• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Wrestling

MARA

New member
Reaction score
0
Aseara au fost fiica-mea si prietenul ei la Polivalenta la spectacolul de wrestling. Va pun si voua cateva poze facute de ei.

Si ca sa va surprind, va spun ca fiica-mea este pasionata de wrestling, nu prietenul ei.

...si nu are 10 ci 25 de ani...

Attachments

• DSCF1566.JPG
    DSCF1566.JPG
    32.3 KB · Views: 2
foarte interesante pozele. ce daca ii place wrestlingul? nu e nimic rau in asta. bravo ei!

:) personal, nu am reusit sa inteleg sportul asta.
Un ring, 2 sau mai multi oameni, o simulare de lupta.
Practic, un show, nu neaparat un sport :) Parerea mea.

Corect. Sunt total de acord. Aceste tipuri de lupte sunt pre-au decis spectacole.Ei ştiu cine va câştiga meciul. Este încă foarte interesant!

Este amuzant sa-i vad cum isi dau coate si pumni fara sa pateasca nimic la sfarsit de meci,niste maimutoi...

Nici eu nu inteleg sportul asta,pentru ca la loviturile la care si le dau ar trebui sa aiba leziuni,sa le curga sange,dar de cite ori ma uit la astfel de meciuri la televizor,nu vad la acestia nici o picatura de sange.E ceva necurat la mijloc aici...

Sunt doar niste simulari :D De asta nici nu urmaresc acest sport :D Am incercat sa ma uit intr-o seara , dar era asa de plictisitor, incat am adormit =))) =)))

Back