• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Misiune umana spre Marte in 1972

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Tocmai mi-a fost atrasa atentia de urmatorul film, care se vrea a fi o dovada ca in anii 1972- 1973 o miniuse umana a fost spre Marte
Povestea din spatele lui este urmatoarea
This was filmed from a cine projector a few years ago and has been watermarked to cover a 'certain' logo we'd all recognize. The footage is certainly interesting, and while I am no expert it looks very realistic.
In limba romana suna ceva de genul "Acest film a fost facut dupa o proiectie cinematografica, in urma cu cativa ani, si a fost acoperit un logo pe care toti il recunostem. Filmul este interesant si desi nu sunt un expert, pare foarte realist".

Voi ce credeti? Este posibil ca in anii 70 omenirea sa fi facut prima calatorie cu echipaj uman spre Marte?

Gogu said:
Tocmai mi-a fost atrasa atentia de urmatorul film, care se vrea a fi o dovada ca in anii 1972- 1973 o miniuse umana a fost spre Marte
Povestea din spatele lui este urmatoarea
This was filmed from a cine projector a few years ago and has been watermarked to cover a 'certain' logo we'd all recognize. The footage is certainly interesting, and while I am no expert it looks very realistic.
In limba romana suna ceva de genul "Acest film a fost facut dupa o proiectie cinematografica, in urma cu cativa ani, si a fost acoperit un logo pe care toti il recunostem. Filmul este interesant si desi nu sunt un expert, pare foarte realist".

Voi ce credeti? Este posibil ca in anii 70 omenirea sa fi facut prima calatorie cu echipaj uman spre Marte?

Nu, nu cred ca a fost posibil cu mijloacele detinute la vremea respectiva ca o misiune spatiala sa ajunga pe Marte.
Daca mai luam in considerare declaratia facuta de un astronaut ( filmul este pe YouTube si cred ca Anuk a pus un link pentru a-l viziona) care declara ca nici o naveta spatiala nu poate trece de centura Van Allen, atunci reunind toate elementele, raspunsul este negativ.
In plus pentru NASA din realizarea unui astfel de obiectiv nu ar fi fost tinut in secret luaindu-su astfel revansa fata de rusi care i-au devansat trimitandu-l pe Gagarin pe Luna. Competitia continua intre cele doua mari puteri, si recent am citit ca se preconizeaza o cooperare intre SUA si Rusia pentru pregatitea unei expeditii pe Marte dar numai in 2030, si asta pentru ca intre timp vor cauta finantarea care se pare ca le lipseste.
In ipoteza ca fiinte extratereste si sistemele lor de zbor au fost implicate, atunci este foarte posibil....
New zeelandezul Alec Newald afirma ca a fos trapit de alieni "prietenosi" care l-au dus sa viziteze planeta Haven..
Pana la probe si dovezi palpabile, clare, misiunea pe Marte este doar imaginara, este de domeniul SF.

Back