• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

2012 - Schimbarea pana la urma real sau ireal? Adevarat sau neadevarat?

Credeti in 2012/schimbare?

• DA

Votes: 4 44.4%
  • NU

Votes: 5 55.6%
  • Habar nu am...

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    9
  • Poll closed .

Serj

Reporter de teren
Reaction score
0

Uploaded with ImageShack.us

Ce ziceti? Care sunt parerile voastre?

Eu cred ca o schimbare se va produce,mai ales la nivel de constiinta si la nivel spiritual!

Sunt multe ipoteze mai reale si mai putin reale.
Nibiru,planeta X,Apocalipsa,inversarea polilor,trecerea in a-4-a si in a-5ea dimensiune,transcederea in alta lume,urmatorul Christ,Antichristul,Cipul si controlul permanent a populatiei,cataclisme extreme,maximul solar si prajirea planetei etc

Cum am spus,care sunt parerile voastre?

Momentan nu cred ca se va intampla ceva spectaculos, insa imi doresc. Imi doresc sa ne trezim, sa iesim din ignoranta in care traim de atata timp. Sa schimbam valorile in care credem si sa nu mai fim nevoiti sa ne limitam spiritul datorita nevoilor fizice. Nu cred ca este nevoie de cataclisme pentru ca toate astea sa se intample. Noi, oamenii, impreuna, putem face o lume mai buna. Totul depinde de noi, dar pentru asta trebuie sa credem in noi insine.

Nu putem alege destinatia,dar putem sa alegem calea spre destinatie!

Daca mentalul colectiv va dorii cataclisme,atunci sa fie cataclisme,daca vor dorii pace si o avansare rapida,atunci asa sa fie!

Noi putem alege calea!

Am mai pus eu o optiune pentru cei nehotarati sau ignoranti, sau.... ma rog, intelegeti voi.
Dupa parerea mea, 2012 va trece la fel ca si 2000, la fel ca si orice alt an.
Cu bune, cu rele, etc.
A, si sa nu uit, o schimbare radicala este imposibila la nivel social/psihologic. Deoarece inertia maselor mari de oameni este imensa, si nu poate fi invinsa foarte usor.

se poate gogu se poate......dar e prea mare valva cu 2012.....

Bine spus"valva" ,ca o sa fie un mare" fas ".........

Dar atunci de unde asa mare boom informational despre 2012?

De la ezoterici la mistici,scientisti la cunatici,preoti la omul de rand!

Cum de pe baza acestui an sau facut atatea dezvaluiri si tehnologice,istorice,genetice etc?

Cum de toate civilizatiile si profetiile lor ne arata cu degetul spre acest an sau aceasta perioada?

Cum de in underground este asa de mult dezbatut si in mainstream e mentinuta tacerea?

Daca era ceva ireal atunci se facea o mare propaganda "americana" asupra acestui subiect,doar ca omul sa se sperie si a fi mai usor controlat!

Cum de au aparut atatea statistici care arata o accelerare in orice?

Cum de au aparut acei copii indigo si de cristal?

Cum de deodata a parut o centura de fotoni prin care v-om intra in curand?

Cum de celalalte planete au avut o inversare a polilor si o crestere a scutului magnetic si o crestere in luminozitate?

Cum de soarele acum nu mai are poli magnetici?

SI INTREBARILE CONTINUA!!

Eu spun ca totul este asa de clar...vine o schimbare,nu cataclismica,nu mega super ARMAGHEDON ci o avansare in existenta pe un plan mai inalt al constintei!

Daca 2012 e SF...atunci fizica cuantica cum e? dar Hermetismul? dar Alchimia egipteana/arabia saudita? etc

Am devenit asa inchisi incat daca un om are o abilitate a mentalului si de a vedea cu o secunda inainte,noi il catalogam NEBUN!

Tesla a fost considerat nebun si daca el nu se fi nascut noi nu aveam mobile,calculatoare,televizoare etc...
El putea transcede in "alta lume" mentala unde isi testa,si construia aparatura/inventiile!
Apoi cand le construia erau asa perfecte incat nu trebuia sa le mai testeze sau sa faca modificari si mergeau 100%!

Einstein era considerat deplasat si de neinteles!
"Nici eu nu ma inteleg" Einstein

CUM DE EXISTA ATATEA LEGENDE,POVESTI,INTAMPLARI CARE NE ARATA CA EXISTA MAI MULT DECAT VEDEM CU OCHII!???

SI DACA 2012 Nu E REAL ATUNCI?
Oricum omul se autodistruge! Suntem bazati pe consum si numai consum!

In ziua de azi cu cat detii mai multe bunuri,relatii si terenuri esti privit ca un zeu,ca un sef,ca un smecher frate eu sunt bazat!

POTI SA FI PROST DE BUBUI ex: BECALI ..nu conteaza!

Daca e asa,de ce nu toti facem ca el? De ce nu dam in cap la oameni,facem trafic de carne vie,facem ORICE sa avem bani?

Romania oricum nu mai e o tara,doar viseaza sa fie una!

Dar si dincolo este asa!

DEMOCRATIE MY SHIT OBAMA!

6,5 miliarde de suflete traiesc pe pamantul asta!
Bani ii guverneaza!

GENERATIA MEA ESTE ASA DE INDOBITOCITA INCAT EI SE UITA LA MINE CA PARCA AS FI GENIU! Moama SERJ de unde stii atatea?
CITESC BAH! Ai auzit de verbul "a citi"?

Eu nu vreau cataclisme sau mortii,milioane de morti! Vreau o viata mai buna! Vreau societatea sa se renasca si sa traim pe alte valori si principii! Valori si principii mai spirituale si mai legate de feelingul "una cu universul"!

Serj, tin sa te felicit pentru postul de mai sus. Citindu-l mi-am amintit de constiinta globala. Psihicul uman este o arma cu doua taisuri. Daca ii repeti unui om zi de zi ca in x zile se va intampla ceva cu el, ii ataci psihicul; mai ales daca este o persoana slaba din punct de vedere psihic. Atunci intervine legea atractiei universale. Gandindu-se in fiecare zi la un anume eveniment, va sfarsi prin a-l atrage. Suntem in fond o fabrica de realitati. Transpune acest exemplu la scara mondiala si vei obtine un posibil raspuns la valva care se face pe aceasta tema. Daca 4 miliarde de oameni se tem de un cutremur devastator, vor sfarsi prin a-l produce, pentru ca sunt 4 miliarde de ,,fabrici" care produc aceeasi realitate.....

Eu ,nu cred ca un cutremur poate fi generat de teama si panica oamenilor .Psihoza apocalipsei nu-i o chestiune noua ,omul s-a temut de necunoscut ,de forta incontrolabila a naturii din vremuri imemoriale.

Abundenta povestilor ,scenariilor ,este un "bum " al presei din motive lesne de inteles.Cu totii cautam senzationalul,nu?

Adevarat anuk,dar nu uita ca si PAMANTUL aka TERRA ESTE O FINTA!

Cat de mult ne-am juca cu aceasta legea noi nu putem "ucide" o planeta doar prin simplul gand de frica fata de armaghedon si daca am gandii asta 9999999 ani tot nu putem deoarece asta ar fi contra naturii universului,ar fi o utopie,ne-am juca dea D-zeu plus mentalul Terrei este de milioane de ori mai puternic,mai constient,mai inteligent,mai legat cu universul!

Chestiile astea se aduna in karma planetei si ea se manifesta logic sub forma unui cataclism,suferind si planeta..ea neavand nici o vina...oricum ne batem joc de ea,asta mai trebuie,sa crape in doua!

Dar manifestandu-se asa isi curata karma si planeta renaste! :)

Cheatia asta cu "PAMANTUL aka TERRA ESTE O FINTA!" vine din "filosofiile" asiatice.
Personal, am motive serioase sa ma indoiesc de acest lucru.

Si eu refuz sa cred ca un eveniment negativ poate fi generat de teama oamenilor. Chestia cu gandirea colectiva ar fi valabila si pentru chestiuni pozitive, nu? Care, teoretic, ar avea sorti mai mari de izbanda (banuiesc ca ne gandim mult mai des la chestii pozitive)... Insa, dupa cum vedem, totul e hazard :P Am votat un NU categoric!

Serj,daca ar fi un dram de adevar:P ,poate ca oamenii (fiind influentati) ar fi mai buni ,mai optimisti,mai sanatosi ca doar este cert ca-s organisme vii :D: Este adevarat ca pamantul "da viata" dar pana la a fi el o"fiinta"..... mai va ........desi...tuseste ,stranuta,aluneca pe placi si da seisme,scoate fum pe nari si arunca cu foc si cenusa ....... :D:

Pamatul trece prin niste convulsii puternice!

E BOLNAV DE ATATA POLUARE,BATJOCURA SI RAZBOAIE!

Sigur daca unul dintre voi ati fi pamantul ati zice....
-Hmmm ia sa salvez eu pamantenii astia...chit ca mi-au facut rau!
NORMAL CA RAUL SE INTOARCE IMPOTRIVA NOASTRA! ALOOO LOGIC!

CHESTIUNI POZITIVE,NEGATIVE....legea karmei sta in picioare!
ORICE CAUZA ARE UN EFECT,EFECTUL TRANSFORMANDUSE IN CAUZA PRODUCAND ALT EFECT :)!

LEGILE KYBALIONULUI NE DA MURA IN GURA!

Daca pamantul ar avea constiinta, poate asa ar fi.
Dar sa nu uitam ca pamantul in lunga lui istorie, a avut si perioade mai rele ;)

Legile universale (Legile Kybalionului)

1. Legea Mentalismului
Totul este Spirit, Universul este mental.
Pot stii fiindca-mi reamintesc.

2. Legea Corespondentei
Tot ceea ce compune universul se regaseste in toate componentele sale, atat in cele mai mici, cat si in cele mai mari, desi in proportii diferite. Tot ce exista isi are corespondentul: curgerea vietii omului corespunde curgerii vietii in univers.
Ceea ce este Sus este ca si ceea ce este Jos. Ceea ce este Jos este ca si ceea ce este Sus.
Cerul si Pamantul sunt eu.

3. Legea Vibratiei
Nimic nu sta (nu este in repaus), totul se misca, totul vibreaza.
O amintire adevarata pot s-o traiesc numai la intensitatea vibratiei dintai.

4. Legea Polaritatii
Totul este dublu; orice lucru are doi poli: totul are doua extreme; asemanatorul si neasemanatorul au aceeasi semnificatie; polii opusi au o natura identica, insa de grade diferite; extremele se ating; toate adevarurile nu sunt decat semiadevaruri; toate paradoxurile pot fi conciliate.
Singuratatea o sfarsesc prin eu sunt tu si tu esti eu.
Unde este binele este si raul, iata Armonia!

5. Legea Ritmului
Totul se scurge inauntru sau inafara; orice lucru are durata sa; totul evolueaza, apoi degenereaza, balansul pendulului se manifesta in totul; masura oscilatiei la dreapta este asemanatoare cu masura oscilatiei la stanga; ritmul este constant.
Ma ating, ma despart si iar ma ating intr-un joc continuu si in acelasi ritm.

6. Legea Cauzei si Efectului (Karma)
Orice Cauza are Efectul sau; orice Efect are Cauza sa; totul se intampla conform Legii necunoscute; sunt numeroase planuri ale cauzalitatii, insa nimic nu scapa Legii.
Sunt raspunzator de fapta mea fie ea considerata buna sau rea si stiu ca-i voi accepta consecintele.

7. Legea Genului
Este un gen in toate lucrurile; totul are principiile sale Masculin si Feminin; genul se manifesta in toate planurile.
Eu sunt genul tau in masura in care tu esti genul meu.
Ce are Ea mai gingas, mai cald, mai chemator, mai invaluitor, mai frumos Tu cauti. Ce are El mai ocrotitor, mai viguros, mai puternic, mai activ, mai tare, mai tenace, mai dornic de a invinge Tu cauti.

------------------------------------------------------------------

GOGULE asa or fi,dar asta nu inseamna ca ne putem bate joc ca oricum a suferit mai mult in trecut.!

Back