• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

O posibila decodificare a ultimului mesaj

Admin1

Administrator
Reaction score
0
24.07.10 Vad 2 telefoane mobile de culoare neagra. Romania si Israel. Culoare neaga=moarte La distanta sunt multi copii. 08:00 Elicopterul israelian s-a prabusit, luni, in Bucegi, in apropierea unei tabere de vara, in care se aflau 65 de copii, in cadrul American Jewish Joint Distribution Comittee (JDC), relatează Jerusalem Post in editia electronica de miercuri. [...]

Posted at http://ioanistrate.ro/o-posibila-decodificare-a-ultimului-mesaj/

Masajul complet.
24.07.10 Vad 2 telefoane mobile de culoare neagra.
Romania si Israel. Culoare neaga=moarte

La distanta sunt multi copii.

08:00 Elicopterul israelian s-a prabusit, luni, in Bucegi, in apropierea unei tabere de vara, in care se aflau 65 de copii, in cadrul American Jewish Joint Distribution Comittee (JDC), relatează Jerusalem Post in editia electronica de miercuri. Tabara se afla la aproximativ 15 kilometri de locul catastrofei.
sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/evenim...n-s-a-prabusit-la-fundata-judetul-brasov.html

Deodata se anunta CUTREMUR … ceva deosebit.

Tragedia aviatica din muntii Bucegi.

In alt loc o voce anunta: 250 … In acest moment vad o femeie de circa 50 de ani …

Câteva zeci de anchetatori civili şi militari israelieni au sosit în România dupa accident. Printre specialişti s-au aflat medici şi rabini militari, dar şi câini de căutare. Delegaţia a mers imediat la locul accidentului. Erau aşteptaţi de echipa românească – peste 50 de militari, jandarmi, procurori şi salvamontişti români.
Poi si aia 250 ce sunt? :D Dar femeia?
Eu cred ca le tragi de par cacataline, sa se potriveasca una cu alta.

Aia 250 urmeaza ,ce-i asa greu de inteles :D: iar femeia este Hara care intareste spuselel lui .

89.gif
pffff, ce abstract e tampitelu
23t06dg.gif

Hopa...stai asa...cred ca de fapt am decodificat EU:D corect mesajul
23.07.10 Urc intr-un vagon imens. Dupa mine urca 2 femei ce se opresc in coltul din dreapta – spate a vagonului. Eu ma duc in fata, in stanga, unde se afla vreo 5 taburete de lemn. Deodata, vine langa mine, tatal meu cu 3 oameni care se aseaza pe scaune langa mine. Unul din fata mea (stanga) desface o harta capitalei – Bucuresti. Ma uit la harta. Se vad blocurile si se disting cu greu strazile. Toata harta este colorata in abastru-cenusiu. Femeile vor sa coboare in piata Rahova.

Deci eu cred ca vagonul e elicopterul.
2 femei adica cele doua tari Romania si Istrael
coltul spate al vagonului adica coada elicopterului ( se pare ca martorii oculari au vazut un elicopter cu fum in coada..)
5 taburete de lemn adica cei 6 oameni care erau in elicopter
cei 3 oameni care vin si se aseaza = ora la care s-a pierdut legatura radio cu elicopterul (ora 15.20)
harta in culoare albastru cenusiu = e clar, e cerul din care s-a prabusit elicopterul....
femeile reprezinta vaduvele ramase in urma soldatilor israelieni

Deci eu zic ca toate mesajele arata clar ca urma sa se produca o tragedie....daca tot e sa o tragem de par....

Oanai, foarte buna interpretare. Nici jeny nu putea face una mai buna. Daca te duceai pe forum la ei cu o asemenea interpretare, sunt convinsa ca erai crezuta. Acolo se crede foarte mult in simbolistica. :D

Oanai,dar de ce s-au amestecat blocurile cu strazile?!Si cum de a ajuns Bucurestiul la munte?!Iar vede alta harta Istrate?

Asa e Oana!! buna interpretarea!!! Cred ca Adminelului i-ar conveni o colaborare cu tine....

In rest, ce sa mai spun? 250 cred ca reprezinta 2+5+0=7, adica cele 7 vaduve ramase in urma decesului celor 6 soldati. Desi 6 soldati=6 vaduve.... e una in plus.... Intrebarea este: cine e misterioasa vaduva? Probabil Israelul....

E ca mesajul cu cifra 21:
Cifra 21 care palpaie de 3 ori, cifra 21 rasturnata, adica 12, sau 21.03 (2+1=3), sau ziua 2, luna 1, sau ce mai vreti voi.
E foarte lojic, nu stiu de ce nu intelegeti din prima....

Nita,Nita ,e vorba de IQ ,ce naiba ,il ai sau nu :D:

Back