• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Un mesaj si o informare

Admin1

Administrator
Reaction score
0
O sa incerc sa postez aici manual mesajele de pe faimosul blog.
Observ eu ca cacalin (sic!) confirma si prin asta faimoasa vorba cu "noi muncim gratis ca sa va anuntam" asa ca a montat o scula care sa blocheze copierea "mesajelor" de acolo aici.
Ma rog, treaba lui...

Si acum mesajul
Unele posturi de TV si ziare vorbesc tot mai des despre al TREILEA RAZBOI MONDIAL si VENIREA LUI ISUS HRISTOS in Romania. Va aduc la cunostinta ca aceste evenimente sunt prezentate in cartea mea "Romania si lumea- trecut, prezent si viitor" , editia a IIa, la paginiile 346-349 si Isus la pagina 439, etc . Voi reveni cu mai multe detalii.
21.10.10 Sunt intr-o garnitura de tren care mergea catre Halaresti, dar stationeaza pe o rampa. In acest moment, Traian Basescu spune: Spalate pe maine si pe picioare cu zapada. Cobor din tren pe partea dinspre Politeni. Jos, sunt mormane de zapada alba sub forma cubica, ca niste baxuri de polister expandat.

S-au inchis unele optiuni ale blogului in scopul dovedirii infractiunii de culegere de informatii fara acordul proprietarului.
Si sursa
http://ioanistrate.ro/un-mesaj-si-o-informare/

LATER EDIT. Mesajul a fost publicat pe 23 octombrie 2010

daca asa stau lucrurile, atunci te ajut si eu cu faimoasele mesaje. nu scapa sarlatanul de noi. :D

Pai bine, bine dar ce legatura are ... cu prefectura??? ce treaba are razbelu cu Halarestiu'??? Sa mor io daca pricep... de, conexiunile inversate la uamenii astia...8-}

mod1 said:
daca asa stau lucrurile, atunci te ajut si eu cu faimoasele mesaje. nu scapa sarlatanul de noi. :D

Cacaline, Cacaline .... !!!! Cine te-o invatat pe tine sa procedezi asa? Iar te iei dupa Jana? O sa va predea Jana pe tava (si cu un mar in gura) si pe tine si pe bunel cand o veni vremea .... :D
Nu te mai lua mey dupa jurista, ca ai vazut ce buna e in domeniul ei ... semneaza ca primarele ...

Cacaline, stiu ca cetesti pe acilea... vezi ce faci cu celulactu ala, ca treaba e groasa.... degeaba incerci tu sa maschezi neghina din graul vostru cu masuri de genul asta.... Poate pt. unii "tine", dar pe altii nu-i pacalesti....

cu ocazia asta a mai vandut niste carti :D

cacaline nu a venit al 3 razboi mondial . LASA-NE LASA-NE . Defapt nu ne lasa ca sa avem de cine rade =)))

Back