Sa o luam mai intai moral -
http://en.wikipedia.org/wiki/Ethics_of_eating_meat
Ai aici argumente.
http://debatewise.org/debates/938-should-humans-eat-meat
Should humans eat meat? si multe alte intrebari care au raspunsuri logice ,pe site-ul deasupra!
-----------------------------------------------------------------------
Parerea mea sincera. Nu sustin ca ,carnea e rea,e otrava,e urat sa mananci si total imoral. NU! Deoarece ce face carnea o otrava,nasoala si imorala de mancat e tot omul.
Toata bataia asta fanatica intre vegetarieni si normal eaters e cam nebuna si sincer nu tind spre nici o parte.
Perceptia mea asupra acestui subiect e total altul. Eu sunt crescut la tara,am stat pe langa animale,prin gradina,am plantat,am vazut cum se taie porcul etc etc etc...
Uciderea in masa,imorala,nasoala,umilitoare,in fata tuturor animalelor a altor animale e nasol,pe langa ca sunt si dopate maxim.
Tatal meu cand taia o gaina,o lua, o ducea departe de gaini ,sa n-o taie de fata cu ele si inainte de taiat o mangaia si o tina in brate si apoi o taia cat de rapid posibil. E LA MINTEA COCOSULUI.IRONIC!!
Toata nebunia asta a inceput cand societatea a privit in abatoarele industriale si au vazut macelul si modul de crestere si indopare si conditiile cea ce sa recunoastem sunt oribile cat de high fucking tech o fi abatorul.TRATEAZA ANIMALELE CA NISTE PRODUSE.SI ESTE WRONG.
O FI ANIMALUL ANIMAL! Totusi si dobitocul are nevoie de conditii si de o mica iubire.
Eram mic si mergeam dupa lapte.Luam cel mai dulce si bun lapte de la o tanti ce statea 3 strazi mai departe de noi.O intreb odata pe mama,de ce mama ea are cel mai bun lapte? Si ea imi spune pt ca adauga un mic ingredient.Ce? DRAGOSTE!
Femeia aia cand mulgea vaca ,vorbea cu ea si o mangaia..Trata vaca cum tratam noi catelul si pisica,cu afectiune si iubire,o ingrijea si ii dadea atentie.AVEA SI NUME VACA!
Trebuie sa intelegem diferenta.De acea la tara produsele sunt mai bune,mai gustoase,manci de spargi.
Pt.ca ei trateaza totul altcumva.
Facem o paralela acum intre ABATOR HIGH TECH SHIT SI LA BUNICA ACASA. Ganditi-va.
A doua chestiune este ca sunt omorate prea multe animale.Mancam prea multa carne.
Am o prietena in Olanda.Cand a ajuns acolo a ramas socata ca astia la 10-11 seara mananca friptura in sange.Dimineata ,iar carne cu ceva fructe ,iar ei de dupamasa nu mananca! FUCKD UP.
Eu unul personal mananc carne.Numai ca am grija sa fie carnea buna.Nu luata de la REAL si trantita in tigaie.Totusi daca vibratia carnii e joasa se poate inca remedia problema impregnand-o in timp ce este gatita.SIMPLU!
Apoi a 3-a problema a aparut odata cu E-urile si alti aditivi,coloranti and shit
Si pot continua.
Concluzia este ca:
-NU CARNEA E REA - OMUL E MAI RAU
-OMUL TRATEAZA ANIMALUL ORIBIL IN ZIUA DE AZI
-ANIMALUL E PRIVIT CA UN PRODUS
.......lista continua.....
Serios gogule,inteleg ca doresti dovezi la mana and all thos bullshit,totusi imi place ca ma impingi sa gandesc si sa dezbat si apreciez asta enorm la aces forum.
Dar priveste in abatoare sa fim seriosi,e cam nasoala treaba.Putem sa mancam carne,nu e nici o problema,nimeni nu a murit.
Dar sa fim seriosi,tu nu ai cumpara de la mine porc daca ai stii ca l-am dopat maxim,l-am crescut in mizerie si l-am omorat in chinuri - LOGIC!
Odata ce a ajuns la opinia publica si la publicul larg aceste imagini si informatii ,omul a suferit o repulsie enorma si de aici raspunsul extremist ca ..."GATA CU CARNEA - NU MAI MANANC CARNE" .....
Dar tot omul a lasat asta sa se intample.Tot omul cere carne enorm.Cererea trebuie sa indeplineasca nevoile asa ca asta a iesit.
Pana la urma ,cine vrea mananca,cine nu,NU! Eu unul am ajuns personal la concluzia ca odata ce pot face ceva,fac.MAi pe romaneste nimeni nu ma obliga sa bag asa ceva in gura.Cat timp am sursele mele de carne si sursa mea de vegetale si fructe...mersii mama si tata si gradinuta mea frumoasa....eu sunt super ok.
Ma rog.....asta cam pe scurt.
Peace!
P.s. Cu vibratia asa sta faza.
Exista legile Kybalionului. Una dintre legi spune ca totul este o vibratie.Nimica nu sta ,tot vibreaza!
Toti vibram si cu cat fregventa si vibratia e mai inalta cu atat mai bine/angelic etc.Vezi ca gasesti cercetari stintifice.
E misto ce zice David Icke! L-am ales pe el ca e mai stintific in explicatii si mai prompt!
Pana si cuantici vorbesc de vibratii energetice ...cauta acum nu o sa stau sa iti dau eu tot mura in gura.(scuze pt exprimare)
BAFTA!