• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

VIATA DE DUPA MOARTE

Reaction score
0
Aici puteti posta zvonuri, povesti, articole citite, patanii proprii sau din auzite ... pareri proprii .... cu si despre viata de apoi, viata de dincolo, viata de dupa moarte..... sau cum i-o zice :)

pai nu exista viata dupa moarte ....odata mort nu mai stii nimic nu mai poti face nimic ...neputincios

si totusi sunt o multime de intamplari si fenomene care arata existenta vietii in cealalta dimensiune.nu mai faceti afirmatii despre lucruri pe care nu le cunoasteti.faptul ca nu vedeti ceva nu este o dovada e inexistentei acestuia.vedeti cuvintele pe care le rostiti?dar sunetele pe care le ascultati la radio,dar forta care atrage doi magneti,dar undele radio care fac legatura intre telefoanele mobile etc etc?parerea mea este ca cel mai bine ar fi sa nu mai faceti afirmatii cum ca nu exista viata dupa moarte.este trist dar adevarat ca odata trupul piezandu-si viata ,material acesta nu mai este decat pamant,dar structura pe baza careia acesta a fiintat nu a disparut,doar si-a schimbat locul.el exista undeva ,pe o alta lungime de unda unde noi oamenii obisnuiti nu avem acces.din pacate.
am atasat o carte in care veti gasi,desigur cei care aveti curajul sa credeti si altceva decat vedeti,multe informatii interesante care incearca sa trezeasca intersul celor inca in viata despre ce exista DINCOLO.mai am si alte carti foarte interesante dar din pacate nu le pot atasa din lipsa de spatiu,insa cine doreste i le pot transmite pe email.

Parerea proprie ( nu credinta ) este ca putem sa avem o viata dupa moarte nu neaparat pe plan fizic, ci pe plan spiritual!

Back