• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

55 de beneficii pentru sanatate, aduse de sex

() vorba adminului de la un site bine cunoscut noua ,50 % da ,50% nu

Fiindca veni vorba de acest procentaj si am mai adus vorba si de probabilitati, s-ar crede ca exista aceeasi probabilitate, 50%-50% ca fatul sa fie baiat sau fata.
Dar, cum probabilitatile spun ca e posibil sa se intample ca o femeie sa aiba consecutiv 10 sau 15 baieti sau fete(probabilitatile nu exclud asta) si cum oamenii isi doreau dintotdeauna sa poata influenta cumva sexul nou-nascutului, exista mitul cum ca, inainte de a se culca cu un barbat, femeia trebuia sa faca bai cu anumite plante daca dorea fata sau cu alte plante daca dorea baiat.
Cercetarile au aratat ca e posibil, influentand astfel nivelul ph-ului.

Mituri.PH-ul nu cred ca are de-a face ,responsabil este cromozomul care fertilizeaza ovarul, cromozomul y sau X .

In mediu acid sunt mai favorizati unii, in cel bazic ceilalti!!
Procentual am inteles ca nu e chiar un mit.

Nu,nu si ar nu.

Poate doar ingineria genetica .

Am citit un articol, pacat ca nu l-am salvat. In mediul acid unii spermatozoizi se misca mult mai repede, pe cand in mediul bazic ceilalti. Cam acesta ar fi secretul.

Mai ,dupa stiinta mea si asa cum zice si anuk,sexul unui copil este dat exclusiv de barbat,deci...restul sunt asa...aprecieri...misogine:)))

anuk said:
() vorba adminului de la un site bine cunoscut noua ,50 % da ,50% nu

Cred ca deja procentajul a scazut dramatic:)))

anuk said:
Nu,nu si ar nu.

Poate doar ingineria genetica .

Deocamdata nici aceasta nu e asa de performanta din cate stiu eu.Incearca ei sa se joace de-a Dumnezeu ,dar nu prea le iese...

anuk said:
Posibil ,dar in ultimul caz, placerea "se exista"pe cand in primul....Ba.

Draga mea nu fi asa de sigura ca cei care practica asa ceva sunt morti intotdeauna de placere.Cred ca mai degraba e un mod de viata sau rezultatul unui psihic...instabil.

Sarrah said:
Oricum, "calea de mijloc", idealul, e utopie.
Si se poate ajunge ca si in meteorologie...cautand prognoze exacte, meteorologii nu ajungeau la "scorul" de minim 50% prognoze exacte.
Un jurnalist a spus:"atunci studiati, vedeti la ce concluzie ajungeti si...prognozati INVERS!"
Asa si aici; daca rata de succes cu unul frumos si cu de toate e mica, alegi INVERS, unul sarac si urat!

Chimia da. Sa stie chimie!! O sa-l intreb de alcani.

Daca toate cele legate de sex s-ar poticni numai in astfel de amanunte ar fi multi...abstinenti pe lumea asta:)))

anuk said:
Una din cinci femei suferă de anorgasmie, adică nu poate avea orgasm deloc sau îl atinge greu. Cercetatorii sustin ca femeile care nu pot avea orgasm nu au doar o problemă psihologică, ci şi una care ţine de conformaţia corpului.

S-a discutat despre asta si s-a dat cu "presupusul" cum ca daca este vorba de "conformaţia corpului" ,problema ar fi a barbatului.Ei uite ,ca nu este asa :p

"După ce au scanat la RMN pelvisul a 30 de femei cu vârsta de aproximativ 32 de ani, cercetătorii au observat un detaliu interesant. Zece din aceste femei au spus că nu au avut niciodată sau au avut foarte rar orgasm, în timp ce restul au declarat că nu au probleme la acest capitol.

Cele din prima categorie, care nu simţeau plăcere în timpul actului sexual, aveau clitorisul mai mic decât celelalte. De asemenea, clitorisul lor era situat puţin mai departe de vagin, cu 5-6 mm faţă de restul.

De aceea, cercetătorii cred că mărimea clitorisului şi pozitionarea lui sunt esenţiale pentru o viaţă sexuală împlinită. Rezultatul studiului a fost publicat în Journal of Sexual Medicine. "

http://www.livescience.com/43528-clitoris-size-orgasm.html

Posibil sa fie un dram de adevar ,stii bine ca sunt femei "frigide" care nu au avut orgasm niciodata ,deci.....

Se poate ,dar eu am o dilema .Daca la femei treaba asta dupa spusele lor tine de conformatia respectiva ,la barbati in functie de ce se clasifica performantele sexuale?
Si ca o nota personala si cred ca a mai spus-o cineva ca nu exista femei frigide ci doar barbati nepriceputi:)))

Se spune ca "marimea'' nu conteaza,deci,performanta ar consta in durata actului sexual, ma gandesc eu.

Nu cred:))) Nu o sa ma lansez in explicatii ca nu vreau sa imi pun barbatii in cap:)))

II vezi tu pe barabati intrand in polemica in acest topic ?

Pai cum sa vina ca s-ar transforma in Bebe Mihaescu:))) Asa ca ramanem noi...de trei ori femeie..ca tot suntem trei:)))
Cum sa vina mai? Crezi ca au ceva de spus? Pentru ei sexul e ...doar sex :))

Macar el recunoaste ca "'Nefericirea provine si de la insatisfactia erotica'' :P

Cum sa spun...intr-un cuplu ar trebui sa "se regleze" de la sine astfel de "neajunsuri"
La inceput lucrurile pot fi mai delicate, dar cu timpul ar trebui sa nu mai fie probleme.
Pana la urma ar fi o problema de comunicare in cuplu, din cat se poate intelege, din moment ce nici macar ''marimea" nu conteaza.

Se spune ca "in Univers, orice problema are minim 3 solutii"

Sarrah...eu vad altfel lucrurile ...cu solutii cu tot.Ca o problema sa aiba solutii trebuie sa si vrei sa le gasesti:)))

Comunicarea e importanta dar sunt situatii si situatii,unele femei sunt pudice si n-ar discuta asta nici batute sau sunt barbati care se simt complexati si suparaciosi,,unde mai pui ca sunt cupluri care se iubesc dar nu fac sex inainte de casatorie ,apoi constata ca nu "se potrivesc" din motive de "constitutie" si atunci .....apare "drama " .

Back