• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

1000 de stiri de bine

Admin1

Administrator
Reaction score
0
In Romania si in lume se intampla multe lucruri pozitive! Dovada stau cele 1000 de posturi la care a ajuns astazi echipa Stiri de Bine, ajutata si de voi.
De la prima stire postata in octombrie, propulsati de dorinta de a furniza lumii certitudinea ca exista si o optica pzitiva asupra realitatii, incurajati de mesajele si ajutorul vostru, site-ul Stiri de Bine a crescut frumos, iar astazi ne bucuram ca putem numara putin peste 1000 de stiri pozitive adunate dintr-o lume de scandaluri si senzational. Este un pas care ne da increderea de a continua si de a creste mai mult!
Echipa a crescut, subiectele identificate s-au diversificat, avem alaturi un sustinator de incredere (Fundatia Post Privatizare) si am creat in jurul nostru o comunitate a oamenilor interesati de stiri de bine. Am gasit aspecte pozitive si in perioada electorala si in finalul unui an de criza.
Vom continua sa promovam gandirea pozitiva si o atitudine optimista fata de realitate. Pentru asta, va comunicam in fiecare zi ce lucruri bune si constructive se mai intampla la noi si prin alte parti. Credem ca lumea ar fi mai buna daca noi toti am fi  pozitivi si am spera mai mult.
Va asteptam in continuare sa ne transmiteti comentariile voastre si, bineinteles, sa colaborati cu propriile stiri si articole, pe subiectele care va intereseaza cel mai mult.
Daca e de bine, locul ei e pe Stiri de Bine!
Poti citi pe tema asta si:Proiectul stiridebine.ro sustinut de Fundatia Post PrivatizareRezultate alegeri 22 noimebrie 200910 lucruri de stiut despre planteBusiness Ethics 360 - eveniment pentru responsabilitate in afaceriExista viata dupa servici!

Posted on Fri, 15 Jan 2010 12:08:13 +0000 at http://www.stiridebine.ro/1000-de-stiri-de-bine
Comments: http://www.stiridebine.ro/1000-de-stiri-de-bine#comments

Back