• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

55 de beneficii pentru sanatate, aduse de sex

Foarte bine nu inteleg, inteleg ca e un mecanism complex, ideea de baza ar fi ca medicamentul nu contine el insusi prea multi hormoni, ci sunt produsi de creier sub actiunea acestui stimulent.
Dar procesul exact e complex, nu-l cunosc in detaliu.

La femei , nivelurile scazute de testosteron au fost asociate cu un interes sexual redus,asa se explica "temerile" Sarei.

Ma zbat, fac tot ce depinde de mine.

anuk said:
La femei , nivelurile scazute de testosteron au fost asociate cu un interes sexual redus,asa se explica "temerile" Sarei.

Am ramas "intr-un punct neutru" cred, oricum mi-am invatat lectia.
Nu va fi problema, voi merge inainte, doar sa nu fie ceva atat de platonic incat...
Dar, cred ca pot compensa sentimental.

anuk said:
Hipofiza produce hormonii sexuali.
Da, la cerere! (nu in totalitate, e ceva complex, desigur...)

Sarrah ,sunt lucruri mult mai rele pe lumea asta decat o brambureala sexuala...

Nu ma pricep dar prezervativul numit " Tiparul Electric" care trensmite transmite mici impulsuri electrice în interior, ducând la o creştere a gradului de plăcere pentru ambii parteneri ,pare mai degraba o "husa" :D:

Firaz Peer şi Andrew Quitmeyer, de la Georgia Tech's Digital Media Program au realizat un prototip de prezervativ electric.

http://www.dailymail.co.uk/sciencet...raception-delivers-pulses-boost-pleasure.html

:))) vai lume ,a innebunit anuk:))) Ce naiba sa faci cu mortaciuni mai?:))) Sau e pentru Sarrah?:)))

Una din cinci femei suferă de anorgasmie, adică nu poate avea orgasm deloc sau îl atinge greu. Cercetatorii sustin ca femeile care nu pot avea orgasm nu au doar o problemă psihologică, ci şi una care ţine de conformaţia corpului.

Mai degraba cred ca e a barbatului problema psihologica.
Nu inteleg partea privind conformatia corpului...(tot la barbat se refera??)

...Sau poate sunt prea grase!
Daca si partenerul e gras...cred ca la asta se refera partea cu conformatia corpului.

Asa este anuk .Sunt multi factori care contribuie la diminuarea apetitului sexual ,dar cel mai important e lipsa de tandrete ,scaderea interesului fata de partener din motive care nu tin de fizic,etc
Poti fi chiar frumoasa ,sau partenerul tau la fel ,dar daca chimia dispare ,atunci dispare si interesul fata de un act ce ar presupune in primul rand iubirea.

Si pudoarea exacerbata dauneaza grav sexului ()

Excerbata da,dar si prea multa libertate sexuala are acelasi efect:)))

Posibil ,dar in ultimul caz, placerea "se exista"pe cand in primul....Ba.

Oricum, "calea de mijloc", idealul, e utopie.
Si se poate ajunge ca si in meteorologie...cautand prognoze exacte, meteorologii nu ajungeau la "scorul" de minim 50% prognoze exacte.
Un jurnalist a spus:"atunci studiati, vedeti la ce concluzie ajungeti si...prognozati INVERS!"
Asa si aici; daca rata de succes cu unul frumos si cu de toate e mica, alegi INVERS, unul sarac si urat!

Chimia da. Sa stie chimie!! O sa-l intreb de alcani.

Back