• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Prezidentiala 2014

anuk

Moderator
Reaction score
0
Suntem la un pas de a ne alege " Conducătorul pe care-l merităm "

CLAUDIU ȘERBAN,director editorial, Capital, face cateva precizari de bun simt care ar trebui sa dea de gandit multora.

Un scurt fragment edificatr : " E îngrozitor tot ce am văzut în această campanie din partea unui partid aproape atotputernic. Am crezut, cândva, că odată cu intrarea în NATO şi UE, drumul către civilizaţia occidentală e ireversibil. Azi mi-e teamă, mai mult ca oricând, să nu mă fi înşelat. Mai ales că Rusia lui Putin e la un pas de noi, ţinând într-o mână grenade şi mitraliere, iar în cealaltă conductă de gaz. Un fel de băţul şi zăhărelul în variantă modernă, mijloc de convingere extrem de puternic. Poporul (căci hoţii de voturi şi cei care trimit morţii pe listele electorale tot dintre noi sunt recrutaţi) îşi va alege în scurt timp un nou conducător. Sunt curios cine va fi acesta, căci de meritat, noi ca neam românesc, sunt convins că-l vom fi meritat cu prisosinţă."

Sper ca babetele si mosnegii fara dinti sa ceara de mancare la tata Putin.

Sa fim constienti ca o sa fie rau cu ambii care sunt in turul 2 :) si ambii marionetele unora din spate , Nastase , iliescu , blaga,udrea si lista poate continua

Votul şi venitul :D:

Judeţe unde a câştigat Ponta - ROŞU // Judeţe unde a câştigat Iohannis - ALBASTRU // Kelemen Hunor - VERDE

Informaţiile publicate de ECONOMICA.net pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. http://www.economica.net/votul-si-v...ntie-harta-judetelor_90736.html#ixzz3I7KZDuGH

Articolul lasa a se intelege ca optiunea politica are legatura cu venitul, " judeţele unde nivelul veniturilor este mic au votat cu candidatul stângii: în Vaslui, Vrancea, Botoşani sau Călăraşi candidatul stângii a fost votat de aproape sau peste jumătate dintre cei care au decis să meargă la vot"

Dar mai bine cititi voi ,sunt date interesante.

http://www.economica.net/votul-si-v...nis-la-presedintie-harta-judetelor_90736.html

http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/de-ce-iohannis-nu-i-ca-ponta-356008

Pana una alta, ponta este cel mai rau, si e vizibil din atitudinea lui fata de DNA, din protectia pe care o ofera colegilor de coalitie si de partid cu probleme penale, din atitudinea in cazul Lukoil, cand a dat ordin public procurorilor sa ii lase in pace pe ruznaci (orice s-ar zice, Johanis nu a facut asa ceva), din mitomania ingrozitoare (bine, aici ar avea o circumstanta atenuanta anume ca e bolnav din nastere, minte de se scapa pe el, asa e filipinezul, nu se poate abtine, are o forma de incontinenta).

http://www.romanialibera.ro/politic...iversitar-din-paris--cate-victor-ponta-355958

Deci tot manipulare, da ? Sigur ca au fost si sectii in care s-a votat in conditii acceptabile, dar: cand toata lumea zice ca esti beat, du-te domne la culcare, frate. Victor Ponta nu este decat o japita ordinara, un comunist veros de cea mai joasa speta. Faptul ca vrea sa bage tara in Federatia Rusa nu ma surprinde, de la acest specimen nu am pretentii.
Cat ii priveste pe cei care il voteaza: sa fie sanatosi si sa nu inceapa sa se vaite la anul ca de ce se duce in jos cursul leu-euro/dolar, ca de ce atatea taxe si de ce atata coruptie. Cei care il voteaza pe acest nemernic ar trebui SA FACA CIOCUL MIC si sa rabde. Le-as zice asa in 2015 tutor tantalailor care il voteaza pe PLAGIATOR (in Germania, ministrul apararii prins cu plagiatul A DEMISIONAT, da ???): mancati tata ce ati ales, dar mai taca-va fleanca ca nu aveti nici un drept sa ziceti ceva.
Oricum, faptul ca vine iar cu tampeniile din 1990 (vinde tara ungurilor, e nu stiu cum, se ia de fizic si alte prostii) spune multe. Chiar prea multe. Ca bucurestean, stiu foarte bine ce a fost atunci in Bucuresti si nu sunt chiar lipsit de memorie sa tin minte atmosfera de atunci. Cica votam pentru liniste si consens. Cu mineriade si capusarea sistematica a economiiei, atata cat mai era.
Asa ceva nu vedeam in Polonia de exemplu, acolo...oameni mai destepti si care nu se lasa manipulati. Bravo polonezilor, oricum, cinste lor.

Frumoooos !! Se vede ca e un om destept cu ironia la el :p

...... "Departe de mine gândul că aceștia se prefăceau a fi oameni obișnuiți, fiind de fapt agenți aduși acolo în scopuri electorale. Insă, în apărarea mea, trebuie să spun că erau foarte bine camuflați: un domn cu o fetiță în cărucior, un altul care spera să voteze până la 20:30 ca să poată să își ia băiețelul de la cinema, o fată care citea poezii. În orele de coadă, am ajuns să ne cunoaștem, și am ajuns chiar să cred că și ei erau naivi și proști ca mine. Sau poate, cum ați observat dvs., încercau să mă manipuleze. Nu știu".....

Nu m-am putut abtine sa nu pun la "vedere " acest fragment din scrisoarea adresata lui Ponta de la Paris apropo de manipulare si diversiune

Fara comentarii :D:

Opriți finanţarea cultelor religioase

În luna octombrie, înainte de primul scrutin pentru alegerile prezidențiale, Catalina Ștefanescu, pupila vicepremierului Liviu Dragnea, promitea, într-o biserică din Paris, că PSD este ”singurul partid al oamenilor nevoiași” și că Victor Ponta ca președinte va uni romanii. Emisarii lui Ponta au fost huiduiți, chiar în biserică. Rezultatul a fost îngrădirea votului din străinătate, pe 2 noiembrie. Priviți imaginile, sunt elocvente!

Stim pe cine deranjeaza asta: gasca mafiota ponta-cretin-tonta & Co.

Este clar ca se vrea o schimbare si este impresionant ca sunt multi tineri care "s-au trezit " din apatie si indiferenta .si faptul ca iau atitudine .... e superb.

Sa vedem cat fura astia in tara...pe la judetele cu baroni grasani, alde oprisan, acolitii lui dragnea, mafia lui bunea-stancu de la Braila, mafia borfasului duicu, mazare si javrele lui...

Stam si ne miram ca s-a trezit simtul civic in romanasii nostri(unii din ei) , un lucru banal in alte tari . Mai bine mai tarziu decat niciodata . Mie imi lasa un gust amar jignirile aduse de taberele sustinatorilor celor 2 candidati . Mai oameni buni , duminica puterea este in votul vostru' al nostru . Toata lumea la vot duminica !!! Am spus ca o sa-mi anulez votul , dar nu o sa fac asta , o sa votez cum am votat din 2007 :) Sanatate

Nu-i suficent sa votezi, importanta e ...pe cine votezi :p

Nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara...>:)>:)>:):devil::devil::devil::devil::devil::devil:

Asa spunem toti dupa ce votam :P indiferent pe cine am pus stampila .

Hai sa pun o scrisoare

"Va multumesc domnule Ponta!

Domnule Ponta, sunt o romanca din diaspora… una din aceea pe care dumneavoastra o numiti “dusmanca a Romaniei”… cu alte cuvinte, o tradatoare care denigreaza tara si numele ei peste hotare.
Va scriu ca sa va povestesc cum imi denigrez tara atat eu cat si ceilalti romani pe care ii cunosc – macar sa aflati direct de la sursa cum stau lucrurile.
Voi incepe prin a va spune ca toti muncim pe ruptelea si toti strainii stiu ca suntem “hard working people”. Cu banii castigati aici, ne ajutam parintii si venim sa ne facem vacantele ACASA… pentru ca ne este dor.
Stiti ce mai facem noi? Ridicam biserici romanesti si organizam scoli romanesti, deschidem magazine romanesti si restaurante romanesti pentru ca iubim traditiile, limba si bucataria romaneasca. Mergem cu colindul, vopsim oua, facem cozonaci si sarmale… si ducem mai departe traditiile romanesti aici, departe de tara.
Ne iubim mult tara, domnule Ponta, iubim Carpatii, iubim Dunarea si Marea Neagra, iubim Bucurestiul, iubim fiecare bucata de pamant romanesc… dar am fost nevoiti sa le lasam si sa o luam de la capat pe alte meleaguri – prin tari in care valorile si munca cinstita sunt appreciate; in tari care nu sunt conduse de infractori, de pitipoance sau de smecheri.
Copiii mei, domnule Ponta stiu sa scrie si sa citeasca in limba romana, stiu istoria Romaniei, stiu traditiile romanesti… stiu chiar si prescurtarile numelor judetelor din Romania (desigur mai incurca Ilfov cu Ialomita… dar idea e ca stiu – desi este ceva ce probabil ca nu le va folosi niciodata – au invatat pentru ca i-a interesat si i-a interesat pentru ca au fost educati sa isi iubeasca tara).
De asemenea, domnule Ponta, eu si copiii mei imbracam cu piosenie si mandrie costumele nationale de Ziua Romaniei, de Craciun, de Pasti, de Ziua Drapelului (chiar asa, dumneavoastra stiti cand este Ziua Drapelului?), de Sf Maria.
Am trei copii, domnule Ponta… stiti ce au prezentat la show and tell saptamana trecuta? Cu mandrie va spun ca toate trei au prezentat ceva despre Romania – fetita cea mare a prezentat arborele genealogic al Familiei Regale de Romania, fetita mijlocie a desenat harta Romaniei si a vorbit despre cat de frumos arata conturul ei ca un buchet de flori asezat cu coditele in Marea Neagra sau ca un peste abia iesit din Marea Neagra care se zbate pe uscat… asa cum odinioara am invatat noi la scoala intr-o poezie de Ana Blandiana, fetita cea mica a prezentat costumul national si a povestit despre cum se numeste fiecare articol pe care il poarta. Atat de mult ne denigram tara, domnule Ponta, incat nu stiu cum ne mai rabda pamantul!
Dar nu as vrea sa inchei fara sa va multumesc… Va multumesc din suflet, domnule Ponta, pentru ca prin cele afirmate, ati scapat de orice posibilitate de a fi votat de romanii din diaspora (extrem de putine voturi ce-i drept), dar mai ales ati scapat de voturile pe care poate unii dintre cei dragi noua, de acasa poate vi le-ar fi dat. Sunt convinsa ca prin afirmatia dumneavoastra l-ati convins pana si pe tatal meu sa nu va voteze… ceea ce eu si fratele meu nu reusiseram sa facem. Tineti-o tot asa, astfel, Romania mai are o sansa!

http://dulciurisidulcegarii.wordpress.com/2014/11/06/va-multumesc-domnule-ponta/

victor ponta cretin-tonta e doar un comunist sadea. Nu am uitat cand defila prin Bucuresti cu pozele lui fidel castro, guevarra si ale altor specii. Asa ca nu poti avea pretentii de la un comunist de duzina. Imi e rusina insa ca in 1996 l-am votat pe Tzapu', vad ce om e de fapt, dpdv moral.

Dar eu votez mai bine decat cei care se lasa cumparati de 1 L de ulei :) iar treaba cu cei din Diaspora se imparte in 2 categorii , pe care vreau sa o dezvolt mai tarziu , ca acum sunt cam ocupat :p

Back