• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Primele mesaje din 2012

bodo

Prieten
Reaction score
0
Dupa o pauza evidenta (au fost sarbatorile, nu fiti carcotasi), avem mesaje calde. Vedem ca Istrate are o obsesie cu Tariceanu :D. Restu' ...chestii de pe la stiri. Acum o sa ma apuc sa caut mesajele alea (chipurile mai vechi), indeplinite. Revin mai tarziu cu detalii. :P. Tineti aproape! :D

30.12.2011 In Romania apar in viitor evenimente deosebite … care vor ocupa pagini intregi in ziare.

01.01.2012 Calin Popescu Tariceanu dintr-o piata se indreapta spre o cladire. Cineva … se ia dupa el; urca cateva trepte de la scara din fata usii cladirii. Tariceanu se intoarce si ii zice cetateanului:
- Sa faci si tu ce am facut eu.
Cetateanul:
- Ati facut multe ….
Tariceanu deschide usa inalta de sticla si intra in hol ..

03.01.2012 Aud in Cipru discutii despre schimbarea medei euro cu drhma greceasca.

07.01.2012 Kazahstan. Eveniment deosebit …

07.01.2012 Kazahstan-ul iese in evidenta.

08.01.2012 Probleme cu avioanele noi … Modernizarea avioanelor vechi.

08.01.2012 Trei morminte unguresti intr-un cimitir romanesc …. discutii …. Aud un roman spunand: Pe mine nu ma deranjeaza. Pe ei de ce i-ar deranja?

Decodificarii:
1. Moartea conducatorului suprem al Coreei de Nord a fost anunta prin mesajul din data de 09.09.2011
2. Omorarea romancei in Italia a fost anuntat de mesajul din 01.10.2011

http://ioanistrate.ro/

Deci ma miram de ce nu a pus si mesajele a caror indelpinire o da ca certa.

Mesajul cu moartea marelui Kim e urmatorul: In Coreea se tine o sedinta...cu probleme deosebite. Daca asta e mesaj indeplinit...Care Coree, ca nu precizeaza si zice de o sedinta, nicidecum de o moarte... Dar na, cine nu vrea sa vada o ia de buna.

Mesajul cu moarte unei fumei in Italia, e urmatorul: Italia...apare o problema cu o femeie. Asta e atat de general, incat ma mir ca nu i-a fost rusine sa-l mai aduca in discutie. Se vede treaba ca se agata cu disperare de orice rahat. Oare cine se ocupa cu munca asidua de cautare a mesajelor indeplinite, ca tampitel sigur nu are rabdare si nici viziune. Sa fie Jana? :P

Evenimente deosebite: mosulica izmenica e supus la socuri electrice; jana P. este arestata pentru coruptie; mvictoras este anchetat pentru malpraxis, cu uciderea intentionata a pacientilor; cacatalinul cel marcat este fugarit de un taur furios =))

domnu injiner ioan istrate se ocupa de "decodificari" si de indeplinirea cotei de mesaje pe cap de vita de admin.
Oricum, jenibil personajul si jenibila situatiunea.
Postmonitii, interpretari fortate si toate cele. Sa nu mai luam in calcul multimea de ... amanunte oferite.

bodo said:
03.01.2012 Aud in Cipru discutii despre schimbarea medei euro cu drhma greceasca.

08.01.2012 Probleme cu avioanele noi … Modernizarea avioanelor vechi.

08.01.2012 Trei morminte unguresti intr-un cimitir romanesc …. discutii …. Aud un roman spunand: Pe mine nu ma deranjeaza. Pe ei de ce i-ar deranja?

Decodificarii:
1. Moartea conducatorului suprem al Coreei de Nord a fost anunta prin mesajul din data de 09.09.2011
2. Omorarea romancei in Italia a fost anuntat de mesajul din 01.10.2011

http://ioanistrate.ro/

pai toati sunt anticipari sau postmonitii.ca o fi grecia sau cipru pus la smecherie sa vorbit deja de renuntarea la euro in zona.despre avioane la fel sa vorbit despre schimbarea lor.probleme cu ungurii asta e postmonitie.moartea conducatorului mare lucru ca a preziso doar a prezis si moartea imparatului japoniei sau lui fidel castro,amandoi fiind chiar si mai batrani decat coreeanul(dar eu nu am gasito pe 9-9-11 pe blog poate doar se lauda cacatalin).iar in italia se intampla tot felul de chestii doar nu e prima data.
DECI?b-(

Deci, deci, Maria Carneci !
Nimic legat de maifestarile "spontane" din "toata tara". Cade sau nu cade breh Cataline ? Fii barbat, macar o data-n viata si spune-ne "adevarul". Nu te mai tot "cacalani" pe post ca ne-am saturat de vip-uri impartiale si patrioate. Ce mama dreaqului!!! ... iote ca ma nervozai de la inceput de an .... Din cauza ta Cacaline! Numai tu esti de vina!!

P.S. Ce obiective ti-ai propus in acest an Cacaline? Fara misto, chiar as vrea sa stiu. Daca ai timp, lasa si tu vreo doua randuri pe acilea...

Back