Nu va ganditi ca exista formule exacte pentru asa ceva. :"> Merita citit. Acum nuj ce-o fi fost mai interesant, sexul sau problema in sine ?

Tinand cont ca au ramas cu senzatia ca au facut sex datorita inteligentei si nu banilor...
Formule matematice pentru o viață sexuală de succes
Școală, stradă și bordel
Aceste aventuri de prin bordeluri sînt adevărate, dar, din pudoare, nu pot să spun că mi s-au întîmplat mie, că eu doar nu merg la curve. Așa că hai să admitem, cam asta este procedura standard, că le‑am auzit la un prieten. Un prieten cu care mergeam eu la bordeluri.
Am mai povestit aici despre ședințe de sex în care doamnele, la cererea domnilor plătitori, declamau poezii din pozițiile cele mai ciudate. Pozițiile cele mai ciudate pentru recitat poezii coincid, uneori, cu pozițiile cele mai ciudate de făcut sex. Și poate tocmai de-asta și recitatul versului coincidea, în astfel de situații, cu însăși copulația.
Dar slova recitată cu care chinuiești eleva este, totuși, o sarcină ușoară. E vorba, pînă la urmă, de memorat mecanic (ce poate merge de minune cu sexul efectuat mecanic), cam ca la istorie sau geografie. Altceva este la disciplinele reale, tăticu’! Mai ales că fetele au, în genere, o aversiune pentru ceea ce înseamnă matematică. Cu astfel de perversiuni în cap am luat în mîini, aproape reînviind un ritual, culegerea „Năstăsescu, Niță“ care mi-a alinat anii de liceu.
Ca să fim mai exacți, că doar sîntem la științe exacte, ce Dumnezeu, lucrarea se intitulează Exerciții și probleme de algebră pentru clasele IX-XII, autori C. Năstăsescu, M. Brandiburu, C. Niță și D. Joița. Am păstrat emoția reîntîlnirii cu anii de liceu, am adăugat ceva emoție sexuală și am sunat la o domnișoară specială. Am anunțat-o că vin cu un prieten la o inspecție școlară, iar ea, școlăriță obraznică, trebuie să fie pregătită pentru întîlnirea cu o culegere de matematică. În fapt, ideea era ca ea să nu fie pregătită, să greșească problema, iar pentru asta să fie pedepsită de cei doi profesori. La ora lecției deschise (mai exact spus, „lecția cu picioarele întredeschise“), fata ne aștepta echipată în șorțuleț apretat, codițe și tot echipamentul. Din decor lipsea o tablă. Oooff, mereu am zis să cumpăr o tablă pentru buna desfășurare a vieții mele sexuale! Nu, nu vă grăbiți să-mi propuneți un flip chart. Eu vreau tablă din aceea clasică, neagră, marcată cu pătrățele și linii roșii, tablă care-ți omoară creierii atunci cînd o zgîrii, din greșeală, cu unghia, tablă pe care scrii cu cretă, nu cu pixuri și carioci. Am dat bună ziua, nu am cîntat imnul, cum se făcea pe vremuri la începutul orelor, și ne-am așezat – noi, doi profesori exigenți cu Năstăsescu sub braț, și o școlăriță gata să nu știe.
Ne-am făcut comozi și i-am dictat fetei problema. Din recuzită făceau parte, evident, cîteva coli, caiete studențești și pixuri. Ei, și acum începe deranjul. Marea noastră greșeală a fost că am ronțăit ceva băutură în deschidere. Alcoolul îi face pe bărbați să intre în competiție. Îi face să vrea să demonstreze chestii. De data asta, orgoliul nostru de foști mediocri matematicieni ne-a făcut să vrem să demonstrăm ceea ce se cerea de demonstrat în problemă.
– Hai, mă, ce Dumnezeu, chiar nu mai sînt în stare să rezolv o problemă de a IX-a?! În mai puțin de cinci minute, cheful de sex se suspendase. Amîndoi ne-am suflecat mînecile și am atacat, separat, problema. Eram convinși că în cinci, hai, zece minute, tranșăm chestiunea matematică, după care ne putem vedea liniștiți de sexul pentru care eram acolo. Fata a fost un pic dezamăgită de elanul nostru deturnat și de scăderea bruscă a libidoului. Problema nu s-a lăsat rezolvată. După un sfert de oră am hotărît că matematica este, cel puțin deocamdată, mai importantă. Fata ne-a spus că ar putea să ne mai aștepte, așa că am convenit următoarele: mai încercăm încă juma’ de oră, cel mult, să rezolvăm problema; dacă nu iese, abandonăm; dar cel care nu o rezolvă va plăti distracția și pentru colegul lui. Nici nu știu ce ne mîna în luptă mai tare: miza financiară, destul de importantă și ea, sau orgoliul de oameni cu liceul la bază. Gagicii i-a plăcut ideea. A înțeles problema de viață, chiar dacă nu înțelegea problema de matematică. A fost frumos. Nu vă spun cine a dat gata problema și cine s-a calificat pentru a suporta financiar distracția. Eleva, singura care nu rezolvase exercițiul, a suportat și ea consecințele.
Am fost tentat să reproduc aici problema, dar se spune că gentlemenii nu spun după ce fac sex. Important este că unii dintre noi, gentlemeni sau mai puțin gentlemeni, au avut sentimentul că fac sex datorită inteligenței, nu datorită banilor.
http://www.kamikazeonline.ro