• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

55 de beneficii pentru sanatate, aduse de sex

M-ar interesa mai mult ce se intampla dupa menopauza, cand femeile cu o buna viata sexuala pana atunci ajung la acest prag.
Pentru ca eu deja....asa, iau medicamente mereu, indreptate in doua directii:
a) supliniri hormonale
b) medicamente ce previn osteoporoza. Dupa menopauza treptat apare aceasta problema, la unele mai devreme, la altele mai tarziu, in diferite proportii, in functie de organism, de alimentatie, de viata activa sau nu, etc, nu-s medic.
Mai stiu ca in cazul menopauzei instalate natural, insasi natura are "armele" ei, nu se compara cu problema mea.
Daca stiti mai multe, m-ar interesa.

Deci anuk,nu o intereseaza sexul pe Sarrah ca ii da tarcoale batranetea ,cu toate ca zicea ca are 20.Decci cum sa iei suplimente hormonale la 20 de ani ,asta ma depaseste ,daca nici eu ca am pe la 40 nu am nevoie de ce ar intreba Sarrah de asa ceva? Sarrah ,sigur nu esti maica de pe Marte?:))) Poate pe acolo se intra in menopauza la 20 de ani:))))

Pai despre asta era vorba, sexul dupa menopauza, mai pe direct...
E chiar vorba de sex si sanatate. Daca putem discuta, desigur...
Ca sunt in aceeasi situatie...

Mai Anastase ,chiar imi pare rau ca la 20 de ani ti-au murit hormoni ,maica.Condoleante sincere!:))))

Im mod sigur ca asa e .anuk.Eu am avut o colega de servici care spunea ca dupa acest episod a trait cu sotul ei o a doua luna de miere.

Adevarul e ca am trecut prin diferite stari, nu mai sunt fertila de la accident.
Dar sa zic merci ca-s pe picioare si, macar de as fi apucat sa stiu...
Totusi, interesati-va despre slabirea oaselor dupa aceea.

Mai ,eu inca is asa nelamurita cum poti ramane infertila de la un accident de bicicleta...

Of...am avut noroc ca am scapat, m-a agatat cu carligul de la oblonul remorcii si am avut probleme la bazin in special asa ca...

Anastase ,eu capitulez ca altfel incep sa scriu dupa spusele tale ditamai romanul SF:)))

Sarah, incearca fara frica, nu poti pati nimic rau si apoi mai vorbim. :P

Daca nu-ti asumi "riscul" n-ai de unde sti si vorba lui DD " incearca, nici nu stii ce pierzi " ()

Oricum, multumesc frumos pentru dialog.
Am inteles miezul problemei, am citit destul de pe net din povestirile altor semene care, dintr-un motiv sau altul, au ajuns la extirparea ovarelor.
Desigur, cu cat mai tarziu cu atat mai bine. Pentru cele intrate in mod natural in menopauza e una, inca au acolo ce trebuie, organismul inca se regleaza hormonal natural.
Sigur ca vor fi diferente, medicamentele compenseaza ceva insa depinde de masa corporala, de...partener, sau de alti factori psihologici.
Posibil sa fi avut acea doamna o perioada fasta, probabil s-a simtit eliberata de un anumit stres...
Nu stiu cum au parut unora discutiile, insa probabil in mod natural doamnele nu ar trebui sa-si faca mari griji, mai ales daca pana atunci "isi pun sacii in caruta" (pruncii in carut)
Pentru celelalte insa, ce au trecut prin cutit, lucrurile nu mai sunt atat de roz, aici rolul partenerului probabil este evident.
OK, problema si intrebarea mea esentiala era de fapt...ce fac cele fara partener?
Dintr-un motiv sau altul.

Simplu, isi cauta partener ,stii vorba din popor, aia cu " de ce sa-mi cumpar un bou cand pot lua cu kilul ? Daca nu-i convine vairainta asta ,face o vizita la Sex Shop si se rezolva.

Sarrah,maica, mie mi se pare ca ai obsesii cu acest subiect si obsesiile sunt total nesanatoase.

La 20 de ani nu le stii pe toate si e greu sa discuti face to face pe un subiect oarecum tabu,mai comod sa discuti cu "anonimi"din mediu virtual.Cel putin asa cred .

Probabil ca da, posibil insa sa aflu ca...''inainte era mai bine"....

Back