• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Propuneri amuzante

Angela74

New member
Reaction score
0
Ma gandeam la o chestie pregatita din timp si bine pt o gogoasa de 1 aprilie viitor. Fabricam o 'stire', nu am ideea cum am putea 'fabrica' si sursa, dar poate gasim vreun aliat pe la vreun ziar, bagam subiect cu discutii realistice, daca vrea Gogu ,pune si la el pe bloguri sau pe unde mai putem. Dupa aia urmarim reactiile cu google, sa vedem ce urmari are.Sigur se gaseste cate un exaltat care sa nu creada in coincidenta 1 aprilie. Eu o idee o am, voi ce ziceti?

Dragutza idee. Merg unse stirile despre dezastre :P. Nu de alta, dar s-au inmultit nebunii :D

Nu neaparat dezastru, e prea usor de identificat. O chestie secretoasa, ceva de genul : stii aia 2 robotei care se plimba pe Marte. Cica urmeaza sa fie lansat altul mai puternic. Daca ar 'descoperi' niste inscriptii ,f vechi, gen alea mayase, in care sa anunte sf civilizatiei cunoscute pe acolo cu o data sa zicem, cam cand au aparut homo sapiens. Sau cineva, cu pasaport american si o legitimatie de la un organ sau presa sa-i ia interviu lui Istrate despre 2012.
Daca va vin idei, scoateti la iveala.

Back