• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

55 de beneficii pentru sanatate, aduse de sex

:))) vezi ,de aceea au inventat tinerii din ziua de azi perioada de proba si o tot prelungesc:)))

Doar o femeie stie ce vrea o femeie...Cea mai naturala inventie...

O sa ma uit pe indelete cand voi avea mai mult timp.
Totusi, nu cred ca-s necesare. Daca nu voi mai fi singura, sa am un suflet aproape, pentru mine deja ar fi atat de mult!!!

Mai fetelor ,iertati-ma ,dar voi ati innebunit? Pai ce au disparut barbatii de pe pamant? Si daca ar disparea ,asa ceva....Doamne feri ,cred ca au inceput sa va cada tiglele de pe casa!:)))

Poare te referi la cercetatori si ineventatori ca ei...cu ideile ,eu doar v-am informat.

Anuk...pai de ce crezi ca ar vrea cineva sa fie informat cu astfel de...informatii??? Poate ca si pe tine te...amuza...putin?

Stati un pic, sa spunem ca...uite, se mai intampla, doamne fereste, se intampla ceva cu sotul!
Ba uite cati fotbalisti la puscarie si vai, vai sotii sau amante (astea-s mai lovite, amantele)

Dar iti pleaca sotul la munca in strainatate si esti o sotie cuminte. Inventatorii le-au sarit in ajutor si ei.

Cand e de amuzat ...ne amuzam, ca e plina lumea de bizarerii.

Sti Sarrah ,e un banc....cat exista deget ,limba ,legea tarii nu se schimba:))))))))))))))
Doamne ,iarta-ma ca bat campii...si mai e si post.

degetica said:
Sti Sarrah ,e un banc....cat exista deget ,limba ,legea tarii nu se schimba:))))))))))))))
Doamne ,iarta-ma ca bat campii...si mai e si post.

lasa ca in caz de "avarie" te poate ierta

Sarrah said:
Si barbatii ar trebui sa stie asta, nu? Evident in folosul cui.

dece nu si al tau...

Voi ati putea saruta pasional o persoana la prima vedere ?

Back