSOVO. Motivul e prezentat in cartea "Romania si lumea in timp", ed II, pag.279, mesaj din 28 aprilie 1977), prietenul lui Cornel, cu o geanta in spate si cade cu fata in noroi. Ajung la un pod inalt, sub el vad niste pete rosii ca de sange. Ma uit in vale, pe o fereastra de cetate veche unde apare si Ing. Rosu Viorel. Apoi trec printr-o poarta de lemn unde se afla multe vite intr-un colt sunt adunati multi oameni printre care multe femei. Le vorbesc despre fluxul de caldura de la soare si alti astrii. In acest moment nepotul meu Radu Istrate striga: "tataie vino inapoi!".

08.02.08. – Aud in mintea mea, la sfarsitul lunii sau la sfarsitul…apare un eveniment deosebit.

09.02.08. – La un telefon mobil aud: "Pericol!".

15.02.08. – Il vad pe Bruno cu prietena lui translatora, vorbesc cu el la telefon si ii spun ceva despre o problema a mea.

Deodata apare Aurora intr-un salon cu un doctor care o intreaba ceva despre mers. Aurora e trista, suparata.

16.02.08. – Aud: "Piata petrolului reorienteaza armatele adverse de o parte si alta pentru razboi". In acest moment apar tarile din estul Europei dar mai ales cele din SE Europei – Balcani si Carpati.

19.02.08. – Intr-o noapte cu cerul instelat dar fumuriu, cetos, aud: apare un fenomen pe pamant care l-a atras soarele si luna si alte corpuri ceresti.

20.02.08. – Apare o foaie de hartie format A4 si un copil. Pe hartie sunt scrise niste probleme.

Alte mesaje ale domnului Istrate, preluate de aici http://tech.groups.yahoo.com/group/IOAN_ISTRATE_STIRI_DIN_VIITOR/message/51
Mesaje primite se de la d-l ing. Ioan Istrate azi 9 aprilie 2008

28.02.08. Apare la distanta, in stanga mea dar in fata, un tanar nemultumit. Sta langa o casa care a ars pana-n temelii, a ramas numai scheletul metallic deformat de flacari. El a facut un raport despre acest eveniment; un alt cetatean, mai in varsta, citeste raportul lui.

Evenimentul are loc in Republica Moldova.

28.02.08. Elena Udrea apare cu probleme.

29.02.08. In America de Sud, intr-o zona cu foarte multa iarba si cu copaci rari, verzi, vad la un loc copii de toate culorile: albi, negri, mulatri care participa la un eveniment

01.03.08.Intru intr-o camera mica,unde se afla un fel de masina patrata,inalta,pe care se roteste un disc (C.D),care inregistreaza voci,vad cu urca si coboara un fel de damb,in drepta luie un difuzor;e intuneric,incerc sa aprind lumina. Pentru aceasta masina trebuie sa ma intalnesc cu un cetatean,care sta intr-o vale,departe de mine.

02.03.08.Apare o femeie tanara si cifrele 3+1 cu probleme.Din cauza cifrelor,apare un geamantan negru,langa un bloc inalt.

04.03.08.La Paris,vor avea loc evenimentedeosebite.

05.03.08.Apar intr-un culoar lung,unde pe stanga sunt numai geamuri,eu intru pe stanga, pe o usa,intr-un amfiteatrumare,unde se afla foarte multe scaune,pe foarte multe randuri; sala e goala dar vad in drepta jos, pe primul rand,pe ultimile trei scaune ,trei cetateni cu figuri asiatice (kamikaze). Vine un paznic,ma trage de mana,ma scoate afara si-mi spune :NU E VOIE!

05.03.08.Merg dinspre nord spre sud,pe un bulevard strajuit de blocuri.Merg pe trotuarul din stanga intre doua blocuri, il intalnesc pe presedintele Romaniei Traian Basescu,in mana are un sandwich, il salut si-i spun ceva,el imi raspunde la salut, la despartireimi intinde mana politicos.

06.03.08.Ma aflu intr-o cladire mare inalta ,cu un gol dreptunghiular in mijloc,la ultimul etaj pe latura mica a dreptunghiului, latura rasariteana, am in mana BANII CONSILIULUI EUROPEI. Dintr-un birou din fata mea iese un cetatean,vine la mine sa-i dau bani; eu il intreb cati ,el …facem juma’juma’.

In acest moment primesc un telefon pe mobilul meu, cand il deschid aud doua voci de la doua telefoane diferite, cetateanulnu asteapta sa vorbesc, se intoarce la birou, fara bani.La un telefon parea ca-i vocea lui Gabi Iordan; el ma striga….Ioane,Ioane, de la Viorica Irinescu am trcut la tine….banii?

07.03.08. Intr-o ceata densa, apar multe blocuri si multa lume – barbate, femei, copii dar si cifra 2010. In acest moment ma gandesc la anul 2010, an cu fenomene naturale deosebite.

07.03.08. Vad sanii unei femei tinere de la care doi barbate sug lapte si sange.

09.03.08. Intru intr-un bloc inalt, pe baza unui permis controlat de un politest. Urc scarile la etaj in timp ce doua femei coboara. Ajung la un etaj, pe un hol in dreptunghi, unde un cetatean vrea sa-mi dea un fisic de monede, darn u le primesc. Deschid fereastra, vreau sa sar de la etaj dar fiind prea inalt renunt si cobor scarile.

Cand urc si cobor scarile, pantoful din piciorul drept era sa-l scap, dar il leg cu snurul. La iesire din bloc politistul numi spune nimic, desi ar fi dorit sa-mi spuna ceva.

14.03.08. Ma aflu intr-un autocar, cu doua randuri de scaune, in fundul autocarului sunt niste precupete cu zarzavat de primavara; pe randul din dreapta, in mijloc, langa geam sta Aurora. Autocarul stationeaza, matur resturile de zarzavat si printr-o incapere alaturata unde se aflau niste tigani cu ceva de la un autoturism.Dupa aceea cobor din autocar unde langa trotuar sta o femeie tanara, stau de vorba cu ea, imi iau ramas bun sin e pupam prin aer…

Mesajul se repeat, dar de data asta, femeia imi da o copie dupa cartea de identitate; cand ma uit raman surprins de numarul mare de strazi pe unde a trecut sau a locuit. Imi maid a si o floare.

14.03.08. Aurora imi spune: “Am pus salteaua ortopedica peste rapa …..” Salteaua se sprijinea la mijlocul rapei pe un pisc de pamant. Eu spun: “Trebuie pazita sa nu cada in rapa, sa o asfixieze” .

15.03.08. Eu cobor pe o sosea la vale, in curba din spate ma ajunge o masina neagra, eu sar cand in dreapta cand in stanga drumului la curba san u ma calce masina.

16.03.08. La un eveniment deosebit vad multe lume dar in special barbate.

18.03.08. La Halaresti, deasupra gradinii parintesti, la Toader Toma iese in drum un camion cu 18 tone balastru, iar in gradina apare un copil caruia ar trebui sai faca injectii. In acest moment aud muzica italiana.

21.03.08 Apare in fata mea un document format A4 cu semnaturi. In stanga lui e un tanar imbracat in negru care semneaza un DOCUMENT SEPARATIST. Vad bine semnatura. Incepe cu 30.03.08, litera C….toate semnaturile sunt scrise cu cerneala neagra.

22.03.08. Sora mea Lica, striga la mine: “Ionele! Ionele!..” Eram afara, s-a intamplat ceva, un eveniment. Intru in veranda la tara, apoi in hol, ma gandesc sa intru in dormitorul meu, dar intru in camera unde se afla Aurora si Radu, nepotul meu. Ii vad in pat dormind.

22.03.08. In ceata aud:” dupa 72 de ore se va produce un eveniment deosebit” – cutremur sau altceva.

29.03.08. La o masa lunga, in capul mesei stau in picioare doi cetateni care discuta aprins pe partea laterala a mesei. Eu stau in picioare, cetatenii stau in dreapta mea.

Plec de la masa, parea un camp, ma uit inapoi si…surpriza: unul dintre cetateni se uita dupa mine. Era Calin Popescu Tariceanu, schimbat la fata, palid.

Alte mesaje preluate de pe site-urile unde se postau mesajele domnului Istrate, acestea fiind preluate de aici http://tech.groups.yahoo.com/group/IOAN_ISTRATE_STIRI_DIN_VIITOR/message/64
Mesaje primite in perioada 23 februarie 2009 - 1 martie 2009

23.02.09 Aud si il vad pe DICTATORUL STALIN, dupa care apare un sir de cosuri goale si niste rapoarte.
27.02.09 Apare Dan Voiculescu intr-o situatie "deosebita" la Moscova.
01.03.09 Merg pe strada. Deodata vad pe strada numai oameni trantiti pe jos si multi copii. Merg cu greu printre ei. Ajung in dreptul unei arcade. Ma opresc, apoi imi continui drumul. In fata apare Pintilie Sebastian care imi spune ca ii pare rau despre aceasta situatie (cutremur). Tot in fata se afla o masa lunga unde sta multa lume.

Alte mesaje primite pana in luna februarie

06.12.08 Apare in fata mea un spital. Vreau sa-i dau un telefon Luminitei, dar telefonul nu fuctioneaza, in schimb apar pe ecranul telefonului literele M si N. Dupa aceea, apar sicrie cu morti si sicrie goale.

09.01.09 Ucraina va avea soarta prezentata in mesajul din 11.04.1998 si care se afla in cartea "Romania si lumea in timp (trecut, prezent si viitor)" - Editia a IIa la pagina 275.

25.01.09 Apare sudul Americii de Sud cu MARI probleme in viitor.

26.01.09 Aud Imnul de stat al SUA ….. lacrimi …

Mesaje primite in luna februarie 2009

07.02.09 Vad doua scaune pe doua ramuri dintr-un trunchi de copac. Pe un scaun sta un ministru PSD. Ramurile se rup.
25.12.08 - 03.02.09 In diverse mesaje apar cifrele 3, 10 ,11, 15, 25, 30 cu semnificatii deosebite.

Mesaje primite pana in luna februarie
02.12.08 O putere incearca sa schimbe echilibrul politic din lume.
02.01.09 Cobor in subsolul unei cladiri, unde se afla un fel de magazie plina numai cu mobila aruncata una peste alta. Trec pe langa perete, in coltul din dreapta. Trec pe langa DINU PATRICIU care deschide o usa secreta, apoi deschide un seif secret cu bani.
06.01.09 Adriean Videanu apare cu probleme la Ministerul Economiei .
18.01.09 Adriean Videanu se afla intr-o situatie dificila.
07.02.09 Guvernul Emil Boc apare cu doua ministere avand probleme: Ministerul Agriculturei si Ministerul Economiei

02.05.2009 Despre Insula Serpilor
Am primit mai multe intrebari pe aceasta tema, majoritatea sunand: cum de nu am vazut nimic despre acest subiect ?
Raspunsul meu este ca din pacate pe internet nu am publicat decat mesaje din ultima perioada, adica mesaje primite dupa anul 2006. Puteti gasi mesaje mai vechi in cartea mea publicata in 2 editii: "Romania si lumea in timp (trecut, prezent si viitor)".

Cititorii acestui site pot consulta in cartea publicata in anul 2004 (ma refer la editia a II-a) paginile : 211, 212 si 275 de unde sunt extrase mesajele de mai jos:

21.12.08 PNL VREA LA GUVERNARE. Sa intre in guvern.

10.03.2000 Este foarte sugestiv, la orizont se profileaza o barca cu un turn de sonda, care parea decupat dintr-o foaie de hartie ; sa reprezinte disputa referitoare la forajul marin? (asta ma intrebam atunci, acuma pot sa va zic ca: foaia de hartie reprezinte noile teritorii adaugate statului roman)
05.11.2003 Primesc urmatorul mesaj: Langa malul Marii Negre vad o movila de pamant luminata cu ceva pe ea, se afla in gradina mea. Se construieste un pod pana la ea. Aud ca aceasta movila se numeste Insula Serpilor.
25.08.1995 Mesajul este foarte interesant, e plin de intelesuri. Apare o masa in mijlocul unei sali (Tibunalul de la Haga). Pe masa se afla mai multe obiecte (dosare, documente) si un pachet de al meu cu mancare. Totul vad de la distanta (din cauza ca nu se desfasoara in Romania). Ma uit mai atent la masa unde deslusesc UN SARPE care incepe sa se miste (se traseaza noile granite ale Romaniei), sa se descolaceasca, imediat caut o bara metalica sa-l lovesc, sa nu muste din mancarea mea (insemnand teritoriul nostru) sa o otraveasca, dar sarpele sare de pe masa pe dusumea, atunci ma rostogolesc peste el si trec un picior peste sarpe si-l prind intre genunchii mei imi este frica, dar sarpele nu musca (inseamna decizie favorabila).

Mai sunt si alte mesaje pe aceasta tema, dar ma rezum la cele de mai sus.
O sa revin curand cu mesaje primite in ultima perioada

Mesaje primite intre 23 decembrie si 11 ianuarie 2009
23.12.08 In Guvernul Romaniei apar probleme cu PSD-ul.
25.12.08 AUR masiv vandut sub forma de monede.
02.01.09 Apar doua Supermarketuri, in care rafturile din hala sunt pline cu altceva in loc de marfa si se dau oamenilor pachete pe puncte.
07.01.09 Apar programele Guvernului Romaniei, dar in special cele pe agricultura si sectorul economic.
09.01.09 Apare din nou un supermarket care in loc de marfuri pentru vanzare sunt pachete pentru oameni.

Mesajul din 11.04.1998 privind situatia Ucrainei si publicat in cartea "Romania in timp, editia a II-a" la pagina 275 se repeta, la care mai adaugam: manifestatii puternice si apare un general de armata femeie.

Alte mesaje ale domnului Istrate, preluate de aici http://tech.groups.yahoo.com/group/IOAN_ISTRATE_STIRI_DIN_VIITOR/message/1
MESAJE DIN ANUL 2005

Reproducem mai jos, in premiera absoluta, cateva imagini inedite receptionate de vizionarul Ioan Istrate prin "ferestrele timpului". Imaginile sunt redate ca atare, adica nedescifrate inca de autor…

17 FEBRUARIE 2004. Ceata, multa lume. Un preot trece prin acea lume cu o cruce mare pe care e rastignit Isus Cristos, pe care eu o vad de la distanta.
2 MARTIE 2004. Apare conducatorul Iranului intr-o situatie foarte dificila, cu o problema cunoscuta mai demult… Razboi (?)
23 APRILIE 2004. Vad un copac inalt, puternic si in fata lui o scara cu 2 trepte. Se intampla ceva deosebit, foarte important in fata, e foarte multa lume si ceata…
12 NOIEMBRIE 2004. Vorbesc la telefon si zic: "Verona a ramas in urma", dupa care trec pe langa un cimitir mare, unde vad multe cruci, cavouri si morminte proaspete. (Accident aviatic ?)
15 NOIEMBRIE 2004. Cutremurul vazut de mine in Balta Alba, prin alte ferestre ale timpului, s-a produs. Este asa cum l-am descris in carte.
23 DECEMBRIE 2004. Vot nou repetat. Apar in acelasi timp Adrian Nastase Corneliu Vadim Tudor si Dan Voiculescu. Toti in ceata, cu figurile surprinse, iar pe C.V.Tudor il vad rosu la fata, nervos. In acest moment aud: "Rasturnari de situatii." Partidele din Parlament se stratifica pe podium si sub podium. Pe unii ii vad pe jos.

DINTRE CELE MAI RECENTE MESAJE DIN ANUL 2005

30 IANUARIE 2005. Apare un eveniment deosebit pentru UE si in special pentru Romania, INCEPAND cu Germania. Evenimente germanice. Multa lume.

11 FEBRUARIE 2005. Sunt intr-o cladire cu hol lung. La intrarea in hol apare o femeie imbracata elegant. In interior, in dreapta, se afla o sala unde sunt trei paturi. Pe cel din mijloc e un barbat care intinde mana. Il prind de mana si-l dau jos din pat. Apoi ies din acea cladire si deodata parca as fi pe un fel de creasta de deal. Mi se pare ca ar fi malul unui fluviu.

19 FEBRUARIE 2005. Apar in fata mea toate insulele Indoneziei si eu aud de un cutremur foarte mare, puternic. In acelasi timp vad foarte multe alte regiuni de pe glob cu aceeasi problema.

20 FEBRUARIE 2005. Vin de la magazinul Obor spre Balta Alba. In fata mea apare sesul Strudinetului (n.n. plaiurile copilariei lui Ioan Istrate), inundat tot, pana la sosea. In momentul acela aud: "Trei harti pentru mine" (Muntenia, Moldova, Transilvania).

28 FEBRUARIE 2005. Ma aflu la distanta (de un anumit loc), atmosfera este cenusie, multa lume pe strada. O voce imi spune: "Atentat in Romania".

05 MARTIE 2005. Vad mai multe parcele de teren, iar eu sunt pe un pod mare si lung, cu arcade ca acelea de la Cernavoda. Doresc sa ma intalnesc cu presedintele Traian Basescu, sa-i spun ca aud ca se pune la cale un atentat.

11 MARTIE 2005. Intru intr-o camera. Pe un pat, in dreapta, se afla legata o femeie care tipa, plange, cere ajutor. Eu vreau s-o eliberez. Aud: "164 – 166". Dar ma gandesc la 165. Aud: "ANULAT". Un barbat cere sa se dea alte cifre, alte sume.

25 MARTIE 2005. Alegerile pentru Primaria Capitalei. Iese detasat candidatul nedorit de opozanti. In dreapta, la distanta, mai jos, apare portretul presedintelui PSD Adrian Nastase.

MESAJE PRIMITE DE LA ING. IOAN ISTRATE IN SEARA DE 12 APRILIE 2005:

5 APRILIE 2005. Tratatul de baza cu Ucraina se rediscuta.

6 APRILIE 2005. E cutremur. Vad cum totul se clatina. Cum planseele se onduleaza. Traiesc efectiv evenimentul. In acest moment la distanta il vad pe Dan Diaconescu de la OTV. E in picioare pe un planseu care se onduleaza.

10 APRILIE 2005. Vad un caiet sau o carte in care sunt trecute mesajele mele, dar in special cele cu cutremurul. Imi atrag atentia mesajele care sunt trecute in josul paginii, dar care se urca in susul paginii.

11 APRILIE 2005. E noapte. Primesc doua telefoane prin care mi se comunica: "Plecati ! Vine cutremurul !" In acest moment vad oameni care ies din apartamente si coboara grabiti scarile blocurilor. Vad cum lasa usile deschise, iar unii se intorc inapoi sa si le incuie.

MESAJE PRIMITE DE LA INGINERUL IOAN ISTRATE, MARTI, 26 APRILIE:

13 APRILIE 2005. Apare Ion Iliescu si PSD cu probleme si iar probleme… Si o femeie.

16 APRILIE 2005. Parca sunt in Piata Romana. Ma uit spre Sud, spre Universitate. Dintr-o cladire lunga, de 3 etaje, ies mai mult cetateni de la o sedinta. Cunoscuti, dar cu figuri transformate. Vine unul la mine si ma intreaba: " Daca am construi sau ridica o cladire cu 3 – 4 etaje in plus, ce se intampla ?" Ii raspund ca trebuie sa se mareasca stalpii de rezistenta cu o patrime din ce este normal. Altfel totul se prabuseste la cutremur.

18 APRILIE 2005. In fata mea o harta a lumii si doi,trei cetateni cu care impreuna ne uitam la harta. Ne uitam la insulele indoneziene. Deodata vedem realitatea din Oceanul Indian si Indonezia. Ma uit mai atent la insula Sumatra, apoi la rasarit si sud la alte doua insule. Brusc, se cutremura pamantul si vad o insula mai mare si doua mai mici, din care se revarsa magma incandescenta. Apar lumini rosii. O noua explozie vulcanica ?

22 APRILIE 2005. Ma aflu intr-o sala puternic luminata. Dar inautru pare ca e ceata. La o masa il vad pe Mircea Geoana. Ii spun: "Va felicit pentru succesul in alegeri. Sa stiti ca pe 24 MAI 2004, s-a publicat un interviu in care spuneam ca Dvs. sunteti favorit in fata lui Adrian Nastase." Dupa asta, alaturi de el, vad doua siluete mai intunecate in timp ce-l felicita lumea. Geoana iese din sala si se duce intr-o piata. Raman ceilalti.

MESAJE PRIMITE DE LA INGINERUL IOAN ISTRATE, LUNI, 22 MAI 2005:

28.04.2005: APARE BRATUL CHILIA CU DELTA CHILIEI: SUNT DISCUTII. AUD: DELTA CHILIEI INAINTEAZA IN MARE CU 100 METRI PE AN, SUNT PROBLEME CU VECINII. In S.U.A. sau cu S.U.A. apar noi probleme.

06.05.2005: Cobor albia unui parau cu prundis. In mijloc e o fata, trec pe langa ea, urc malul paraului la o poarta blocata, un ceferist o deblocheaza, ies in drum, cobor la vale, parea pe la iesirea din satul IANA spre POGANA, sa ma duc la Bucuresti spre seara pentru a doua zi. In timp ce cobor drumul, urca in sat multa lume, barbati, femei, copii. Dar deodata un cetatean tanar brunet intinde spre mine un pistol de plastic si-mi spune: "SE IMPUSCA, VINE UNUL CU ALTUL LA CONDUCEREA…" (ATENTAT ?)

08.05.2005: Vin dinspre Tecuci spre Barlad pe soseaua nationala. La Berheci o iau la dreapta. Trec apa Barladului, o luam la stanga, intru in satul Ghidigeni. Pe sosea multa lume pe dreapta si pe stanga soselei, pomi si case. S-a intamplat ceva, lumea discuta. (REAL, IN ACEA NOAPTE, A BATUT PIATRA ACOLO SI LUMEA ERA SUPARATA).

14.05.2005: Apare un demnitar apoi alti doi demnitari in legatura cu un eveniment important. In acest moment aud: ION ILIESCU, ceva DEOSEBIT.

MESAJE PRIMITE DE LA DOMNUL IOAN ISTRATE IN ZIUA DE 08 IUNIE 2005

2 MAI 2005: Aud ca ungurii l-au ales pe Nicolae Iorga la conducere, in timp ce romanii – nu. Imi pare rau de aceasta. In acest moment apare la distanta Budapesta, unde sunt demonstratii.
13 MAI 2005: Noaptea, la magazinul Obor. In jurul lui niste hoti care vor sa sparga geamurile si sa intre.
15 MAI 2005: Vad intr-o localitate un peisaj fara copaci, o sosea si, la distanta, intrarea in niste catacombe. In acest moment un copil imi spune: "Coboara mai intai tu".
16 MAI 2005: Ma uit peste Peninsula Balcanica si Marea Mediterana, unde, in departare, apar Siria si Libanul, iar in spatele lor, Irakul. Intre tarmul Orientului Mijlociu si subsemnatul, apare Dan Ioan Popescu (cu spatele la Orient).
16 MAI 2005: Discut cu Marius Tuca despre un eveniment anuntat prin mesaj. Lumea asculta si despre faptul ca trebuia sa iau cerebrolizin. Acum apare ceva ca o barca, trecand peste namol.
20 MAI 2005: Mircea Geoana are noi probleme politice.
21 MAI 2005: Aud "Capcane pentru pomi ca pentru soareci".
26 MAI 2005: Noaptea. Cobor in drum intr-o masina. De aici trec in alta masina, din care cobor la poalele unui deal, sau munte, langa o sosea ce urca panta. Cobor intr-o zapada pufoasa. Intru pana la brau. Sunt imbracat in haine de vara si cu sandale in picioare. Ies cu greu din aceasta zapada.
03 IUNIE 2005: Aud "PSD – sefia luata".

MESAJE PRIMITE DE LA DOMNUL IOAN ISTRATE IN ZIUA DE 28 IUNIE 2005

04.06.05

La marginea unei terase de ses, la poalele careia se afla o apa curgatoare apare un bordei, cu peretele de la apa daramat, de afara înauntru il vad pe Gheorghe Buzamat, fiul lui Tache, pe Mitica Buzamat si pe Tache Buzamat. Dar deodata ma vad într-o masina speciala, impreuna cu Gheorghe Buzamat, si masina este condusa fara permis, de la Nord spre Sud, pe drumul de pe marginea terasei. Ajungem la curba albiei, care o ia spre Rasarit, ca sa nu cadem in apa cu totul inapoi. Dar – surpriza – apare o alta masina cu un semn special, Stema Tarii... În acel moment aud : „20 de milioane, 30 de milioane..." (euro, lei ?)

09.06.05

Apare o biserica speciala, în fata careia se afla o scara cu trei sau patru trepte, pe care urca lumea. Interiorul bisericii parea un fel de scena suspendata in aer liber. Pe scena se afla multa lume, in special aproape de altar, dar nu disting clar altarul. Sus pe scena, de-o parte si de alta, la intrare, langa pereti, se afla doua scaune cu spatar. Sunt ale mele. Eu sunt jos, pe ultima treapta a scarii, la intrarea in biserica si tin de baera poseta sorei mele Lica, care e moarta. Poseta care e pusa pe treapta a doua de sus, la marginea treptei, in partea stanga. Pe langa poseta si pe langa mine urca lumea in biserica. Urca si un batran in baston cu fata lui. Batranul se aseaza pe un scaun de-al meu. Intru si eu in biserica, ma duc la batran si-i spun: „Asta e scaunul meu !". Atunci se muta pe alt scaun, se aseaza tot pe un scaun al meu. Era celalalt scaun. Nu-i mai zic nimic, in schimb, ma asez pe scaunul meu, dar scaunul era de culoare neagra. Tot acum apare biserica din satul natal, amplasata pe terase foarte inalte; pe coasta sa abrupta se afla multi pomi, in special salcami. Vin pe sosea de la poalele iazului, pe ses,vreau sa urc la deal pe la biserica, sa ma duc la casa parinteasca. In picioare am cizmulite negre, de femeie tanara. Merg schiopatand cu piciorul drept, din cauza cizmulitei care ma strange. Dar merg inainte sa urc dealul pe drumul cu cismeaua lui Capraru. Ma intorc inapoi, urc pe la Buganu, prin Cieri, dar in fata mea apare o pasarela cu o scara abrupta, cu multe trepte. Incerc sa ma urc pe scara, dar schiopatand, din cauza cizmulitei. Nu pot urca si din cauza degetului mare de la mana dreapta pe care nu-l mai pot desclesta. Ma dau jos, dar mi se agata de marginea dreapta a scarii camasa. Ma dau jos si urc pe langa pasarela, dar in stanga mea urca pe pasarela doua fetite de cca 9- 10 ani. Imi spun ceva, nu retin ce-au spus. Imi continui drumul spre casa parinteasca.

10.06.05

Pe un camp, apare o masa si, la masa, Flavia Istrate cu un pahar de suc portocaliu. Pe sub masa trece un parau pe care curge suc portocaliu. Apare economistul Dumitrescu, o femeie, Bianca. In acest moment aud : „PSD – Bucuresti, restructurare". Apare si un cetatean care se ocupa de case.

12.06.05

Apare o disputa puternica intre SUA si Uniunea Europeana. Disputa strategica, economica, monetara, militara.Bucuresti. Aud o discutie privind proprietatea asupra terenurilor de pe Calea Victoriei, de langa Palatul telefoanelor, fostul Teatrul National si fostul magazin Adam. Vad doua femei in legatura cu aceste proprietati, plus un apartament si ... milioane de euro.

12.06.05

Vad un eveniment important, cu multa lume. Lumea s-a urcat si pe terasele blocurilor si se uita in jos la eveniment.

17.06.05

Halaresti, pe sosea la vale, dupa podul lui Leteanu. Vad casele de pe dreapta soselei, cum vii dinspre Nord, in special in casa lui Gheorghe Istrate, apoi in cea a preotului Stefarca. Ma uit atent la casa preotului si – surpriza! - in casa sunt numai vaci si boi, doua camere daramate, e daramat si un perete. Ma uit cu atentie spre sud, pe partea daramata si vad, pe langa cornute mari, si o iapa tanara si sura. Da din cap. Ma mir si-mi pare tare rau ca nu am cumparat-o eu casa. Deodata apare un teanc de ziare impaturite, ies in evidenta literele negre de pe ziare. Scrie despre un eveniment deosebit. Aud si ceva despre copii, in legatura cu asemenea eveniment.

18. 06.05

In spatele meu o biserica. Merg spre Sud, la o intersectie cu un drum ce merge spre o balta. Intalnesc un cetatean. In acest moment aud: „Substanta necesara pentru identificare" si un nume de fata : Bi Lo Bela.

21.06.05

Ma aflu in casa mea la tara. E seara. Inauntru e lumina. Langa usa, apare in dreapta mea un bec, care imprastie o lumina puternica. In acest moment, aud : „In SUA, cutremur. In curand, cutremur si in Romania".

25.06.05

Vad de sus, de la mare inaltime, un stadion. Pe scaune multa lume. Langa poarta dinspre Sud vad un aparat de sudura si cablurile electrice de la el. In acest moment aud : Sferturile de finala.

26.06.05

O voce atentioneaza: „A terminat si cu padurea..."
wpe1.jpg (1665 bytes)

14 IULIE 2005

Domnul IOAN ISTRATE ne propune sa revedem cateva predictii facute de domnia sa si aparute in cartea "ROMANIA SI LUMEA IN TIMP, trecut, prezent si viitor", editia a 2-a.Aceste predictii sunt acum confirmate, sau pe cale de a se adeveri.

30.06.98 – pag. 523

O voce spune: n-ai trimis unde ar fi trebuit sa ajunga sa explodeze, ca in IRLANDA de NORD ! Dupa acest mesaj, apar evenimente suprapuse peste acest anunt.

24.05.99 – pag. 533 – TEXTUL INTEGRAL ESTE:

…Dupa ce au aparut articole in ziare, plec in Anglia. Un cetatean inalt, saten, vorbeste in engleza la Radio, despre niste evenimente deosebite, apoi coboara o scara, de pe un fel de platforma. Dar, deodata, ma trezesc intr-un palat, in fata unei usi duble, ce se afla intre doua saloane. In stanga se afla Printul Charlie la o masa si se uita la ceva deosebit. In dreapta, Regina. Ma adresez Reginei si-i spun: "Iau ziarul si plec." Regina : "Cum ai sa pleci?" Ma intorc spre Print, ca sa-mi iau ramas bun, apoi spre Regina, dar nu o mai vad. O caut si nu o mai gasesc.

15.12.01 – pag. 570

Apar in incinta unei foste intreprinderi, la poalele unui deal sau munte care avea beciuri sapate in stanca, vad bine iesirea dintr-un beci, cu zidul de la iesire putin crapat si usa usor inclinata; in curte se afla o femeie satena subtirica, imbracata in haine negre si ceva alb la gat, spune ceva unui barbat, apoi apar multe femei si multi barbati care se imbratiseaza.
…………………
Dintr-o data, apar intr-un loc unde se afla, in dreapta mea, o caruta cu scoarte, cu ceva NEGRU CA UN CATAFALC, INVELIT CU UN PLUS NEGRU, in stanga mea se afla un fel de camion plin tot cu un fel de CATALFALCURI ACOPERITE CU PLUS NEGRU ; ma gandesc ca sunt mai multi morti, dar nu-i vad.

07.02.02 – pag. 581

Dau telefon profesorului dr. Ion FLOREA, directorul clinicii de oncologie de la Spitalul COLTEA. El imi spune: "RADU este secretarul dumitale" Lume multa culcata pe pamant in plina noapte; ma vad culcat pe partea dreapta pe pamant si invelit pe jumatate numai, cu o patura. Ma uit atent in fata mea si vad foarte multi oameni culcati pe pamantul gol si inveliti cu cate o patura. O voce imi spune : "ALTUL E MISTERUL …"
Apare si o cladire cu unu sau doua etaje, plina cu femei.
In acest moment, eu spun: De la LONDRA, in FRANTA la PARIS. Apoi apar femei inchise.

25.06.99 – pag. 534

O situatie deosebita se contureaza in lume, cand apare cartea mea "Romania si Lumea in Timp - trecut, prezent si viitor".

09.07.01 – pag. 558

Ma aflu pe coama dealului Viilor cu privirea spre Puiesti – Stramba. Cerul este acoperit cu nori negri, vine ploaia, cobor coasta dealului spre sesul Tutovei, dar cu fata spre Puiesti, ca sa vad cand vine ploaia, sa ma intorc inapoi, sa trec dealul spre Halaresti.
Pe cer, nori grei si negri se sucesc si rasucesc in fulgere si tunete.

11.03.03 – pag. 635

Apar la orizont, in picioare, doua trunchiuri de copaci, NEGRI, fara coroana, VOPSITI CU MIERE DE ALBINE.

11.12.01 – pag. 570

Pe ses la vale, pe STRUDINET, vad o masina mare, curioasa, cu niste tamburi imensi, care seamana cu o combina de secerat grau; merge spre nord. In timp ce merge, improasca in sus, in aer, pe pamant si in parti apa; ma aflu in acest moment pe coasta dealului din CIERI, ma arunc intr-o mica vaiuga plina cu iarba mare, verde, ma ascund. Parea ca aceasta masina imensa ma urmareste pe mine.

20.11.01 – pag. 569
Apar la o masa, pe o scena, Muresan Stefan si Dinu Patriciu. Ma uit atent la Muresan, in sala se afla multa lume, printre care sunt si eu. Dansii vorbesc despre bani si BANCI.

NOTA : Cheia tuturor mesajelor este prezentata la Capitolul 16, paginile 445-482, din cartea domnului IOAN ISTRATE, "Romania si Lumea in timp trecut, prezent si viitor " – editia a II-a.

AUGUST–SEPTEMBRIE 2005: CONFIRMARE DE MESAJE ANTERIOARE

18.10.2001: Urc scarile de la etaj la o receptie… ajung la o masa unde vorbesc despre situatia anuntata pentru Statele Unite ale Americii, despre mesajele din cartea mea "Romania si Lumea in Timp, trecut, prezent si viitor", EDITIA I-a, paginile 233,234 si 381. Apoi vad apa, ceva despre o judecata si hartii peste hartii.

Acest mesaj s-a confirmat prin dezastrul provocat recent de taifunul KATRINA si de stirile despre judecarea marinerului american care l-a accidentat mortal pe romanul Teo Peter.

18.10.2001: Apare un fel de foaie de hartie PATRATA, in mijlocul careia e ceva rotund, un cerc NEGRU, ma gandesc la tulpina unui copac taiat de la radacina, de la care a ramas numai cioata, dar si la un SOARE NEGRU (Japonia ?).

Acest mesaj s-a confirmat prin cutremurele si taifunurile abatute asupra Japoniei.

28 IULIE 2002: Apar furtuni violente deosebite si o harta mare a EUROPEI, la rasarit ROMANIA cu BASARABIA (…)

Acest mesaj s-a confirmat prin numeroasele furtuni, ploi torentiale si inundatii din tarile europene si tara noastra, in cursul verii 2005.

12 NOIEMBRIE 2004. Vorbesc la telefon si zic: "Verona a ramas in urma", dupa care trec pe langa un cimitir mare, unde vad multe cruci, cavouri si morminte proaspete. (Accidente aviatice ?)

Acest mesaj s-a confirmat prin multiplele accidente aviatice din vara si toamna anului 2005.
CELE MAI RECENTE MESAJE PRIMITE
DE LA INGINERUL IOAN ISTRATE
05 SEPTEMBRIE 2005

01.07.05: La o masa se afla presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, care vorbeste despre un "aparat". Vorbeste si o femeie. Eu sunt nemultumit de ceea ce aud. In acest moment vad un aparat care apasa de sus in jos ca o presa.

08.07.05: Intr-o gara CFR astept sa vina cineva. Dar nu vine. In acest moment trece prin fata mea un tren cu vagoane de vite de care sunt atasate vagoane de persoane.

08.07.05: Intr-un local cu 3 sali, in prima sala e multa lume, in a doua sala este o masa ciudata in fata unui pat si a unor fotolii, iar in treia sala vad de pe geam o masa lunga festiva, unde se afla, de-o parte si de alta, numai copii in costume nationale. Locul meu este ocupat de o fetita.

02.08.05: Apar discutii violente intre PD si PSD.

05.08.05: Intr-un vagon se afla unguroaice imbracate in negru cu ochii fardati cu albastru, iar pe cap poarta flori. O femeie tanara, frumoasa, sta de vorba cu un demnitar. Aud: "Nici politetea prea exagerata nu e buna".

09.08.05: Parea ca sunt in curtea parinteasca. De langa gardul interior pleaca o femeie si un barbat care se duc sa identifice terenurile de pe dealuri. Dar apare ceva curios. O femeie imbracata in piele de urs si cu cap de urs, care isi da masca deoparte. Vad fata si capul femeii.

11.08.05. Intru intr-o turnatorie, dar in loc de lingouri de otel sau de fonta, apar lingouri de zgura, care se transforma in lingouri de tescovina, care crapa si se imprastie pe jos. Pe jos sunt numai gandaci.

15.08.05: In fata mea apare o brosura, ca un carnetel cu foile verzi. O rasfoiesc si citesc: "01.03… si numele a doua medicamente: FAVORIT si ANABOLIZANT".

21.08.05: Stau la o masa pe scaun.Vorbesc la telefon cu Irinel Nedelcu de la Vaslui. In acest moment vad un obiect rosu. Ii spun la telefon sa faca rost de 5 – 8 metri de panza alba, apoi imi pare rau ca i-am spus.

22.08.05: Pe monitorul telefonului meu mobil apare un mesaj scris cu litere negre. Deodata ecranul se transforma intr-un ceas mare care se desprinde de cadru si cade intr-o apa tulbure. Nu mai merge. Ma gandesc sa-l scot, sa-l duc la reparat sa nu rugineasca.

23.08.05: Organele de partid din judetele de dincolo de Carpati, impreuna cu sefii lor, la viitoarele alegeri, protesteaza fata de actualul guvern din cauza compozitiei lui.

24.08.05: In jurul cuvantului UNIRE apare cuvintul SURPRIZA.

28.08.05: Aud: "Inundatii peste 5 sau 8 mii kilometri patrati de teren arabil si peste o padure intreaga." Vad de la distanta in stanga o padure verde peste care au navalit apele tulburi. Apele au ajuns pana la jumatatea trunchiului copacilor.

05.09.05: Ma aflu intins in pat. Deodata ma clatin in stanga si in dreapta. Este cutremur. In acest moment aud: "Timisoara".
MESAJE PRIMITE
25 SEPTEMBRIE 2005

06.09.05: Fenomene deosebite PE pamant, IN pamant si DEASUPRA pamantului.

08.09.05: Sunt intr-un vagon de tren international. Stau in picioare, langa usa. Sunt si doi cetateni imbracati in haine negre. Trenul se opreste, iar doua scaune sub forma de fotolii se desprind si sar inainte. Langa ele e o bara rosie, rupta, care se tine numai de tavan.

10.09.05: Apare Dan Ioan Popescu. In spatele lui, o harta mare a Orientului Mijlociu. Ma uit atent la harta si vad, in ceata, Marea Mediterana, Libanul, Siria, Israelul…

12.09.05: Ma aflu pe un bulevard, in timp ce se ingana ziua cu noaptea. Spre Nord, la distanta, apare – in fata unor blocuri inalte – un grup de actori. Ma uit atent si in mijlocul lor il vad pe Toma Caragiu. (Cutremur?)

21.09.05: E multa lume. Stau pe un scaun, langa un cetatean, dar sunt chemat la o masa, unde o profesoara ma intreaba: "Cate limbi vorbea Alexandru Macedon ?" In acel moment, imi apare Imperiul, dar in special teritoriile din Rasarit ale actualelor state Turcia, Persia si Afganistan. Si raspund : "Trei limbi – greaca veche, greaca contemporana lui si limba DIN FATA PIETREI". In acest moment, vad o piatra inalta, ca un pisc de munte, dar asezata pe o campie. Profesoara raspunde afirmativ, "Da !", dar cu un semntiment de nemultumire.

25.09.05:
Aud: "Avionul companiei noastre prabusit in Olanda…"
MESAJ IMPORTANT PRIMIT
01 OCTOMBRIE 2005

01.10.05: Apare la distanta, in ceata, un grup mare de barbati. Stau in picioare (cardinali si patriarhi).
O voce anunta: "S-a spart Scaunul Papal".

DOMNUL IOAN ISTRATE
CONTINUA SA PRIMEASCA
MESAJE DIN LUMEA IMATERIALA
Intre 01.10 – 23.10.2005, domnul Ioan Istrate a primit 6 mesaje clare, legate de producerea unui cutremur in Romania. Acestea au culminat cu un mesaj primit in 23.10.05, intr-o maniera foarte asemanatoare cu modul in care i s-a anuntat cutremurul din martie 1977.
(Revedeti detaliile din cartea "ROMANIA SI LUMEA IN TIMP – trecut, prezent si viitor", editia a 2-a).
Intr-o alta viziune din aceeasi carte, la paginile 583-584, se poate citi:

"22.02.02: Sunt intr-un bloc de 3-4 etaje, la capatul blocului, intr-o camera sau sala, deodata incepe sa se cutremure pamantul, tin in mana un cablu metalic ori un cablu electric, care taie tavanul in doua, de la rasarit la apus. In timp ce pamantul se cutremura, trepideaza, o parte din bloc crapa complet, se desprinde si o ia spre Sud cu tot cu pardoseala pe care stau eu, se inclina, aluneca, dar placa rupta se opreste in trei bare mari de fier din peretele care sta pe loc. Sar scantei pe tavan in timp ce tavanul crapa, eu trec pe partea care sta pe loc, astept sa cada. Dar deodata ma vad cum alerg pe un drum spre rasarit apoi pe o strada laterala, pareau drumuri de tara, cu pomi si garduri pe margini, la distanta o vad cum alearga si pe Aurora. In acest moment, in timp ce in Estul Romaniei este cutremur, in Vest, primul ministru al Ungariei, Victor Orban, face o vizita la Arad. Dar aud discutandu-se despre SITUATIA MILITARA A ROMANIEI si situatia generala a tarii, raportata la situatia armatei FEDERATIEI RUSE. Tot acum, aud vorbindu-se despre Mexic. Ma intreb: e cutremurul mare, sau cutremurul premergator marelui cutremur ?"
MESAJUL PRIMIT
07 NOIEMBRIE 2005

07.11.05: O cladire ciudata cu stalpi si cupola. Un cetatean vine in directia mea. Statele europene ridica o acuta problema legata de Irak si Romania. Ce deconturi s-au facut ?
Evenimente in Italia cu probleme.

NOIEMBRIE 2005: CONFIRMARE DE MESAJ ANTERIOR

07.02.2002: … Apare si o cladire cu 1 sau 2 etaje, plina cu femei. Eu: „De la Londra, Franta… femei inchise ?"
Multe mese lungi, cineva de la Garda Financiara ? Eu: „Raportor pentru Franta ?"
E si ALTCEVA…
ACEST MESAJ S-A CONFIRMAT INTOCMAI PRIN EVENIMENTELE PETRECUTE IN TOAMNA ANULUI 2005, INCEPAND CU DEZORDINELE DIN SUBURBIILE PARISULUI SI CARE AU CUPRINS CU REPEZICIUNE ALTE LOCALITATI DIN FRANTA. AU FOST INTR-ADEVAR SI FEMEI INCHISE CU OCAZIA MASIVELOR ARESTARI...
MESAJE PRIMITE
30 NOIEMBRIE 2005

02.11.05: In Italia s-a intamplat ceva.

19.11.05: Vad cladirea Postei Centrale de pe Calea Victoriei. Arata altfel.

21.11.05: Pe telefonul meu mobil apare o tabla neagra, dreptunghiulara. In acest moment aud o voce care transmite:
"S-a modificat data EVENIMENTULUI, din Octombrie in Decembrie".

23.11.05: La sediul PD din Aleea Modrogan se intampla ceva aparte.

25.11.05: In fata mea apare un sant lung si adanc, cu un fel de pod sau rampa la mijloc. Din sens opus vine o femeie in negru, sprijinita de alte femei si inconjurata de lume multa. Incerc sa trec de ele, dar ma retrag, lasandu-le loc sa treaca.

Pe telefonul meu mobil apar imagini din emisiunile "Drumuri Europene", iar la orizont il vad pe domnul Aristide Buhoiu. In acest moment apare un semn de intrebare privind cutremurul.

Alte mesaje ale domnului Istrate, preluate de aici http://tech.groups.yahoo.com/group/IOAN_ISTRATE_STIRI_DIN_VIITOR/message/2
03.02.2005: "Apare Adrian Nastase si cifra 600.000. In parlament, PSD-ul cu schimbari politice."

04.02.2005: "Apare Dana Nastase cu problema "M". In acest moment vad in dreapta mea o casa deosebita."

wpe1.jpg (1665 bytes)

01.01.2006: "Un eveniment deosebit. Intr-o sala plina, lumea asteapta sa vorbeasca despre evenimentul care a avut loc. Pe scaune si pe intervale este multa lume… Iese in relief o femeie tanara de 32 de ani si un barbat inalt, blond, de pe randul doi."

27.01.2006: "Dealul Ienei… Numai scaune si elevi. Ei dau o lucrare scrisa. Dau si eu. Dar ii spun lui Nicolae Manolescu ca mi s-a furat lucrarea. El: <O sa-i controlez, dar noi am dat foi de hartie galbena, si nu hartie alba>"

29.01.2006: "Cobor dintr-un bloc unde portarul are o cartoteca pe care scrie ceva si un ziar cu fotografia mea. El imi spune: <Sunteti dat in ziar>. Ma uit la ziar, vad ca sunt fotografiat langa o scoala care are in dreapta si in stanga tronsoane mai mici. Eu ma aflu in stanga, dar, surpriza, din scoala au ramas numai zidurile. Aceasta cladire se afla intre sediul ProTv si Gara de Est. Eu nu trebuia sa merg mai departe, dar ajung langa un bloc inalt in forma de "L". Afara sunt numai mese pe care se afla oale cu mancare si o femeie in varsta".

30.01.2006: "Intr-o camera vad doua televizoare puse unul langa altul. Pe ecranul celui din dreapta apare o parte din altarul unei biserici. Intreb ce se vede. E altarul unei biserici ce se afla intre bulevardul 1 Decembrie si bulevardul Theodor Pallady. Vad bine icoana Fecioarei Maria, parca stearsa de vremuri, desi biserica e noua. Partea din stanga altarului e intunecata. Pe ecranul televizorului din stanga se vad numai drumuri, ca un labirint. Drumurile sunt formate numai din cuburi. Apoi apar blocuri cu usi blocate si pe blocuri scrie "NU…" Dupa care apar numai tocuri de geamuri si usi. APA".

31.01.2006: "Apar ape mari pe Olt, Arges si Dambovita."

02.02.2006: "In curtea casei mele de la tara, sondorii adancesc putul de mare adancime existent. NU MAI ESTE APA".

06.02.2006: "La Piatra Neamt apar ape mari si tulburi, ca o mare, care cuprind casa dupa casa."

SELECTIE SUMARA A UNOR MESAJE PUBLICATE IN CARTEA "ROMANIA SI LUMEA IN TIMP – TRECUT, PREZENT SI VIITOR", EDITIA A 2-A, APARUTA LA 2 APRILIE 2004,
CARE S-AU INTAMPLAT INTOCMAI:

INUNDATIILE DIN 2005

Pag.537 – 08.09.1999: "… inundatiile s-au produs in noaptea…la ora… ne-au luat prin surprindere".
Pag.543 – 05.03.2000: "Apare cifra 785… Apoi vad o zona muntoasa, deluroasa, si deasupra zonei nori mari, negri si grei, ploua puternic, ma intreb: A VENIT POTOPUL ANUNTAT ? INAINTEA ANILOR DE SECETA ?"
Pag.544 – 26.03.2000: "Apare TIMISOARA in negru (?). Deodata ma vad in satul natal Halaresti, urcand dealul spre Balanesti-Iaura… Vad pe cer nori negri grei, continui drumul, ajung la o intersectie de drumuri intre tarlale, ploua puternic pe PADURE. In dreapta aud voci, in stanga sunt vite la pascut, lumea fuge din calea ploilor, fug si eu, in urma mea vine un baiat, ajung pe coama dealului spre Tutova, cobor pe drumul care acum pare un defileu sapat de apele de la ploaie, un fata mea apar satele de pe vale".
Pag.549 – 06.12.2000: "… O MARE INUNDATIE…"

03.01.2001: "… Ma uit, parea pe un ses, ca pe Tutova, dar apele curg spre Nord, pe ape vad de la distanta fie obiecte, fie colturi de stanca…"

Pag.554 – 03.03.2001: "LA TIMISOARA APARE UN EVENIMENT DEOSEBIT…"
Pag.559 – 16.08.2001: "… SECETA, PLOAIE, ARCADE LA COSTUME…"
Pag.569 – 25.11.2001: "AUD: <SE LUPTA CU SETE PENTRU APE>…"
Pag.576 – 08.01.2002: "Vad o lista cu nume de persoane carora le impart cate un milion de lei de persoana, ma intreb: DE CE ? In timp ce pe un canal curge apa multa din cauza inundatiilor."
Pag.595: "TIMISOARA, cutremur seara, case daramate… ape… ape…"
Pag.607: "PLOI FOARTE MARI… Valea Silistei (VASLUI)…"
Pag.626 – 17.01.2003: "In fata mea se afla un FLUVIU URIAS PE CARE CURGE FOARTE MULTA APA, CA LA INUNDATII… Vreau sa traversez curtea in diagonala, dar deodata navalesc pe toata suprafata curtii apele care aduc nisip si pietre de la munte, pietre sparte negre ca de pavaj, nu pot trece…"

TORNADA DE LA MOVILITA (IALOMITA, 6-7 mai 2005)
Pag.627 – 21.01.2003: "Apar pe cer la Hagiesti dinspre Sinesti pe deasupra marii balti SIRURI DE NORI NEGRI GREI cu SCAUNE, MESE si alte obiecte casnice in ei (FURTUNI CU TORNADE ?) si se napustesc cu furie peste malurile baltii, in dreptul casei mele; de frica, intru in casa…"

DESPRE PAPA IOAN PAUL AL DOILEA:
Pag.573 – 02.01.2002: "Am venit la Prea Sfintia Sa Papa Ioan Paul al II-lea sa stam de vorba cu el… Sa discutam pe portiuni, pe scanduri de la geam in jos, apoi de la geam in sus, despre… in farfurii avem scrob facut din oua, in spatele nostru e Papa, cu parere de rau Papa s-a dus singur la Sfanta Vineri" (PAPA A MURIT VINERI).

Pag.582 – 08.02.2002: "Vad o Banca Romaneasca, aud ceva despre leii romanesti."
(DENOMINALIZAREA ?)

23 IULIE 2006
EVENIMENTE PRODUSE DUPA
MESAJELE COMUNICATE
1. Scandalul de la Ministerul Educatiei si Cercetarii in legatura cu SUBIECTELE SUSTRASE. A fost anuntat prin mesajul din 27.01.2006. Dar apar cativa barbati in mesajul din 10.03.06 in legatura cu o problema, cu o lucrare, cu subiecte scrise mai demult.
2. Inundatiile din 2006 au fost comunicate prin mesajul din 31.01.2006.
3. Scandalul aparut in 20.07.06 dupa fuga sirianului OMAR HAYSSAM a fost comunicat prin mesajul din 17.04.2006. In acest mesaj apar SERVICIUL ROMAN DE INFORMATII si in ceata SERVICIUL DE INFORMATII EXTERNE.
In alt mesaj apare OMAR HAYSSAM ca EROU. Ma intreb: Cum EROU, cand el este arestat ?!
4. Intr-o comunicare deosebita de la sfarsitul lui 2005 apare SCAUNUL Procurorului General al Romaniei – LIBER.
5. CUTREMURELE din insulele indoneziene (Java etc.) au fost anuntate prin mesajele din 26.05.06 si 27.05.06.
MESAJE RECENTE

07.01.06: O voce interioara ma intreaba: Ce ti-a adus anul 2000 ? Dar anul 2005 ?
03.03.06: Aud: FURTUL SECOLULUI. Apoi apar doi barbati si o femeie in gri si un sac plin care arata ca o perna.
22.04.06: Ma uit atent la o masina, in dreapta era un deal sau un munte si multe fire telefonice, apare si o cisterna, masina incepe sa mearga singura la vale, eu in fata, mai apare un barbat, mi-e somn. Am adormit la volan. Ajungem la un service.
28.05.06: Vad numerele 12; 10; 8 care se impart la doi, respectiv 6; 5 si 4.
29.05.06: In spatele blocului N 10 de pe strada Rasinari apare un fel de gard din placi de beton inalte sub forma de T rasturnat si o estacada in dreapta (?).
14.06.06: Vad o hartie scrisa de mine cu CERNALA NEAGRA, data intr-un loc, care apare in alt loc.
28.06.06: TOAMNA vad pamantul foarte uscat cu cativa coceni de porumb, nu se poate ARA.
29.06.06: APARE O SECETA CUMPLITA ca in anii 1945-46-48. Si o femeie.
03.07.06: Fac un calcul impreuna cu un cetatean, cati bani trebuiesc pentru lansarea fabricarii unui produs nou. Rezulta UN MILION DE LIRE STERLINE. Sunt nemultumit ca nu am atatia bani.
09.07.06: Aud: "Paulesti, incendiu". In acest moment vad trei masini de pompieri.
10.07.06: Aud vorbindu-se despre mai multe cifre: 11; 12 dar vad in special cifra 13 si alte cifre pana la 20.
14.07.06: Parea ca ma aflu in satul Hotarele, judetul Giurgiu, spre Dunare. Noaptea, pe camp, la marginea unui lan, pe dreapta vad niste cruci acoperite cu pungi de plastic, umede. A doua zi vad efectiv crucile mici, dar inalte, din lemn, in gandul meu sunt pentru COPII.
15.07.06: O voce mi se adreseaza zicand: "Cat mai repede cu putinta termina lucrarile – va fi un eveniment deosebit".
17.07.06: Se produce un accident de masina sau de maxi-taxi foarte grav, in urma caruia pasagerii sunt in stare grava si foarte grava. Ma gandesc la cineva care vine din strainatate, o femeie.
22.07.06: Un cetatean spune: "Anunta numerele !" Alt cetatean anunta: " 11; 12; 13". Eu ma gandesc la mine, la cutremur (?).
25.07.06: Il vad pe Omar Hayssam intr-o incapere mica, la o masa, stand pe scaun, intr-o atmosfera cenusie. Vin la el doi barbati, unul se duce direct la el, celalalt trece in fata lui. Au venit special sa discute cu el.
26.07.06: Vad un teanc de documente, un cetatean nu prea inalt sta aplecat in fata asupra documentelor, le studiaza.
28.07.06: Apare Ion Iliescu, la doua mese, in ceata, cu probleme politice.
06.08.06: Bitman de la televiziune cu un microfon in mana zice: A fost un discurs EURO-INDIAN la obiect, dar se intreaba cum de a iesit altfel ? In acest moment vad o hartie A4, dactilografiata. Din text iese in relief expresia "EURO-INDIAN" scrisa cu negru. In gandul meu, aparuse EURO-ASIATIC, spre Kamceatka, tot acum vad tarmul rasaritean al ASIEI spre marile vecine si oceanele respective.

CELE MAI RECENTE MESAJE PRIMITE
NOIEMBRIE 2006

02.07.06: O femeie ingroapa sub o gramada de gunoi doua stilouri, ramân surprins de aceasta fapta, un baiat le vede si vrea sa le fure, o atentionez pe femeie, aceasta le ia inapoi sa nu le fure baiatul.
07.07.06: La intersectia Caii Mosilor cu Calea Traian apar niste valize intr-un raft, aceleasi geamandane apar deodata la Bordei, la jonctiunea Lacului Herastrau cu Lacul Floreasca, le iau si ma urc intr-o masina, care coboara spre Podul Floreasca, Lacul Tei, apoi masina o ia la stânga printr-o vale de munte ca printr-un defileu, strig la sofer sa intreb unde ma duce, dar nu ma aude, o ia spre valea unor munti.
10.07.06: Pe podul din VOLUNTARI spre AFUMATI se intampla ceva. Pe o autostrada cu doua sensuri de circulatie despartite printr-un gard (grilaj), intr-un spatiu gol din gard care arata ca o poarta, apare un eveniment deosebit.
14.07.06: Dupa finisarea lucrarilor la o casa de la tara, apar DOUA FAZE, UNA MOCIRLOASA SI ALTA LICHIDA, DUPA CARE NUMAI O SINGURA FAZA. TOTUL SE INTAMPLA LA UN EVENIMENT DEOSEBIT DUPA CARE APARE UN CIMITIR DE TARA.
17.07.06: AUD "SCHIMBAREA CURSULUI VALUTAR IN SENS INVERS" de felul cum s-a procedat pana­ in prezent.
22.07.06: Pe ses, din jos de Vaslui, merge pe perna de aer un vehicul misterios, care mai intai a fost AVION, care apoi s-a transformat intr-un vehicul mare ca un vapor pe perna de aer. Merge spre satul Munteni, apoi se intoarce spre rasarit; ma surprinde aceasta aparitie.
23.07.06: Vad ceva ca o carticica, un carnetel pe un perete, la coltul din dreapta sus al carnetelului, vad scris: MB 33 sau MP 33. Tot acum discut intr-o camera cu doi barbati si o femeie despre PAMANT DE VANZARE.
29.07.06: Din curtea unei case trec printr-o gradina de tara, urc la un HOTEL CARPATIC, apoi o iau la vale pe o strada, pe stanga langa intersectia a doua strazi se afla UN PAT IN AER LIBER, ma gandesc sa ma opresc sa ma culc in el. Pe strada care intersecteaza strada coboranda vine din sus, dinspre nord, un TRAMVAI PLIN CU OAMENI, O COTESTE LA STANGA, DAR SE PREFACE INTR-UN CAR FUNERAR, TRAS DE DOI CAI, TRECE PE UN POD, INTRA INTR-UN CIMITIR CU STALPII PORTILOR INALTE... IN APROPIERE DE ACEASTA LOCALITATE SE AFLA UN LAC PLIN CU O APA DE CULOAREA LAPTELUI. 10.08.06: Aud: IRAK - EVENIMENT DEOSEBIT.
11.08.06: Urc spre coama dealului EZER- MUNCELU -VIILOR din fata satului natal HALARESTI. Pe coama dealului spre nord vad un fel de estacada cu acoperis si cu stalpi de sustinere, pe langa ea este un drum. In timp ce urc coasta dealului, deodata apare o SPARTURA IN DEAL CA UN DEFILEU PRIN CARE NAVALESC APE TULBURI, in special din stanga mea. In timp ce eu urc coasta dealului, un cetatean fuge la vale, cu o femeie. Cand ma uit spre sat vad: APA A AJUNS PANA LA SOSEA iar pe sosea TRECE UN CAR CU CAI, DAR PRIN APA. Mai in jos apare o CASA NOUA. IN APA ?
17.08.06: Pe acoperisul unei case, langa streasina, care se afla langa o balta, sta un cetatean care si-a intins sculele de pescuit peste acoperisul casei cu unditele spre BALTA. El catre mine: MAI VECINE, INCERC SA PRIND PESTE, DAR IN UNDITE N-A CAZUT NICI UN PESTE. In fata mea apare tatal meu cu picioarele goale; el a luat de la mine boabe de grau de SAMANTA, LE-A PUS INTR-O TAVA METALICA PESTE CARE A PUS PAMANT NEGRU PROASPAT. LE AMESTECA CU PAMANTUl , LE FRAMANTA CU PICIOARELE, NUMARA CEVA... SI-­MI ZICE: SEMINTE DE GRAU DE PASTRAT PESTE TIMP, IN BECIUL TAU, SA RASARA PESTE TIMP. IN ACEST MOMENT IMI APARE IN MEMORIE ARCA LUI NOIE DIN BIBLIE. MA MIR DE CELE AUZITE si-mi zic: CUM SA LE PUN IN BECIUL MEU LA PASTRAT? SI DE CE?
19.08.06: LA AMBASADA ROMANIEI DE LA BERLIN APARE O DISCUTIE IN LEGATURA CU NISTE BANI, UN SCANDAL, CETATEANUL ESTE DESTITUIT; BARBATUL ESTE INALT CU CAMASA ALBA SI PANTALONI ALBI-GRI (…) IN ACEST MOMENT AUD O VOCE CARE SPUNE: PE 10 DIN LUNA A 11 VA FI UN EVENIMENT DEOSEBIT. In acest moment ma gandesc la data de 10 NOIEMBRIE 1940 CAND S-A PRODUS TARA NOASTRA UN MARE CUTREMUR DE PAMANT ...
26.08.06: AUD: NU SE MENTIN DATELE DE PE SATELIT; IN GAND IMI APAR NUMERELE 1; 2; 3;
29.08.06: Vad scris pe o foaie de hartie cuvantul EXPERIENTA SI CIFRA 3 INCADRATE INTR-UN CHENAR NEGRU.
06.09.06: Intru intr-o biblioteca cu rafturile pline de carti, cu un PERMIS in mana… In acest moment apar ca in CEATA CIFRELE 19 si 20, parea ca au aparut de la o masina de scris, DAR CIFRA 19 VIBREAZA in sus si in jos, imi aduc aminte ca aceste cifre au fost publicate in cartea mea ROMANIA si LUMEA in TIMP, in mai multe locuri, in legatura cu un eveniment important.
01.09.06: Aud ca s-au trimis ORDINE DE MOBILIZARE pe la oameni pentru ca incepe un RAZBOI; in acest moment vad HARTA ROMANIEI pe care ies in evidenta marile municipii CLUJUL si IASUL cu BUCURESTIUL.
09.09.06: APAR MANIFESTATII DUPA MANIFESTATII LEGATE DE UN EVENIMENT DEOSEBIT. S-A CUTREMURAT PAMANTUL.

DOUA EVENIMENTE IMPORTANTE,
PREVAZUTE DE INGINERUL IOAN ISTRATE
SI CARE S-AU INTÂMPLAT INTOCMAI

Din cartea "ROMÂNIA si LUMEA ÎN TIMP", editia a doua, la pagina 560:

11.09.2001: Afacerea româneasca "ELIBERATI PATRU, RAMAS UNUL", nu se stie pentru ce, este propus pentru executie.

Este vorba fara indoiala de problema celor 3 ziaristi români rapiti in Irak, in acelasi timp cu o frantuzoaica, si despre condamnarea lui Munaf – anuntata deci de Ioan Istrate cu 5 ani inainte !

RECENTUL CUTREMUR DIN KAMCEATKA, resimtit in Japonia, a fost prevazut de Ioan Istrate in mesajul din 06 august 2006.

MESAJE COMUNICATE DE
ING. IOAN ISTRATE
LA 25 FEBRUARIE 2007

I M P O R T A N T

Recitindu-si cartea "România si lumea în timp", editiile I-a si a II-a, inginerul Ioan Istrate ne atrage acum atentia asupra unor mesaje înregistrate cu multa vreme în urma, care abia în aceste zile îsi gasesc confirmarea în evenimentele la care asistam…

02.04.1994: Vad pe harta României judetele Botosani si Suceava colorate în negru, iar judetele Iasi si Neamt pe jumatate negru în partile limitrofe judetelor din Nord.
În acest moment vad dansând 2 scaune mari, care se clatina, mai au putin ca sa cada; în fata lor, mai sunt 3 scaune care danseaza, se clatina. ("România si lumea în timp",ed.I, pag.249).

"Lumea se împarte efectiv în doua grupe mari de state, care dupa 2006-2007 s-ar putea confrunta direct într-un razboi distrugator"
("România si lumea în timp", editia a II-a, pag.327).

06.07.1995: Sunt la o întâlnire unde se discuta despre o situatie deosebita si cineva spune: ISLAMUL SA AIBA SUPREMATIE ASUPRA CRESTINISMULUI.

29.10.1997: Se anunta: IRANIENII CU MACIUCA.
("România si lumea în timp", editia a II-a, pag.331).

02.01.07:Ma aflu într-o încapere cu un geam termopan cu trei canate, canatul din mijloc e
deschis dar in locul lui apare un fel de foita alba, în loc de sita, pe care o lovesc
accidental, cade. Ma gândesc sa-l scot si sa-1 aranjez apoi sa-1 pun la loc. În sala se
tine un fel de simpozion cu securistii, despre CONTRAlNFORMATII. Acum aud la un
megafon: TOATE SERVICIILE DE SECURITATE URMARESC CU ATENTIE
LUCRARILE SIMPOZIONULUI. APOI MI SE ADRESEAZA MIE: TOTUL E SA NU SPUI
DESPRE VREUN ESEC. În acest moment îmi apar la distanta trei barbat

Ioooi, Doamne... ia-o mai catinel, Gogu... . :006:
Topicul asta e moartea scepticilor.
Asta e bibliografie pt doctorat in mesaje neconventionale care nu pot fi verificate prin metode conventionale.

Eu nu am inteles nimic....ce s-a adeverit din ce a scris dl istrate?

ba cateva le-a nimerit nu citisem dar nici nu mai citesc ca daca le vede cu 5 ani inainte inseamna sa mai stau 5 ani cu frica de cutremur

Manuela,nu te supara,dar oricare din noi (care si-ar propune asta )ar putea face asa ceva :iei ziarele,citesti stirile interne si externe,te uiti pe canalele mari de stiri din lume,citesti cateva ziare,reviste de scandal,strangi informatia, o selectezi (doar esti pensionar si timp ai,berechet,nu?) si o postezi sub forma unei premonitii ,care odata si odata se va realiza.Si daca nu?Cine are timp sa le urmareasca in ce masura s-au implinit sau nu?
Iar despre teama de cutremur,toti o avem insa trebuie sa avem un plan bine stabilit in minte cu ceea ce trebuie sa facem in timpul si dupa producerea evenimentului,pentru a-i diminua urmarile si a scapa cat mai putin "sifonati".Deci trebuie sa ne "programam" din timp reactiile ca sa nu fim luati pe nepregatite ,eu asa cred.

Un mesaj care a disparut de pe blogul lui Istrate :D Oare de ce? :D
12 aprilie 2009
Previziunea de seara
Vad marea, vad muntii… vad lacuri si bai de sange.
Este ora 03:20 si vad la Kaufland.. mii de oameni care cer ajutor.
Vad importanti lideri ale oraganizatiilor internationale in Romania.
Vad elicopterul Realitatea TV cum isi transporta vedetele decedate sau ranite(Nora Dinca, Cristina Sincai)
O vad pe Liliana Otilia Alexandru cum isi cauta disperata sotul, dar din pacate pentru ea, acesta nu va mai fi in viata si v-a trebui sa se recasatoreasca. Focsaneanca va trebui se va recasatori si va face 2 copii (un baiat si o fata), primul copil al ei va fi baiat.
Pe Maria Medeleanu o vad cu Robert Turcescu de mana cerandu-i disperata ajutor.
Pe Andreea CREŢULESCU cutremurul o prinde facand sex oral!
O vad pe Emma Zeicescu, pe Carmen Bruna si pe Tatulici intr-o incapere foarte foarte mare (nu sunt afectati de cutremur). pe Delia VRÎNCEANU o asteapta un viitor foarte greu. Pe Stelian TANASE si pe Dinescu cutremurul ii prinde cand stau impreuna pe o banca in parc gandindu-se la comunism, vorbind despre comunism, despre politicieni, despre vaca cu lapte … mi se termina visul simt ca ma trezesc, dar NU! mai visez, mai am inca cateva previziuni! DA este Madalina DULAMA, potrivit visului ea va fi una dintre tinerele retinute de politie si agresate de mai multi interlopi si este abuzata sexual potrivit visului. Elena CORDONEANU vede mortea cu ochii deschisi, chiar in fata ei cade o caramida, amantul ei ii da o palma si se trezeste la realitate! Realitatea.. realitatea… realitatea abea acuma vine cand.. Doina Doru, Dan Barbu, Sorin Freciu, Mirela Voicu, Madalin Voicu si Adelin Petrisor, nu bine se trezesc din betie ca si cade un perete pe ei, dar vad, dar vad singurul care scapa cu viata este chiar Adelin! da il vad pe adelin in viata, dar din pacate el ramane fara o mana, nu trece mult timp si apare Roxana LUPUIANU, o vad pe Roxana intr-o fusta mini cautand inelele si verighetele celor de mai sus care au murit. Roxana pare ca vrea sa se imbogateasca in vis ea apare ca fiind o femeie usoara care cauta doar parvenire. Emil HUREZEANU cu Robertino Turcescu stau bot in bot si isi inghit saliva unul la altul(ii vad pe amandoi morti, probabil la urmatoarea replica a cutremurului). Corina Dragotescu este prinsa pe ganduri(de cutremur) vad cum ea se gadeste sa faca amor cu Cristian MARIN, o vad pe Laura CHIRIAC cu acelasi ganduri spre Cristian Marin, dar cel care sta cu gura deschisa este chiar Razvan DUMITRESCU, Razvanel cel care stergea papuci. Si incerc sa ma trezesc, eu ma vad Ioan Istrate ma vad un mare adwordist si laudatist gen reliatatea nu ma vede realiattea ma aude, inca putin si ies din vis mai vad inca un semianalfabet un semi, semi.. semi analfabet spun rarait si dar nu Daniel Osmanovici imi apare in fata ochilor il vad si pe Tatulici inca o data imi apare o fugura perversa de cutremur ea este Dalia Octavia Puscultia, ma cutremur ma cutremur asa de multa reclama incat nici aceste cuvinte de vizitator inrait ce sunt al masluitorilor nu mai crede nimic. Un artihool de nota 10 apare dar nu, nu mai pot trebuie sa vad turismul din Bucovina platit de reclama care vine si imi vine imi vine la ora 04:023 vad inca o replica a cutremurului, vad o replica cu o intensitate foarte mare, simt ca innbunesc dar nu pot sa inteleg ultimele fraze din acest post, oare de ce trebuie sa suferim de publicitate si sa incercam sa ne facem ca suntem cei mai buni si cei mai tari cand vad multe televiziuni care nu vor mai exista si nu va mai exista niciun interes pentru public pentru televizior, cand cei vicleni, smecheri si tari vor domina si vor controla absolut toate sufletele acestui glob, nu mai este mult pana se va termina procesul de globalizare, un exemplu de globalizare va fi acest cutremur din 2009 cu toate previziunile mele din acest vis.. Ma trezesc, ma trezesc, dar vai, ma trezesc!!! din vis si vad o Reliatatea plina de realitisti UPS, pardon superficialisti.
Publicat de Ioan Istrate la 12:22

Gogule, ce naiba e asta? De unde ai mesajul asta? E luat de pe blogul lui Istrate? Te ia durerea de cap cand citesti. Trebuie citit de 2 ori ca sa-l intelegi. E pus la bascalie, nu? Poate ma lamuresti si pe mine ca chiar ca m-ai facut curios.

Gogule, hai ca mi-ai dat de lucru. Am citit si eu mesajele din adresa indicata de tine. E bine ca lumea isi pune intrebari. Dar ar fi bine sa si actioneze. E interesant cum reuseste nepotul sau nepoata sa-l fraiereasca pe Istrate. Ceva pute aici.
Eu raman la teoria mea, dar trebuie luate in seama si celelalte pareri. Te doare capul de ce sunt in stare unii doar pentru bani. Blogul e construit pe minciuna si o sa crape la un moment dat. Trebuie sa faca ei niste greseli. Deja le fac si cu tot ajutorul dat de juristi tot va exploda ceva pe acolo. Simt eu asta.
Zici ca blogul lui Teoctist s-a inchis , dar ai idee si de ce ?

Nathalia, cea care stia cate ceva despre Cornel zis Tugui este rugata sa ne contacteze

d-lor , nu comentez :) :

"Azi 05:49 PM #1 Ioan Istrate
Vezi Profil Vizualizare Mesaje Forum Mesaj privat Adauga-l la contacte

Administrator

--------------------------------------------------------------------------------

Data înregistrării:Jan 2010

: 5 intrebari puse pe 30martie 2010
1. Cum apreciati frecventa si claritatea mesajelor despre marele cutremur din 2010, raportindu-le la cutremurul din 1977 pe care dumneavoastra l-ati prognozat. Multumesc anticipat, va doresc tot binele din lume si un Paste luminat alaturi de familie si colaboratori.
...............

2. In plan politic o sa avem vre-o schimbare majora pana la sfarsitul acestui an?(in bine sau in rau?) Ceva rau se va intampla cu dl Basescu?
.............
3. 2012.Oamenii vor atinge un grad inalt de elevare spirituala? Daca da, cand. Ce implica asta?
...........
4. As dori sa-l intreb pe dl Istrate daca de miercuri schimbarile vor fi legate de vibratii si producerea unui cutremur sau vom avea al gen de evenimente (sociale sau armate, tinand cont de evenimentele din Rusia)
.....................
5. Domnule Istrate, va rog sa ne spuneti parerea dvs referitor la posibilitatea ca lucrurile sa se schimbe in timp in functie de ceea ce se intampla la nivel global si de evolutia constiintei umane, astfel incat un eveniment care pare eminent la un moment dat sa fie mutat in timp sau spatiu, anulat, diminuat ca intensitate a manifestarii sau esalonat in pasi mai mici mergand pe ideea ca orice problema poate fi rezolvata in mai multe moduri. In vasta dumneavoastra experienta ati intalnit asa ceva?
--------------------------------------------------------------------------------
Azi 05:58 PM #2 Ioan Istrate
Vezi Profil Vizualizare Mesaje Forum Mesaj privat Adauga-l la contacte

Administrator

Data înregistrării:Jan 2010

:
1. Vibratiile sunt mult mai puternice, de lunga durata, ceea ce duce la concluzia ca efectele cutremurului vor fi mai mare ca cel din 1977.

2. Mesaje anunta evenimente deosebite pe plan politc, mai mult cu caracter negativ

3. Unde vedeti oamenii acestia? Pt ca viitorul deriva din prezent, analizati prezentul

4. Legat de miercuri, astept materiliaza completa a mesajului care preceda marele cutremur. Si in functie de asta pot spune mai informatii legat de cutremur.

5. Toate mesajele s-au intamplat in timp, doar ca data poate sa varieze, dar daca evenimentul este cunoscut oamenii pot schimba "finalul". De exemplu un om in loc sa moara, pot fi doar accidentat..."

habar n am cum e la voi , sper ca e ok aici

1 Avand in vedere mesajele primite, care credeti ca este cea mai apropiata primejdie(cutremur,miscari sociale,razboi etc.) ce ameninta Romania ?

2 Avand in vedere ritmul major de exploatare si distrugere a naturii pe Terra, credeti ca omenirea va rezista mai mult de 50 de ani? Se va gasi o solutie pentru a stopa distrugerea naturii? Sau "apocalipsa" va veni prin consumarea tuturor resurselor naturale de pe Terra? Va multumesc

3 Am o propunere , indiferent de intrebarile la care va raspunde D-ul Istrate, ar fii excelent sa poata fii inregistrat video si postate aici ca raspuns.

4 De ce nu a fost cutremur cand a fost harta pe rosu, vibratiile maxime si probabilitatea de 99%?

5 ce parere aveti despre 2012?se zdruncina totul acum ca sa fie mai bine dupa 2012?si daca da cati vom rezista pana atunci?ce sanse are ROMANIA sa fie ferita de calamitati?
multumiri pentru tot ce faceti!

Setul de intrebari pt Domnul Istrate pt seara aceasta .

Eu cred ca raspunsul la toate o sa fie :

"Posibil."

:P

De ce 3 este o intrebare?

=))

cred ca raspunsurile le veti primi in weekend, cand sper eu sa va ofer si o mica supriza

imi pare rau, ca trebuie sa aman unele chestii, dar va rog sa ma intelegeti si pe mine

o sa incerc sa ma revansez

----------------

ca idee sunt multe mesaje noi, unul mi-a atras atentia in mod special: eruptia unui vulcan, mult mai puternica decat ce am vazut noi in aceste saptamani. Este posibil sa vorbim de acelasi vulcan, dar nu stiu exact, deoarece nu am intrat in posesia decodificarii.

urmeaza o perioada linistita pentru Romania

maine voi onora cererile de medalii initiate pe 15 aprilie.

urmeaza o noapte FARA evenimente majore pentru Romania (admin.azi 10:04 PM)

Mda....
Se vorbeste de cand a erupt E-15:P ca este foarte foarte posibil sa erupa si Katla care e langa el...
Previziunea asta cu eruptia mai puternica au facut-o toti in ultimele zile..inclusiv noi aici pe chat..deci care e viziunea??

cred ca se gandeste cum s-o strecoare ca sa fie credibila :P
sunt curioasa cum se va revansa:D

Ca si pana cum ,doar ca userii au inceput sa-si puna intrabari.

Back