• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Noi mesaje

Da' nu ma mai joc...
Adminel cacalinel analfabetu' (ca sa mearga rima ar fi trebuit sa spun "analfabetel", dar nu ar reflecta adevarul) nu a zis nimic de Toma Caragiu.

Astea-s pt prima jumatate a lunii August,rabdare si titiun......

anuk said:
Astea-s pt prima jumatate a lunii August,rabdare si titiun......

Lumea s-a intors din vacanta?? :O si iata ca au inceput sa aiba "viziuni" 8-x

Am primit si eu niste mesaje. Ele imi spun ca ioan istrate va fi bagat la balamuc in ziua de 31 august. Va fi intai introdus in camasa de forta, legat bine ca sa nu mai dea din maini si din picioare (agitatia prea puternica poate fi periculoasa la varsta lui), i se va pune si un calus pentru a-l impiedica sa urle, si va fi internat la Balaceanca. Acolo i se vor aplica socuri electrice...8-x8-x8-x=D> =D> =D>
Perevezoaica va fi arestata pentru coruptie, si va fi trimisa intr-o tara araba, tipesa a comis infractiuni si acolo; pedeapsa aplicata va include taierea mainilor si a limbii =)) =))
Mirciulescu (mvictor) va fi dat afara din corpul medical, pe motiv de malpraxix; isi omoara pacientii 8-x8-x
Cacatalinul va fi trimis la racoare, pentru multiple acuze care includ camataria,inselatoria, talharia, violul, pedofilia...s.a.m.d. >:)>:)

Back