• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Old DG

Stie el cine mi-a spus la telefon sa ma loghez aici!
Si cine mi-a pus la Profil "The Old One" ca eu nu am cerut, sa fie "The Old Man"!

:) Acum e mai bine? :)
Inca o data iti spun bine ai venit ;) si ma bucur sa te avem printre noi.

Da, SM Gogu!
Vreau sa fie totusi o distinctie!

Buna. Ma alatur si eu celor care iti spun bun-venit. Sper sa gasesti lucruri interesante aici, iar daca nu le gasesti, te asteptam sa creezi topicuri unde sa vorbim despre ceea ce ti se pare tie interesant. ;)

Nu prea intru pe siteuri laice cam de 4 ani, ci numai pe cele crestine, mai aproape de credinta mea!
Insa aici caut "mancatori de SF"; eu citesc incontinuu din 1955, cand sapatamanal aparea brosura din CPSF ( Colectia de Povestiri Stiintifico-Fantastice ) la incredibilul pret de 1 leu vechi ( a sucombat la nr.427, reluarea dupa 1989 nu a mai prins la public ), au urmat pe rand la Editura Albatros colectia "FantasticClub", apoi Almanahurile Stiinta si Tehnica, Anticipatia, editura Nemira, canalul AXN SciFi,etc.

AXN-ul ruleaza aproape mereu cand sunt la TV :D
Iar SF-ul il mananc, de cate ori am ocazia :)

ramayana,
sa discutam despre carti, fime, seriale, nu ipoteze mai mult sau mai putin stiintifice!

Din pura curiozitate , ai citit'' Programul terra Un atentat exaterestru asupra omenirii "de Toni Victor Moldovan ?

anuk said:
Din pura curiozitate , ai citit'' Programul terra Un atentat exaterestru asupra omenirii "de Toni Victor Moldovan ?
Nu si cum si unde o gasesc?
Acum sunt prins cu seria AVALON ( druizii in Britania pe vremea ocupatiei romane ) care are 6 volume, sunt la al patrulea!

SURVI said:
Salut DG si bine ne regasim si aici ;)
Buna, SURVI, old friend!

In librarii,nu mai este , (eu o am editie 2000). Poate un anticariat?
Poate la biblioteca?(zic)

Back