• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

SONDAJ CAINI VAGABONZI

Cum credeti ca trebuie rezolvata problema cainilor vagabonzi?

• Sa fie eutanasiati ?

Votes: 4 36.4%
  • sa fie dusi in tarcuri amenajate ?

Votes: 4 36.4%
  • Sa fie castrati si lasati in strada ca pana acum?

Votes: 3 27.3%
  • Nu stiu.,nu raspund

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    11

anuk

Moderator
Reaction score
0
Tam,tam cu pe subiectul cainilor vagabonzi , s-au format doua tabere ireconciliabile. O tabara doreste rezolvarea urgenta a acestei probleme, in special prin eutanasierea patrupedelor, in timp ce o alta doreste o solutie umanitara, dar care nu are o rezolvare atat de rapida.

In tot acest scandal, de castigat au doar cei care profita de pe urma acestei situatii, companiile si ONG-urile care utilizeaza fonduri publice pentru gestionarea acestei probleme. In schimb, au de pierdut cetatenii tarii, dar si cainii de pe strazi.

Cum credeti ca trebuie rezolvata problema cainilor vagabonzi? Ce trebuie sa facem cu ei?

Poate ca nu sunt locuri,dar de regula se face o triere .Apropo de intransigenta ,ieri actrita Nuami Dinescu (a prezentat mult timp cu Teo ) a fost scuipata pe stada in timp ce-si plimba cainele :D: Nu am ce comenta , nu vreau sa folosesc cuvinte de care m-as rusina.

daca eu vreau ca acei cainii sa fie eutanasiati , asta nu inseamna ca ma apuc sa-l scuip sau sa-l bat pe unul care isi plimba cainele :))))) Persoana aia are iq negativ =)))

Treci pe strada, el isi mananca bucatica de paine linisitit, tu,te uiti in ochiii lui, spune, poti sa-i dai una si sa-l omori ?

dar catelusul daca iti musca copilul .... ii "dai una si sa-l omori?"

pai iubitorii de animale il pot lua acasa :) Dupa ce e prins aveti 14 zile la dispozitie sa-l salvati :) NU e condamnat la moarte :)

Pai ideea era sa fie adoptati de cei care se bat cu pumnul in piept ca fiind mari iubitori de animale, nu ? Si sa fie preluati in casele lor. Ca nu e o dovada de iubire fata de animale sa iei cainele asa, de forma, si dupa un timp sa ii dai iar drumul pe strada.
In orice caz, sa nu mai aud vaicarelile "iubitorilor de animale" care, de fapt, sunt niste prefacuti, de vreme ce arunca animalele din nou pe strada.

corect GeoX . Atata timp cat sunt pe strada , sunt animale salbatice . Sambata am fost la o nunta , la cununia religioasa , am ajuns mai devreme... Ma plimbam eu linistit , si vad un caine care incepe sa latre si sa vina spre mine .... 2 metri daca se mai apropia de mine , il executam , si asa o sa fac cu toti care atenteaza la integritatea mea ..Daca vreun iubitor de animale imi atrage atentia il bat si pe el

Adi,vreau sa-ti povestesc ceva inainte de a o avea pe "paroasa" am avut un doberman ,care intr-o dimineata cand fetita mea a trecut pe langa patul in care eu dormeam,a atacat-o muscand-o rau de mana si gura. Am ridicat scaunul sa-i dau una in cap dar cand i-am vazut privirea vinovata.si-a at seama ca a gresit,l-am dus in masina si l-am dat cuiva care avea nevoie de un caine de paza. Fata, dupa ani de zile are semn la buza si la mana . Ochi cainelui m-au oprit sa-i dau cu scaunul in cap,poate ca dau semne de slabiciune,poate-s proasta ,dar asta e.

Vii linistit/a de la servici si patesti asta :

Anuk , asta a fost decizia ta .Daca cainele ar fi sarit la copilul meu , il omoram si punct.

Da ,a fost decizia mea, nu l-am omorat, nu l-am batut, nu l-am dat pe strazi, i-am dat o cusca si un stapan nou.

Cainii nu mai trebuie sa ramana pe strazi. Deja s-a ajuns prea departe, nu mai vorbim de unul-doi catei, ci de haite de 10-15 animale, nu e de gluma. Nu exista nici un motiv rational pentru care cainii ar trebui sa ramana pe strazi. Sa ii ia in casa cine ii iubeste. De asemenea, amenzi drastice pentru cei care trimit cainii inapoi in strada. Trebuie sa se stie de frica, fiindca altfel cu vorba buna nu merge.

Acum 12 ani cat am stat 3 luni in spital am vazut haite de caini de vreo 6-7 caini ...nu as vrea sa-mi imaginez cum e acum prin Bucuresti , mai ales pe la periferie , in curtile spitalelor

Pt asta trebuie legi clare care sa se aplice.Pun pariu ca situatia va trena ,minunea cu strangerea cainilor n-o sa dureze,din pacate.

Stiti care-i partea proasta,tara este impartita in doua tabere ,pro si contra cainilor ,tabere patimase rau :P De ce? La ce bun ? Conlucarnd , s-ar gasi solutii.

Hop si baba BB:

Brigitte Bardot, despre eutanasierea cainilor: Traian Basescu, un tiran care nu se gandeste decat sa ucida. Condamn politica sa dictatoriala

Fosta stea a cinematografului francez Brigitte Bardot a condamnat miercuri "politica dictatoriala a presedintelui Traian Basescu", dupa ce Parlamentul roman a adoptat ieri o lege care autorizeaza eutanasierea cainilor maidanezi.

Sursa: Hotnews

Cred ca e cam nebuna, saraca. :O:O@-)@-):devil::devil: Pretindea ca baietelul a murit din cauza lipsei de ingrijire a ranilor...bla-bla-bla. Madame, ia cainii la matale la castel si mai scuteste-ne de morala.

Pentru baba BB: hai pa... :bye::bye:

„Peste tot in lume campaniile de sterilizare si-au aratat roadele, dar Romania face exceptie, cainii sunt ucisi aici cu miile apoi supravietuitorii se reproduc si uciderea lor continua la infinit. Legea votata in Parlament inca poate fi atacata inaintea promulgarii sale, asa ca Fundatia Brigitte Bardot va analiza recursurile posibile la nivel national si european deoarece acest text arbitrar ameninta toti cainii din Romania si nu rezolva nimic pe termen lung.”

Fundatia Brigitte Bardot cauta o procedura la nivel national si european pentru a impiedica uciderea cainilor maidanezi din Romania.

http://www.enational.ro/news/brigit...n-legea-maidanezilor-din-romania-332019.html/

Mie imi pare un mesaj civilizat si de bun simt.

Care sterilizare ? Cainii sterilizati nu mai musca ? Si de aia trebuie lasati pe strada ? Cainii musca, nu violeaza lumea. Ceea ce baba BB nu vrea sa accepte e ca locul lor nu e pe strada. Iar in primul comunicat pe care l-a dat, saptamana trecuta, se refera la faptul ca baietelul ar fi murit fiindca nu a fost ingrijit pentru ranile...bla-bla-bla. Ionut a fost mancat de viu, i-au smuls si din cap cate ceva. Doar talpile a ramas integre.
Daca ii vrea, sa ii ia la ea. Nu e suficient sa ii castrezi, ci trebuie sa si dispara de pe strada, printr-un complex de metode. Ia sa stea si baba BB in mijlocul unei haite de 15 potai bucurestene...si sa o apuce de posterior...crantz, crantz...:devil::devil::Lantan-9-32x32:

Cainii sunt ucisi cu miile ? Dar ce bine "informata" mai e. Asa cum stia si ca Ionut a murit fiindca nu a fost ingrijit. Mai saracul copilas oricum nu mai avea nici o sansa. Daca ii vrea, sa ii ia la ea la castel si sa stea cu ei in camera. Categoric potaile nu mai trebuie sa stea pe strazi. Sunt si purtatori de vectori pentru diverse boli. Capusele transmit tot felul de boli infectioase, nu doar Lyme, dar si febra butonoasa sau encefalita arbovirala.

In orice caz, nu e un semn de civilizatie ca haitele de potai vagaboande sa bantuie Bucurestiul. Si daca te musca, asociatiile Cutzu-Cutzu si 4 Labute te acuza ca tu esti de vina, pentru ca le-ai incalcat teritoriul sacrosanct si ca potaile alea au dreptul sa isi apere teritoriul. De ce strazile Capitalei Romaniei sunt teritoriul javrelor ?

Back