• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Schimbare culoare SLI

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Incepand de azi noapte, culoarea SLI este rosie. Acest lucru se poate traduce ca urmeaza un eveniment negativ. Mai multe informatii gasiti pe forum.

Doresc sa clarific un aspect: exista mai multe informatii pe forum deoarece acolo imi pot expune parerea si pot relata unele discutii avute cu dl Istrate. Pana mai ieri, ma criticati ca de ce intervin pe un blog personal, acum imi cereti s-o fac. Nu se mai poate. Cine vrea mai multe informatii isi poate face un cont in 30sec si va avea acces la informatii, cine nu asteapta aici informatiile transmise de dlnul Istrate.
Apasand >>> AICI

Ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, a ajuns sa racoleze personal useri?

l-am japacit de tot,nu mai stie cum il cheama!!!!:devil:

Dupa cum vedeti, nici Roby nu-l mai ajuta :)
Daca a fost baiat rau si i-a pus piedica, nici Roby nu-i mai lasa linkurile :)

ehe,admin,iar ai dat-o la intors! ai schimbat nivelul la sli de aseara si ai mai scris acolo ca deocamdata nu este vorba de producerea marelui cutremur,ci doar unul pana in 6,5 grade( ai tu ce ai cu acest nivel) .
ai citit pe chat. la noi ca radeam,cum sa schimbi pe rosu care inseamna peste 7 si sa spui ca nu va fi mai mare de 6,5? adica aici te contraziceai singurel. si ai schimbat textul! bravo admin,ai devenit receptiv! vezi ca-ti suntem de ajutor?:P

Eu nu inteleg ceva. Daca un cutremur de pana in 6,5 (pana, inseamna ca poate avea si 5, nu?) insemna rosu, la unul de 7,2 unde se mai duce? Mai are culori? Sau un 6,5 si un 7,2 au acelasi nivel de pericol?

Nu ati inteles nimic!.
vibratii+mesaje+bang=eveniment negativ (de intensitatea prezentata in sli)
din legenda sli :
"Rosu - putem avea cutremure peste 7 grade pe scara Richter (pericol !!!)"
din ceea ce spune adminu:
max 6.5
bangu situeaza evenimentu negativ in timp(30min-24 ore) , NU are efect asupra intensitatii acestuia
deducem urmatoarele
mesajele indica un seism de < -0.5 (minus zero virgula cinci)

Interpretarea literara a celor de mai sus:
salariile bugetarilor vor scadea cu 25%
pensiile vor fi reduse cu 15%
alocatiile vor fi reduse cu 15%

*urmeaza o zi cu proteste de strada >9.30 Am

Ai uitat de rapirea bikinilor printesei Aishe si de topirea unui iceberg.

ete ca s-a grabit sa puna semaforul pe rosu. s-a gandit ca o sa se lase cu vanzol, vorba lui gogu :D , teapa! :happy:

admin, admin, nu-ti iese nimic, mey.

Back