• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MIDLAND XT511

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Dupa cum spuneam aici http://www.premonitii.ro/showthread.php?tid=121 mi-am cumparat un astfel de radio. La prima vedere, este un aparat extrem de util. Dar cum nu ma putea rabda sufletul, l-am testat. Astfel am observat cateva lucruri forte, dar si cateva defecte.

Lucruri forte:
- mai multe dispozitive intrunul singur. Astfel, avem radio AM/FM, radio emisie/receptie, lanterna cu LED-uri, manivela si dinam de reincarcare, port USB pentru reincarcarea diverselor gadget-uri.
- acumulator compatibil cu un milion de alte chestii. Am reincarcat acumulatorul pe care l-am folosit ulterior la o statie radio.
- lanterna lumineaza foarte bine pe raza scurta.
- receptie pe lungimile de banda de la noi.
- cateva minute de dat la manivela incarca suficient acumulatorul pentru a asigura circa 2 ore de iluminat la lanterna, circa 15 minute de receptie sau 1-2 minute de convorbire pe telefonul mobil (incarcat prin cablul USB).
- microfon extern pentru partea de radio emisie/receptie.
- 22 de canale pentru partea de emisie-receptie.
- are o curea de transport extrem de solida si de utila. Poate fi transportat pe umar, fara a fi nevoie de maini.

Puncte slabe:
- imposibilitatea de a atasa o antena externa. Nu este neaparat nevoie de asa ceva in orase, dar l-am incercat si intr-o zona remote, unde in afara de radio trinitas si romania actualitati nu receptionam decat paraziti.

Concluzie: Pe o scara de la 1 la 10, l-as nota cu 9.

Back