• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Nu ma pot inregistra!

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Am observat ca unii doritori au probleme la inregistrarea pe forum.
Daca sunteti unul dintre ei, lasati un semn aici si va oferim tot suportul.

Sunt Old DG, am scimbat calculatorul si odata cu el si MAC_ul, siteul nu ma recunoaste, desi am acelasi user si parola!

Guest said:
Sunt Old DG, am scimbat calculatorul si odata cu el si MAC_ul, siteul nu ma recunoaste, desi am acelasi user si parola!

Inainte de a te loga intra in forum unde vrei tu ...apoi revii pe pagina principala si te loga . Asa fac si eu :) Sper sa mearga

Buna. Sunt Angela, nu merge sa ma loghez in nici un fel. Parola veche, noua, nimic.

Nu merge nici cu parola veche, nici cu noua ,cu nimic. Sunt Angela, salutare la toata lumea.
A, de mai multe zile incerc sa ma loghez.

Buna Angela,
Verifica-ti casuta de mail cu care te-ai inregistrat.
Ai colo instructiuni.

Guest said:
Buna. Sunt Angela, nu merge sa ma loghez in nici un fel. Parola veche, noua, nimic.

Nu merge nici cu parola veche, nici cu noua ,cu nimic. Sunt Angela, salutare la toata lumea.
A, de mai multe zile incerc sa ma loghez.

Bine c-ai postat macar aici, imi faceam griji pt tine :P Multi pupici >D<

Guest said:
Hallo,sunt emerem...nu ma lasa sa ma loghez!!!

Eme,
Curata-ti cookies-urile din browser apoi ar trebui sa mearga fara probleme.
Sau incearca sa folosesti alt browser.

Nu m-am mai putut loga, imi apare mesajul cont suspendat, probabil am primit ban pe IP.
Acum sunt la "mama" si pot sa scriu doua randuri.
Imi cer scuze ca am deranjat, nu m-am suparat, multumesc frumos pentru sprijin.
Cand o sa mai am acces la un alt calculator, o sa mai intru sa mai citesc pe aici, multe din postarile lui Anuk sunt interesante.
Va doresc multa sanatate si sa va bucurati de viata!

Sarrah.

De la mine nu mai pot intra nici macar ca si vizitator.

Au fost niste probleme tehnice la hosting, si eu am vazut pagina pe care scria cont suspendat ieri pana la pranz. Deci nu te-a banat nimeni pe tine.

Sarah, niminei nu a putut "intra " pe forum pana pe la ora 13 si repet, cat timp se respecta legea bunului simt,nu sunt probleme,deci nu s-a pus problema de BAN.Nu te-am banat cand ai dat cu mine de pamanat de ce as fi facut-o acum ?

Imi cer scuze, vad ca acum am putut intra, dar nu am timp sa ma loghez (de obicei dureaza ceva timp, dar am mai discutat asta) Am inteles ca exista "remediu" dar las asa.
Am crezut ca am fost banata, nu mi-a "picat" chiar bine, dar sunt obisnuita cu piedicile si problemele.
Bineinteles, nu as fi facut alt cont, nu avea sens. Si daca as fi fost banata, era doar vina mea.
O zi cat mai buna va doresc!

Daca ai fi fost banata, altfel ar fi aratat mesajul. Daca te uitati in bara de adrese a browser-ului, vedeai imediat ca e o problema tehnica cu hostingul site-ului. Nu asa arata ce vede un user banat.

Sarrah,si eu am crezut initial ca sunt banata ,dar dupa ce am vazut ca forumul merge mi-am zis ca nu trebuie sa-i sparg chelia lui Gogu si ca merita sa mai dau o sansa la incredere acestei echipe.
Ai grija cu calculatorul,,mamei,, ca intr-o buna zi o sa ti se infunde...Si rabdarea ei are o limita in a se lasa folosita...

Back