• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

55 de beneficii pentru sanatate, aduse de sex

Aviz amatorilor, sexul elimina stresul si calmeaza depresia :P

Adevarat, insa pana atunci caut cai alternative.
Momentan sunt foarte bine, sportul ajuta mult.
S-a lamurit in articol ca nici sexul facut aiurea nu numai ca nu ajuta, din contra.
Altfel ar fi numai orgii la tot pasul. Exagerand, intelegem clar ca nici asa nu ar fi indicat.
Nici pe chipul femeilor casatorite nu citesc mare lucru...
Preocuparile zilnice, grijile...astea se vad.

Stai bland, ca orgii.....au fost si vor fi .....

Admit ca sunt si vor fi, dar nu sunt un factor de echilibru, din contra...

Sa fim noi sanatosi Sarrah cati fac din asta un factor de echilibru si financiar chiar,ca de,constiinta e scumpa si ca sa o ai trebuie sa platesti cu o morala a celor sapte ani de acasa.Daca nu-i ai,te arunci si la maturitate in aceeasi instabilitate dobandita in copilarie.

Si daca stai cuminte tot rau e, s-a spus chiar aici.
Cum e soarta fiecaruia.
Cum sa spunem pe scurt?

Rau cu rau, da' mai rau fara rau.

Daca e sa ma intebi pe mine.....consider sexul oral ca pe ceva nefiresc, pt sex avem "organe anume pt asta "dar e o chestiune de optica ,nu ?

Daca as avea un partener in care sa am incredere totala, mi-as da si viata pentru el.
De fapt e felul meu de a fi...totul sau nimic.
In privinta barbatilor, am ales: nimic.

Probabil vine o daruire totala cand iubesti cu adevarat si ti se raspunde cu aceeasi moneda, nu stiu...
Pana la urma, fiecare isi traieste viata cum considera de cuviinta, in intimitatea lui.(lor)
Asta daca ma intrebi pe mine.

Din punctul meu de vedere,iubind cu adevarat iti dai viata pt celalat ,dar nu te abati de la normalitate .

Bine spus, dar daca descoperi ca doar astfel celalalt se simte implinit?
Probabil ca lucrurile considerate importante ar trebui discutate din start.
Astfel, nu ar trebui ca unul sa se sacrifice pentru celalalt. (cand afla prea tarziu)
Ar fi vorba de deschidere, sinceritate, inca din start pentru evitarea unor discrepante ce ulterior pot degenera.
Cat poate oferi fiecare, sacrificiile ce le poate face pentru celalalt, pentru ca o relatie ideala e doar un ideal...
Probabil multe casnicii sufera inca din start din cauza nondialogului.
Fecioarele (zodia) nu ar lasa asa ceva la voia intamplarii.
Se spune ca "in viata nu ai ce meriti ci ceea ce negociezi"

Vezi de ce-i buna "proba" inainte si nu dupa ?!? :P

Ehei, cine ajunge si in stadiul asta...
Cat mai am pana acolo...oho...
Bine, ma refer la barbati.
Cum se spune, "niciodata sa nu spui niciodata!"

Da-o-n friguri de filozofie ,treci la fapte sau ...alege abstinenta si gata.Vorba multa,saracia omuluisi moartea sexului.

Usor de zis, ai si tu dreptate!
De facut, sa vedem...nu e chiar asa de usor...
Poate sa fie si ceva platonic. (abstinenta in doua) de ce nu?
Macar alungam singuratatea si tot e ceva. Naiba stie cum o mai fi...

...Ce ar fi spontan e innabusit...
Nu imi amintesc de lucruri mai importante spontane.
Poate doar ceva de mancare...da, aici se mai intampla, dar si aici, nu prea fiind pofta de mancare...Dar, cand vine pofta, atunci dau frau primului impuls, de teama sa nu-mi treaca pofta.
De aceea, cand merg la supermarket merg cu burta goala, sa prind pofta sa cumpar si aia, si aia, sa am acolo. Si acasa, cand am chef de ceva, sa am atunci!
Singura fiind, nu prea am avut multe optiuni. Carti, socoteli, partide de sah.
Cumva netul m-a scos din lumea cartilor, uneori regret asta; desi si pe net citesc, nu e acelasi lucru.

Nu ma eschivez, insa m-am gandit mai mult la alungarea singuratatii, la sentimente.
Mai departe, chiar ma pierd...nu mai stiu. (probabil, mai departe ar fi fost in grija unui barbat...)

Imi pare rau sa spun, te stapaneste teama in tot ,dar absolut in tot ce faci,si functionezi ca un robot facand calcule si luand in calcul ipoteze dupa ipoteza.Comporta-te ca un om liber.

anuk said:
Imi pare rau sa spun, te stapaneste teama in tot ,dar absolut in tot ce faci,si functionezi ca un robot facand calcule si luand in calcul ipoteze dupa ipoteza.Comporta-te ca un om liber.

Probabil s-a fript cu ceva f tare si acum sufla si in iaurt

Sarrah said:
...Ce ar fi spontan e innabusit...
Nu imi amintesc de lucruri mai importante spontane.
Poate doar ceva de mancare...da, aici se mai intampla, dar si aici, nu prea fiind pofta de mancare...Dar, cand vine pofta, atunci dau frau primului impuls, de teama sa nu-mi treaca pofta.
De aceea, cand merg la supermarket merg cu burta goala, sa prind pofta sa cumpar si aia, si aia, sa am acolo. Si acasa, cand am chef de ceva, sa am atunci!
Singura fiind, nu prea am avut multe optiuni. Carti, socoteli, partide de sah.
Cumva netul m-a scos din lumea cartilor, uneori regret asta; desi si pe net citesc, nu e acelasi lucru.

Nu ma eschivez, insa m-am gandit mai mult la alungarea singuratatii, la sentimente.
Mai departe, chiar ma pierd...nu mai stiu. (probabil, mai departe ar fi fost in grija unui barbat...)

Care partide de sah??

@Ionut, de mica am invatat sa joc sah dupa carti. (am numeroase partide scoase la imprimanta din Chessmaster, library Anand, Botvinnik, Kramnik, Kasparov, Karpov, Tal, Fischer, Polgar)
Acum am table de sah facute de mine din rigips, pe care l-am liniat frumos si am lipit hartie colorata, alb-verde, alb-albastru (fata-verso) si alte combinatii de culori.

"Imi pare rau sa spun, te stapaneste teama in tot ,dar absolut in tot ce faci,si functionezi ca un robot facand calcule si luand in calcul ipoteze dupa ipoteza.Comporta-te ca un om liber."

E adevarat, nu mai am cuvinte.

Back