• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

55 de beneficii pentru sanatate, aduse de sex

Sa va mai zic una :P oamenii de stiinta au efectuat o cercetare asupra unui grup format din 21 de cupluri, cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani, care au purtat dispozitive ce masoara numarul de calorii consumate. Asa au descoperit ca barbatii ard 4,2 calorii pe minut in timpul actului sexual, iar femeile 3,1. Acum ramane sa decizi cum preferi sa arzi caloriile, sex , sala sau jogging .

degetica said:
Stai sa vezi cand incepem sa dam din aripi...se face o racoare de n-ai idee:)

Imi dau seama. Oricum, atunci cand unele femei devin excesiv de guralive (se spune ca "au o gura cat o sura" =)) =)) ) e jale pentru saracul barbat, trebuie sa fie tare sau... Sau poate asa sunt cand sunt excitate :p si vor sa fie asemenea si consortul. :p

anuk said:
Sa va mai zic una :P oamenii de stiinta au efectuat o cercetare asupra unui grup format din 21 de cupluri, cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani, care au purtat dispozitive ce masoara numarul de calorii consumate. Asa au descoperit ca barbatii ard 4,2 calorii pe minut in timpul actului sexual, iar femeile 3,1. Acum ramane sa decizi cum preferi sa arzi caloriile, sex , sala sau jogging .

...Si daca femeia sta deasupra?

Sarrah said:
anuk said:

...Si daca femeia sta deasupra?

Cine stie, trebuie facut si vazut...

Stiti ca la Cluj Napoca, in loc retras, departe de ochii oamenilor, in mijlocul unei livezi de la marginea oraşului s-a deschis primul CLUB oficial de SWINGERI care funcţionează in Romania.

"Swingul, fenomen de amploare în ţările europene, este cultura sexuală între persoane cu aceleaşi gusturi, tendinţe şi dorinţe de exprimare a libertăţii sexuale precum şi trăirea acestora fără limite" asta scrie pe pagina oficila a clubului de swingeri .

Daca e sa -mi spun parerea ,este una proasta ,o incurajare a promiscuitatii. :D:

Uite un articol pt barbati :P se pare ca desi ei sunt a tot stiutori ,mai au ceva scapari.....cel putin la capitoulul prezervative , lucru care favorizeaza bolile transmisibile pe cale sexuala, dar si reducerea considerabila a placerii in timpul actului sexua .

Cercetătorii de la Institutul Kinsey din cadrul Universităţii Indiana (Statele Unite ale Americii) au analizat chestionarele completate de 436 de bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 67 de ani. Voluntarii, recrutaţi cu ajutorul site-ului unui distribuitor de prezervative, au declarat că au folosit prezervative pentru a întreţine relaţii sexuale în precedentele trei luni.

Potrivit cercetătorilor, aproape jumătate dintre respondenţi (44,7%) au raportat că au trăit experienţa neplăcută a folosirii unor prezervative nepotrivite. Utilizatorii unor prezervative nepotrivite se confruntă cu un risc de 2,5 ori mai mare ca aceste mijloace de protecţie să alunece sau să se rupă şi cu un risc de 5 ori mai mare de a suferi diverse iritaţii la nivelul penisului.

Ei se confruntă, totodată, cu un risc de două ori mai mare de a avea probleme de erecţie sau dificultăţi (sau partenerele lor) de a ajunge la orgasm. În plus, există un risc de două ori mai mare ca prezervativul să alunece înainte de sfârşitul actului sexual.

Studiul, al cărui neajuns este faptul că a fost realizat pe baza declaraţiilor unor voluntari, a demonstrat, totuşi, necesitatea implementării unor “mesaje sanitare”, pentru a determina bărbaţii să îşi aleagă prezervativele cu mărimea cea mai potrivită, au explicat autorii Richard Crosby şi Bill Yarber.

Bill Yarber a declarat, într-un podcast (http://podcast.bmj.com/sti), că fabricanţii de prezervative ar trebui să redenumească cea mai mică mărime cu sintagma “large” (mare), apoi mărimea medie cu sintagma “extra large” etc. “Bărbaţii nu vor dori să cumpere prezervative marcate «small» (mic) sau «extra small»“, a adăugat el.

http://www.doctorulzilei.ro/prezerv...ti-sa-patesti-daca-folosesti-unul-nepotrivit/

Oare n-ar fi bine sa se faca si cabine de proba ? ()

Mai bine si-ar face fiecare un mulaj de ghips in zilele bune.
Si, probeaza pe mulaj in cabina; altfel, n-are cum.

si nu sunt la 100%, nu am cum...
Cine stie ce nazbatii faceam daca...

Au innebunit femeile de tot :D: daca pana acum intelegeam ,oarecum , motivatiia lor de a face operati estetice ,unele de corectie a unor defecte deranjante altele ca asa e moda,dar sa faci operatie estetica in zona intima.....e deja prea mult.

In randul femeilor care au intre 18 şi 24 de ani, operaţiile de labioplastie sunt cea mai populara intervenyie estetica, potrivit ministerului britanic al sanatatii. In ultimii 4 ani, aproximativ 1.150 de tinere din Marea Britanie fac anual aceasta operaţye, pentru a avea un vagin care sa corespunda estetic, din punctul lor de vedere.

Sursa materialului AICI

Am inteles ca e simpla si operatia de himenoplastie, sa apara virgine cand doresc.
Asa ca, barbati, conteaza sufletul nu labiile sau himenul.
Nici nu cred ca-i intereseaza prea mult asta, stiu ei ce vor si o spun (daca o spun) "dupa".

Potrivirea sexuala este f importanta dar nu cred ca are de-a face cu marirea sau micsorarea labiilor,ca doar nu mergi in mani cu "dumneaei " la vedere ()

Hai sa spun ca o femeie mai taie, mai coase si rezolva.
Barbatul ce face daca nu e asa de dotat?
Am spus, nu ma tenteaza barbatii, dar daca as iubi unul, l-as iubi cu toata fiinta mea, asa cum e.
Cred ca si reciproca ar trebui sa fie valabila.
Dar, daca femeia se simte capabila "sa vina in intampinare'' cu asa ceva, e alegerea ei, poate de dragul iubitului.
Daca nu pui suflet, in rest poti face orice, nu va merge.

Numai sufletul nu-i suficient, vorba aia " Dragostea trece prin stomac " :D: bine nu-i vorba despre mancare aici. cum si fara sex nu se poate .

Pt calitatea spermei, barbatii ar trebui sa manance zilnic " seminţe oleaginoase (nuci, alune, migdale, arahide) "

Cel putin asa din studiul cercetătorilor italieni pe care-l gasiti Aici

Eu cred ca ar trebui sa ,,manance,, altceva,dar e doar parerea mea....Din punctul meu de vedere cel mai mare beneficiu pe care il poate aduce sexul incepe doar atunci cand pe langa un corp sanatos e musai sa ai si o minte sanatoasa ,dar mai ales sa ai o inima sanatoasa.

degetica said:
Eu cred ca ar trebui sa ,,manance,, altceva,dar e doar parerea mea....Din punctul meu de vedere cel mai mare beneficiu pe care il poate aduce sexul incepe doar atunci cand pe langa un corp sanatos e musai sa ai si o minte sanatoasa ,dar mai ales sa ai o inima sanatoasa.

Si ce ar trebui sa " manance "? ,altceva nu este nimic concret. Chestia cu inima este discutabila , unii mor in somn, poate altii vor sa moara "altfel".

Back