• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaje primite pana pe 15 decembrie

Admin1

Administrator
Reaction score
0
10.12.09 Merg pe un drum de tara sper o casa de vacanta. In acest moment o voce anunta ceva pentru Adrian Nastase (cel de la PSD). Ma uit in jur si observ ca frunzele copacilor sunt verzi.
11.12.09 Il vad pe Nasu’ de la B1 (Radu Moraru) intrand intr-o curte de magistrati sa lamureasca o problema.
12.12.09 Prezint intr-un birou, un document de la o unitate speciala unui cetatean inalt, in gri.
15.12.09 Apare un butoi desfundat in care PNL construieste din beton o groapa. Apar sefii inspectoratelor de politie din judetele tarii si presedintele Romaniei cu diverse probleme.

Posted on Wed, 16 Dec 2009 18:04:58 +0000 at http://ioanistrate.ro/mesaje-primite-pana-pe-15-decembrie/
Comments: http://ioanistrate.ro/mesaje-primite-pana-pe-15-decembrie/#comments

astea da mesaje. adevarate prevestiri... cine crede prostiile astea?

Pai, sunr prostii?
Mie mi se par banalitati, dar daca se intampla ceva, atunci sa vezi interpretari :D

tocmai asta e. ca spune aiureli si fraierii cauta intelesuri ascunse. si pe urma sa vezi ce dreptate a avut Istrate.

Si totusi, nu putem nega caracterul previzionar al mesajelor domnului Istrate.

Gogu said:
Si totusi, nu putem nega caracterul previzionar al mesajelor domnului Istrate.
de ce nu? ca pana acum nu a previzionat nimic :P

De la Istrate adunate si absolut toate ....ratate :D:

Ia, ia, ca am gasit si ceva mai interesant: " Apar sefii inspectoratelor de politie din judetele tarii si presedintele Romaniei cu diverse probleme." Mey, daca aceasta chestiune nu se intampla in perioada in care la interne chiar au fost probleme, mai ,mai , ca eram tentata sa-l trec la mesaje adeverite. :D . Cine pune pariu ca acum o sa scoata mesajul asta si o sa faca referire la el pentru perioada actuala? :D

Adita, deja a fost pomenit de vreo doua clone =))=))

"Apare un butoi desfundat in care PNL construieste din beton o groapa."
mesajul asta mi-a scapat la momentul respectiv,dar nu a fost mare pierdere.:D
ce tampenie...sa faci o groapa intr-un butoi,din beton,ce-i drept !=))

dupa o varsta...cand te mai lasa una-alta...incepi sa te gandesti la groapa probabil!?

Back