• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

2012 - ce ati dori sa se intample

Serj,omul nu-i facut este facut dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu ? Stii de ce intreb, nu?

emerem said:
Gogule,nu ai dreptate.Suntem niste organisme foarte adaptabile.Ceea ce ne face sa nu acceptam ideile lui Serj este comoditatea si placerea gustului.Putem trai foarte bine consumand doar plante vii.Cunosc persoane care traiesc asa de ani buni ...si nu sunt mai reduse mental...ba dimpotriva.Consumand carne preluam toata energia negativa pe care a produs-o animalul respectiv atunci cand a fost ucis...toata suferinta si teama lui se transforma in toxine fizice si mentale pentru noi.Cat despre gatit...sa nu uitam ca,mai intai oamenii au fript carnea si...probabil pestele.Vazand ca au un gust mai bun...au inceput sa friga/fiarba...cam tot ce bagau in gura.Din pacate,in afara de gust,asta nu ne aduce nimic bun...ba dimpotriva.Sunt om obisnuit-din pacate-consum carne si...celelalte...dar asta nu inseamna ca nu stiu cat de mult gresesc.
Problema este aceea ca eu ma refeream la scara istorica, iar tu la cativa ani. Este foarte posibil ca o generatie- doua sa fie OK daca traieste halind doar clorofila, insa la scara istorica, consumul de carne este "responsabil" de inteligenta noastra ca specie.
Cat despre gatit, focul a deschis perspective nebanuite in alimentatia omului. Odata cu folosirea focului am avut acces la amidon, o sursa de energie fantastica. Dupa cum stiti, sistemul digestiv al omului nu este conceput sa digere amidonul. Acesta insa, tratat termic, se transforma in zararuri si carbohidrati, chestii pe care sistemul nostru digestiv "stie" sa le digere.
Cat despre tratamentul termic al carnii, in afara de gust, acesta mai omoara, asa, marginal, o buna parte din paraziti, toxine si virusi. Esti sigura ca gatitul nu aduce nimic bun in afara de gust?

Serj said:
Da,suntem invatati si programati sa credem niste prostii uriase,sa luam informatia asa cum e si sa nu punem intrebari,sa nu o dezbatem ci ASA E SI PACE!

Asta este nasol.Sa nu uitam ca avem liberul arbitru sa cercetam,sa ne auto-educam ,sa cautam amanunte si detalii care ar schimba perceptia asupra subiectului cu pricina.

Ca si tigarile,stii ca iti fac rau,ca te omoara incet...dar tot fumezi pe langa asta,dai si bani pe tigari...deci haios e ca investesti bani in moartea proprie!

Daca chiar ne credem o rasa superioara si suntem,poi hai sa nu ne mai prefacem ca suntem si sa fim cu adevarat una superioara.
Serj,
Eu am dat un exemplu sustinut de paleoistorie.
Tu poti aduce un exemplu sustinut de stiinta in favoarea celor spuse de tine.
Dar de stiinta, da?

Am scris la genere...ma rog mi-am facut punctul de vedere vizibil....peace!

Pai tocmai, ca nu ti-ai facut vizibil punctul de vedere :D

Who cares,cine vrea sa stie ,poate accesa informatiile usor folosing guagal! :)

Eu cred ca cine vrea sa stie poate accesa informatiile, dar nu foarte usor. Biblioteca, carti, etc si etc.
Se pare ca avem pareri diferite :)

Acum, ca o curiozitate, ce studiu stiintific s-a facut privind vibratia carnii?

Sa o luam mai intai moral - http://en.wikipedia.org/wiki/Ethics_of_eating_meat

Ai aici argumente.

http://debatewise.org/debates/938-should-humans-eat-meat

Should humans eat meat? si multe alte intrebari care au raspunsuri logice ,pe site-ul deasupra!

-----------------------------------------------------------------------

Parerea mea sincera. Nu sustin ca ,carnea e rea,e otrava,e urat sa mananci si total imoral. NU! Deoarece ce face carnea o otrava,nasoala si imorala de mancat e tot omul.

Toata bataia asta fanatica intre vegetarieni si normal eaters e cam nebuna si sincer nu tind spre nici o parte.

Perceptia mea asupra acestui subiect e total altul. Eu sunt crescut la tara,am stat pe langa animale,prin gradina,am plantat,am vazut cum se taie porcul etc etc etc...

Uciderea in masa,imorala,nasoala,umilitoare,in fata tuturor animalelor a altor animale e nasol,pe langa ca sunt si dopate maxim.

Tatal meu cand taia o gaina,o lua, o ducea departe de gaini ,sa n-o taie de fata cu ele si inainte de taiat o mangaia si o tina in brate si apoi o taia cat de rapid posibil. E LA MINTEA COCOSULUI.IRONIC!! :)

Toata nebunia asta a inceput cand societatea a privit in abatoarele industriale si au vazut macelul si modul de crestere si indopare si conditiile cea ce sa recunoastem sunt oribile cat de high fucking tech o fi abatorul.TRATEAZA ANIMALELE CA NISTE PRODUSE.SI ESTE WRONG.

O FI ANIMALUL ANIMAL! Totusi si dobitocul are nevoie de conditii si de o mica iubire.

Eram mic si mergeam dupa lapte.Luam cel mai dulce si bun lapte de la o tanti ce statea 3 strazi mai departe de noi.O intreb odata pe mama,de ce mama ea are cel mai bun lapte? Si ea imi spune pt ca adauga un mic ingredient.Ce? DRAGOSTE!

Femeia aia cand mulgea vaca ,vorbea cu ea si o mangaia..Trata vaca cum tratam noi catelul si pisica,cu afectiune si iubire,o ingrijea si ii dadea atentie.AVEA SI NUME VACA!

Trebuie sa intelegem diferenta.De acea la tara produsele sunt mai bune,mai gustoase,manci de spargi.

Pt.ca ei trateaza totul altcumva.

Facem o paralela acum intre ABATOR HIGH TECH SHIT SI LA BUNICA ACASA. Ganditi-va.

A doua chestiune este ca sunt omorate prea multe animale.Mancam prea multa carne.
Am o prietena in Olanda.Cand a ajuns acolo a ramas socata ca astia la 10-11 seara mananca friptura in sange.Dimineata ,iar carne cu ceva fructe ,iar ei de dupamasa nu mananca! FUCKD UP.

Eu unul personal mananc carne.Numai ca am grija sa fie carnea buna.Nu luata de la REAL si trantita in tigaie.Totusi daca vibratia carnii e joasa se poate inca remedia problema impregnand-o in timp ce este gatita.SIMPLU!

Apoi a 3-a problema a aparut odata cu E-urile si alti aditivi,coloranti and shit

Si pot continua.

Concluzia este ca:

-NU CARNEA E REA - OMUL E MAI RAU
-OMUL TRATEAZA ANIMALUL ORIBIL IN ZIUA DE AZI
-ANIMALUL E PRIVIT CA UN PRODUS
.......lista continua.....

Serios gogule,inteleg ca doresti dovezi la mana and all thos bullshit,totusi imi place ca ma impingi sa gandesc si sa dezbat si apreciez asta enorm la aces forum.

Dar priveste in abatoare sa fim seriosi,e cam nasoala treaba.Putem sa mancam carne,nu e nici o problema,nimeni nu a murit.

Dar sa fim seriosi,tu nu ai cumpara de la mine porc daca ai stii ca l-am dopat maxim,l-am crescut in mizerie si l-am omorat in chinuri - LOGIC!

Odata ce a ajuns la opinia publica si la publicul larg aceste imagini si informatii ,omul a suferit o repulsie enorma si de aici raspunsul extremist ca ..."GATA CU CARNEA - NU MAI MANANC CARNE" .....

Dar tot omul a lasat asta sa se intample.Tot omul cere carne enorm.Cererea trebuie sa indeplineasca nevoile asa ca asta a iesit.

Pana la urma ,cine vrea mananca,cine nu,NU! Eu unul am ajuns personal la concluzia ca odata ce pot face ceva,fac.MAi pe romaneste nimeni nu ma obliga sa bag asa ceva in gura.Cat timp am sursele mele de carne si sursa mea de vegetale si fructe...mersii mama si tata si gradinuta mea frumoasa....eu sunt super ok.

Ma rog.....asta cam pe scurt.

Peace!

P.s. Cu vibratia asa sta faza.

Exista legile Kybalionului. Una dintre legi spune ca totul este o vibratie.Nimica nu sta ,tot vibreaza!

Toti vibram si cu cat fregventa si vibratia e mai inalta cu atat mai bine/angelic etc.Vezi ca gasesti cercetari stintifice.

E misto ce zice David Icke! L-am ales pe el ca e mai stintific in explicatii si mai prompt!

Pana si cuantici vorbesc de vibratii energetice ...cauta acum nu o sa stau sa iti dau eu tot mura in gura.(scuze pt exprimare)

BAFTA!

Serj,
Toti stim ce se intampla in crescatorii si abatoare. Insa unii prefera sa nu vada, altii se scarbesc si devin vegetarieni, vegani, etc.
Nu sunt adeptul consumului exclusiv sau abuziv de carne, insa nici al scoaterii ei din alimentatie. Intotdeauna echilibrul a fost si probabil va fi cea mai buna solutie.

In alta ordine de idei, legile Kybalionului de catre ce organizatie stiintifica au fost enuntate sau acceptate?

Gogule,baiatule sunt in primul rand spirituale apoi stintifice.

In alta ordine de idei, legile Kybalionului de catre ce organizatie stiintifica au fost enuntate sau acceptate?

Oh my good tu nu te uiti pe DISCOVERY CHANNEL? Chiar de la ei am aflat prima oara de legea vibratiei.DOAMNE!

http://en.wikipedia.org/wiki/Kybalion

Legile Kybalionului sunt legi universale.Un set de legi si principii universale.

ESTE EZOTERISM PUR! HERMETISM ! HERMES TRISMEGISTUS ai auzit de el? aka THOTH -??

Scuze dar nu am chef sa explic un cacatel de lege cand o ai la un click distanta ,o folosesti zilnic,sunetul asa se propaga si discovery channel vorbeste de ea.....pffff....

Uite cercetari stintifice bazate pe vibratie!

HARMONICS AND CYMATICS!!!

http://www.youtube.com/results?sear...820l41820l0l42278l1l1l0l0l0l0l165l165l0j1l1l0.

Gogu said:
Serj said:
Da,suntem invatati si programati sa credem niste prostii uriase,sa luam informatia asa cum e si sa nu punem intrebari,sa nu o dezbatem ci ASA E SI PACE!

Asta este nasol.Sa nu uitam ca avem liberul arbitru sa cercetam,sa ne auto-educam ,sa cautam amanunte si detalii care ar schimba perceptia asupra subiectului cu pricina.

Ca si tigarile,stii ca iti fac rau,ca te omoara incet...dar tot fumezi pe langa asta,dai si bani pe tigari...deci haios e ca investesti bani in moartea proprie!

Daca chiar ne credem o rasa superioara si suntem,poi hai sa nu ne mai prefacem ca suntem si sa fim cu adevarat una superioara.
Serj,
Eu am dat un exemplu sustinut de paleoistorie.
Tu poti aduce un exemplu sustinut de stiinta in favoarea celor spuse de tine.
Dar de stiinta, da?

In sprijinul celor sustinute de Gogu :P mesajurl # 185 http://www.premonitii.ro/showthread.php?tid=15984&page=19

Serj said:
Gogule,baiatule sunt in primul rand spirituale apoi stintifice.

Oh my good tu nu te uiti pe DISCOVERY CHANNEL? Chiar de la ei am aflat prima oara de legea vibratiei.DOAMNE!

http://en.wikipedia.org/wiki/Kybalion

Legile Kybalionului sunt legi universale.Un set de legi si principii universale.

ESTE EZOTERISM PUR! HERMETISM ! HERMES TRISMEGISTUS ai auzit de el? aka THOTH -??

Scuze dar nu am chef sa explic un cacatel de lege cand o ai la un click distanta ,o folosesti zilnic,sunetul asa se propaga si discovery channel vorbeste de ea.....pffff....

Uite cercetari stintifice bazate pe vibratie!

HARMONICS AND CYMATICS!!!

http://www.youtube.com/results?sear...820l41820l0l42278l1l1l0l0l0l0l165l165l0j1l1l0.

Poi tocmai, ca "spiritualitatea" asta, strict din punctul meu de vedere, este pur si simplu... timp pierdut. Toata spiritualitatea din lume nu a dat unui insetat o cana de apa.
Cat despre acele "faimoase legi" omiti un aspect minor, dar de luat in seama. Prima carte ce le-a enuntat parca se numea "Kybalionul: filosofia hermetica". Corect? Unde e saracia aia de stiinta?

Ok...din partea mea poti arunca spiritualitatea cat de departe de mentalul tau.

Inteleg ca tu doresti dovezi cat mai palpabile si lucruri cat mai concrete si mai bine definite,dar am doat 20 de ani imediat si inca le caut ,sigur la varsta ta iti voi da toate informatiile necesare sa imi sustin argumentul !

http://bigthink.com/ideas/24629 - UITE CE SUSTINE MICHIO KAKU!

Vorbeste fix despre ce vorbesc eu si ofera si info frumoase.

Question: Are there only three dimensions in other universes or could there be more? (Submitted by Andre Lapiere)

Michio Kaku: Andre, we believe, though we cannot yet prove, that our multiverse of universes is 11-dimensional. So think of this 11-dimensional arena and in this arena there are bubbles, bubbles that float and the skin of the bubble represents an entire universe, so we’re like flies trapped on fly paper. We’re on the skin of a bubble. It’s a three dimensional bubble. The three dimensional bubble is expanding and that is called the Big Bang theory and sometimes these bubbles can bump into each other, sometimes they can split apart and that we think is the Big Bang. So we even have a theory of the Big Bang itself. Now you ask a question what about the dimensions of each bubble. Well in string theory—which is what I do for a living; that's my day job—In string theory we can have bubbles of different dimensions. The highest dimension is 11. You cannot go beyond 11 because universes become unstable beyond 11. If I write down the theory of a 13-, 15-dimensional universe it’s unstable and it collapses down to an 11-dimensional universe. But within 11 dimensions you can have bubbles that are 3 dimensional, 4-dimensional, 5-dimensional. These are membranes, so for short we call them brains. So these brains can exist in different dimensions and let’s say P represents the dimension of each bubble, so we call them p-brains. So a p-brain is a universe in different dimensions floating in a much larger arena, and this larger arena is the hyperspace that I talked about originally.

Also remember that each bubble vibrates, and each bubble vibrating creates music. The music of these membranes is the subatomic particles. Each subatomic particle represents a note on a vibrating string or vibrating membranes. So, believe it or not, we now have a candidate for the "Mind of God" that Albert Einstein wrote about for the last 30 years of his life. The "Mind of God" in this picture would be cosmic music resonating throughout 11-dimensional hyperspace.

Recorded September 29, 2010
Interviewed by Paul Hoffman

Trebuie sa intelegi ca unele lucruri nu pot fi inca definite si atunci cand spiritualitatea se va unii cu stiinta se vor intelege lucruri impresionante.

Michio Kaku vorbeste despre dimensiuni si cum fiecare dimensiune are fregventa iei,ca sa treci din una la alta schimbi fregventa vibratorie!

Serj,
Daca nu ma insel, tu pleci de la o concluzie si incerci s-o demonstrezi.
Cum era vorba aia? Open your mind si lasa demonstratiile sa-ti formeze concluziile.

Gresit!

Dar ma rog crezi ce vrei,eu nu vreau acum postul asta sa il umplu cu "dovezi" si ärgumente care sa te multumeasca pe tine sau etc...

Eu nu trebuie sa ii dovedesc nimanui ca am dreptate...

Am inteles punctul tau de vedere,il respect,il accept....punct....

Back