• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mici detalii

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Se pare ca multi vor in continuare sa creeze confuzii zicand ca dl Istrate nu a stiut cine va iesi presedinte. Pe forum daca intrati ieri, vedeati clar ce a spus dl Istrate, chiar inainte cu mult timp sa fie afisate rezultatele. Multi dintre cititorii care au citit acest blog/forum sau chiar l-au sunat personal pe dl Istrate va pot confirma ca raspunsul dlui Istrate ca a fost mereu acelasi: cutremur sau Basescu. Eeee au fost amandoua … bine ca nu a fost cel mare.
Se pare ca ia contur si un alt mesaj al dlui Istrate despre PNL, care si acela este explicat pe blog si chiar reluat azi in rubrica de Informatii zilnice.

Din cauza ca traim intr-o tara in care TOT CE E PE GRATIS trebuie sa aiba si un scop ascuns. Unii dintre distinsii nostri cititori au lansat o alta bomba: MSLI este virusat si ca eu detin controlul la informatii private si manipulez lumea. Ceea ce este total neadevarat.
In sprijinul acestor “informatii” am gasit o alta solutie pentru MSLI, dar am nevoie de ajutorul cuiva care are timp si se pricepe. Va explic pe scurt despre ce este vorba: doresc sa creez o pagina web , care sa aiba auto refresh (sa zicem la 5min) si daca vede parametul BANG sa declanseze un player audio care sa ruleze un fisier standart wav de windows (gen ding.wav). Codul sa fie de preferat in html , iar daca folositi alt program sa aveti grija ca daca cineva se uita in codul sursa, sa poata vedea in clar ce functii sunt (vor fi) apelate. Cu alte cuvinte, transparenta totala.

In inchiere doresc sa va sugerez 2 lucruri:
1. cine este interesat doar de cutremure, sa urmareasca pe blog doar alertele sau bangul, iar cand este o perioada de atentionare sa foloseasca MSLI (si poate in curand si pagina web)
2. cine doreste sa afle mai multe despre mesaje, viziuni, decodificari sa intre pe forum, deoarece acolo informatiile sunt mult mai clare decat pe blog
Este posibil ca perioada de atentionare sa se extinda, deoarece Vrancea nu s-a linistit. Pe forum gasiti mai multe informatii.

Posted on Mon, 07 Dec 2009 21:19:49 +0000 at http://ioanistrate.ro/mici-detalii/
Comments: http://ioanistrate.ro/mici-detalii/#comments

21.11.09 Apare familia presedintului Traian Basescu, cele 2 fete. sotia impreuna cu dansul la eveniment deosebit. (decodificare: probleme cu unul dintre cei 4)
02.12.09 Vad in fata mea un grup mare de simpatizanti PD-L. Mesajul se repeta inca o data. (decodificare: manifestatii)
03.12.09 Apare un culoar cu mai multe usi: deodata se deschid doua usi de la 2 camere goale. La distanta, un cetatean cara cu roaba moloz de la o demolare si il depoziteaza in camera din stanga mea. Deasupara la intrarea in aceste camere scrie P.N.L. (decodificare: declinul PNL si este posibil sa ajunga ca PNTCD-ul din momentul actual)
04.12.09 Apare Mircea Geoana, presedintele PSDului, in ceata. Il vad singur.
Mesaj primit pe 5 decembrie
05.12.09 Dupa o discutie intr-o familie, o voce anunta: …. iese Geoana, chiar daca nu va duceti ….

Deci, da :D Domnul Istrate l-a anuntat cu mult timp inainte pe Traian Basescu ca presedinte. Probabil in perioada cand avea 15% in fata lui Geoana?!

mie mi se pare ca pe forum nu e nimic clar in legatura cu decodificarile. tampitel trimite doar lumea pe niste linkuri, pt a-si mari castigurile. cred ca a uitat de unde a plecat si ce a promis sa faca. acum, masina de facut bani merge de la sine, nu mai trebuie reclama.

stai linistit ca asta nu e o curiozitate care sa-ti fie satisfacuta.

Back