• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

probleme tehnice

Va doresc Noapte buna :) Ma enerveaza rau de tot

Nimeni abc....e o eroare care ne lasa postam pe chat dupa 3500 de secunde

=)) ce chin pe mine =))

Faptul ca nu sunteti inregistrati nu inseamna ca voi nu trebuie sa postati la topic.
Aici discutam probleme tehnice.

Sunt Alerim,nu pot sa ma loghez.Cand scriu userul si parola apare ca m=am logat cu succes si imediat apar ca vizitator.Am sters cookies asa cum ne-a invatat mod,dar in zadar.Ma recunoaste numai daca dau clik pe "ajutor"coltul din stanga forumului dar cand sa intru in pagina principala apar tot ca vizitator.Poate are vreo legatura ca am reinstalat windowsul,dar de ce pe alte forumuri ma pot loga?
Va rog ajutati-ma fiindca de cateva zile incerc in fel si chip dar nu reusesc.

*coltul din dreapta....scuze

Alerim, daca tot nu ai reusit sa te loghezi, si folosesti ca browser mozilla, uita-te daca este sus in bara scris "www.premonitii.ro", ca asa pateam si eu cand nu puneam "www".

Folosesc opera si da in bara sus apare www.premonitii.ro,oricum forumul este in speed dial si il accesez direct fara sa mai scriu de fiecare data dar nu-mi da voie sa ma loghez.

Alerim, patesc si eu asa de pe un calculator. ar trebui sa intri in Start, apoi in search, tastezi cmd, iar in fereastra neagra care apare, scrii o linie exact cum scriu eu:
ipconfig /flushdns
apesi enter
(pui neaparat pauza dupa ipconfig) apoi deschizi browserul si sa-mi spui daca a mers

Alerim, ai si un mail pe adresa cu care esti inregistrata aici

mod intru in start si tastez search sau run fiindca fereastra neagra se deschide dupa ce tastez cmd in run?Si inca o intrebare:in fereastra neagra scrie C:\Documents and Settings\mirela>scriu in continuare ceea ce mi-ai spus sa scriu sau mai jos .Nu vad niciun enter in ferestra neagra,poate apare dupa ce scriu.
Da am mail.Iti multumesc si astept raspunsul tau ca sa nu fac o gafa.

Back