• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Operatie de marire a sanilor

MirelaZ

New member
Reaction score
0
Buna dragelor,
Imi doresc sa-mi depasesc un complex pe care il am de cand ma stiu (cel referitor la marimea sanilor) si sunt mai aproape ca niciodata sa trec la fapte. Mi-am facut inainte de toate, curaj sa ma informez despre riscuri, despre clinici si mai ales, despre medici, si mai toate cercetarile mele si informatiile obtinute m-au impins catre dl. dr. Calin Dobos. Mi-a fost recomandat atat pe Internet, cat si de cateva cunostinte care au trecut pe sub bisturiul dansului. Sunt, asadar, decisa aproape in totalitate, in urma informatiilor si recomandarilor, de alegerea pe care urmeaza sa o fac, dar vreau sa fiu sigura in acelasi timp ca este si alegerea potrivita. Am gasit si un site de unde se pot afla informatii despre dansul. Astept raspunsurile voastre.
Va pup!

Am schimbat titlul topicului pt a evita reclama si am sters si link-ul . Anuk

He, he, asta e oricum reclama, indiferent de titlul topicului. Eu nu stiu nimic de nenea asta, deci nu te pot auta cu informatii. Iti doresc succes, insa sa stii ca frumusetea , atat fizica , cat si interioara, nu tzine de marimea sanilor. Dar daca ai un complex...si curajul necesar, si bani, de ce nu?

Nici eu nu as putea sa-ti recomand pe cineva. Insa niste sfaturi la nivel general le pot da:
1. clinica unde te operezi ar trebui sa aiba sectie de reanimare, doamne fereste de ceva tre sa duca femeia la alt spital cu ambulanta
2.anestezia facuta de anestezist de profesie
3.atentie la materialele folosite, ar trebui sa ai la dispozitie etichetele, sa vezi toti compusii, termen de garantie.
4.urmatoarele vizite medicale intra in pretul operatiei
daca imi mai vin in minte altele iti spun.

natural fetelor natural e cea mai buna alegere...:D..fi-ti mandre cu ce aveti:D

MirelaZ said:
Buna dragelor,
Imi doresc sa-mi depasesc un complex pe care il am de cand ma stiu (cel referitor la marimea sanilor) si sunt mai aproape ca niciodata sa trec la fapte. Mi-am facut inainte de toate, curaj sa ma informez despre riscuri, despre clinici si mai ales, despre medici, si mai toate cercetarile mele si informatiile obtinute m-au impins catre dl. dr. Calin Dobos. Mi-a fost recomandat atat pe Internet, cat si de cateva cunostinte care au trecut pe sub bisturiul dansului. Sunt, asadar, decisa aproape in totalitate, in urma informatiilor si recomandarilor, de alegerea pe care urmeaza sa o fac, dar vreau sa fiu sigura in acelasi timp ca este si alegerea potrivita. Am gasit si un site de unde se pot afla informatii despre dansul. Astept raspunsurile voastre.
Va pup!

Am schimbat titlul topicului pt a evita reclama si am sters si link-ul . Anuk

Buna! am auzit de domnul doctor,eu am fost la mai multe consultatii si din pacate cu el nu am simtit o legatura @-)@-)...m-am operat la dna dr.Silvia Stanculescu,mi s-a parut de incredere si de treaba,recuperarea a fost rapida.in rest,m-am informat de pe net,am citit articole si m-am uitat pe site-urile clinicilor ;;).mmm daca ai bani si nu scapi de complexe nu vad dc ar fi o problema sa faci op estetica. :">

de ce au nevoie femeile de marire de sani? Mie unu nu imi pasa daca e dotata sau nu. Dar din pacate nu sunt singurul barbat din lume si mai sunt in 3 miliarde :P

cristi_1993 said:
de ce au nevoie femeile de marire de sani? Mie unu nu imi pasa daca e dotata sau nu. Dar din pacate nu sunt singurul barbat din lume si mai sunt in 3 miliarde :P

Pai vezi...:P altii poate prefera silicoanele :D: si la urma urmei femeile care opteaza pt diverse operatii estetice o fac pt ele, sa se simta bine in pielea lor .

Back