Old DG
New member
- Reaction score
- 0
Săptămîna trecută a fost difuzat ultimul episod (numărul 20) al primului sezon al lui Stargate Universe. Deşi primul sezon nu a strălucit prin prea multe lucruri noi, acţiunea fiind mult mai slabă decît în celelalte seriale Stargate care au consacrat Poarta Stelară, iar mulţi au continuat să-l urmărească doar din inerţie, sezonul 2 va fi difuzat începînd din luna octombrie.
Le va trebui probabil un miracol pentru a aduce Universe pe urmele lui SG-1 şi Atlantis în cel de-al doilea sezon, dar eu am rămas încă optimist că vor reuşi să facă asta. Primul sezon a făcut cîteva promisiuni (în sensul că unele idei pot fi urmărite pentru a derula ceva memorabil) dar pînă acum acele promisiuni nu au fost onorate.
Le va trebui probabil un miracol pentru a aduce Universe pe urmele lui SG-1 şi Atlantis în cel de-al doilea sezon, dar eu am rămas încă optimist că vor reuşi să facă asta. Primul sezon a făcut cîteva promisiuni (în sensul că unele idei pot fi urmărite pentru a derula ceva memorabil) dar pînă acum acele promisiuni nu au fost onorate.