• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Vise Iisus si Dumnezeu

raulcpop

New member
Reaction score
0
Primul vis l-am avut acum cca 3 luni cand am visat ca eram la Mormantul Sfant stand cu urechea e o bucata din mormant ca sa ascult sunetele din piatra ca cica se aude cu plange Iisus Hristos ca dupaia sa intru intr-o incapere in care era lume cu tocul de la usa din aur ca dupaia sa apara Iisus Hristos in alb iesind din incapere.

Al doilea vis l-am avut acum cca 2-3 saptamani fiind pe o insula ca dupa cateva secunde sa apara Iisus Hristos si sa imi zica "Dumnezeu e cu tine" si zicand si "satana pleaca de langa el".Dupaia am intrat in apa si langa mine sa apara un porumbel pluting in partea dreapta si intrand cu totul in apa si iesind pe partea stanga.

Al treilea vis l-am avut in data de 21.07.2013 visand ca sunt acasa si vorbind cu mine cineva din cer.Erau mai multi oameni langa mine cazand la pamant unul cate unu(stand intinsi pe pamant) ca dupaia eu ultimul sa raman in picioare si zicand ca ma "Binecuvanteaza"

Al patrulea vis l-am avut in 28.07.2013 visand ca eram cu bunica mea afar si vorbeam cu ea "Ea fiind decedata" si langa noi jucandu-se niste prieteni de ai mei cu mingea si noi mergand tot mai departe de ei sa nu ne loveasca,dar de fiecare data ei fiind langa noi.Eu i-am zis la unul dintre ei sa ne lase in pace si l-am luat de mana si l-am tras departe de noi.Dupa cca "cateva minute" venind cu fratele lui si cu inca un prieten de al nostru comun sa imi zica de ce m-am luat de el,iar eu i-am zis ca nu m-am luatdoar i-am spus sa mearga sa se joace altundeva.Cel mic zicea ca l-am batut si eu am zis "Hai sa vin sa va arat cum o fost".Asta o tinea pe a lui ca l-am batut si atunci i-am zis "Jura" si el o zis "Jur" si i-am zis "Jura pe Iisus" si el o zis ca "Nu jura",iar dintr-o data o aparut in spatele meu o lumina galbena cu Iisus la fel cum arata in pozele din Biserica.Dupa ce s-a intamplat asta or aparut tot felul de oameni pe care nu-i cunosc,dar era si o prietena buna de a mea acolo si ei zicand "Doamne ajuta,Doamne ajuta",iar atunci iar o aparut Iisus punandu-se toti in genunchi iar eu si cu capul aplecat si cu mainile pe cap unite.

Din cate imi dau seama si imi amintesc toate visele le-am avut sambata noapte.

raulcpop said:

Din cate imi dau seama si imi amintesc toate visele le-am avut sambata noapte.

Si care ar fi semnificatia din punctul tau de vedere ?

Back