• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Te felicit Isus

• Thread starter Thread starter Claudia
  • Start date Start date
C

Claudia

Guest
Te felicit Isus
Eu stiu ca tu esti in spatele acestui titlul dar si saytul http://www.pasii.ro si chear si http://www.calman.org Uitativa si la comentarele lui Claudia pe pasi.ro si vedeti ce scriu. Poate va interesaza sa stiti cine sunt eu Inca de copil mic. Mireasa alesa de Isus. desigur el imi reincraneaza si bunic si parinti mei. dar el a avut grija sa sa am o scola nou pentru a invata limba Romana. Era invatatorul meu frumos si elgant de gimnastica si de educatie fizica. Dar si soti pe care eu ii aveam el era in spatele lor. Acum incerc sa rad te tot ce a fost desigur el promite ca lumea va fi bucurosa si ca isi va sterge lacrimile si va fi o mare bucurie pe pamant. Isus este si donorul meu adica tatal ceresc dar si este tatal vostru. El spune ca prin corpul meu si a lui a trecut multe duhuri si infatisari frumose. Doane da sa fie asa eu sunt mama voastra nu numai miresa lui Isus. Am 42 de ani nu pot sa spun ca vreau sa fiu si bunica voastra. El la fel a murit la 33 de ani ca Isus. dar el spune te fac de 17 ani cum ai fost de a fi fata mare un corp noi. Iti pun si fasia jos la toti atunci cand aleg toti o miresa si se incoroneaza. apoi le mai dau si o stea cu care se va pute duce in tot universul pentru a vedea toate planetele. Te vei gandi doar pe ce planete si chear si pe toate planetele va fi o cetate de aur a lui Isus si Claudia. acolo o sa aterizati doar gandiduva. Merge cu puterea gandului unde doriti voi. O sa fie si mancare si baie si un pat in acele stele. dar loc unde o sa ne adunam pentru a juca, dansa canta opera teatre filme si jocuri cu minjea. Toate jocurile de la olimpiade el lea gandit. viata vecinica desigur o sa aveti si un telefon si un leptop computer. Si dupa ce veti acepta casatorie mereu in luna de miere. Eu si asa am de primit in fiecare zi o rochie nou si chear si pantofi si coliere la gat. din partea mea puteti incepe nuntile. El e creiatorul meu de moda.

Vroiam sa scot link-urile din text dar m-am razgandit.

Nu ma pot opri din uimire, serios.

Nu esti singurul :P pacat nu se deschide primul link :D: Eram tare curioasa .
Claudia,este preluare sau tu esti "Mireasa alesa de Isus. " ?
Inscrie-te si posteaza la crestinism pt nu am intelesa prea bine cum devine cazul . Incepe a deveni interesant.

:D luna plina nu mai e, radiatiile au trecut, noru' de cenusa la fel, sa fie de la caldura? :D

Vine lenutza, pitica rosie, asa ca e explicabil :D :D :D Pazea...

Mersi mult ca dati atentie acestor mesaje scrisa chear de mine acea mireasa a lui Isus. Si eu va felicit pe toti indiferent ca esti corp de carene ori esti duh. Desigur eu duhurile nu le vad. Si Isus a inviat din morti dar el din corp de om se poate ransforma in orce corp vrea el sa il faca. Dupa forma lui sa facut si multe fete frumose atata la brbati cat si la femei. Acesta posibilitata este dat doar la cei ce are in evidenta Oameni vii cu corp de care ne apare din pamantbarbatul este bagat in femeie unul in altul. Acdeasta evolutie a avut loc pe planeta Saturn. Si tot in acel timp la negociere cu universul matura fenomenul si materei absolutul tot ce este in horizont sa ne mai dea si mai multe planete. Din care si planeta pamnt. dar si Nasterea si moarte. Atunci a venit si duhuriile sa ne ajute la evolutie prin reincranare. Duhul ramane dar corpul omuli se baga sub pamant. daca intelegi biblie la sfarsit vor iesi toti din morminte adica chear toti care a fost nascuti. Este posibil Claudia si cuvantul care ne vorbeste si vine cu noi de la inceput. Cu apa vetii va creste carnea pe om oase daca este nevoie. Suntem ajutati de univese intregul absolutlui. O sa ne reintoarcem desigur duhul a facut Istorie dar pana la urma vor fii toti de fata si apoi va fi o mare veselie. desigur Isus nu poate de unul singur sa mai rencraneze copii el termina cu aceasta pozitie si isi vede de mireasa lui si sotia lui. Lasati si voi duhurile in pace nu le trageti in pula voastra daca le vedeti. Faceti ca nu le dati atetie. sa sperm ca se va inchide si accele har de la Isus pentru a mai vedea duhul. Duhurile stiu unde este Isus el are o lumin mare si mireasa lui la fel daca vor ceva pot sa vina la Isus atunci cand cele 2 lumin o sa fie impreuna. Desigur eu cum am mai spu nu vad duhurile. Dar Isus le vede si le si cunoaste. Desigur eu nu il pot ajuta duhurile cu nimic. mai ales ca sunt numita si mama tuturora celor vii calculandumi Isus din duhul care se naste a lui Eva si am mai fost si Maria si am mai fost si Avrovit teita frumuseti. Pana la urma istoria fiecaruie se va intoarce la fiecare inapoi. Si eu voi acea doar istoria mea de acum de cand mama nascut, de la mama din burta ca copil mic. Viata vecinica

pasi.ro nu pasii.ro

te-ai trezit cam tarziu isus e casatorit are si copii

in viata asta ai dat-o in bara, pune totusi niste poze cu tine poate reusesti sa ocupi postul de amanta.

Write your reply...
Back