• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Aici sunt banii dumneavoastra!

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Suna cunoscut, nu? :)
Dar sa va spun ce mi-a sarit in ochi.
De cateva zile, pe Mihai Bravu au inceput niste lucrari. Se fac niste pasaje, etc, adica chestiunea asta http://www.gandul.info/news/oprescu...alea-vacaresti-vor-fi-gata-intr-un-an-7910955
Toate bune si frumoase, dar nu cred ca au trecut 3 ani de cand s-a terminat modernizarea liniei tramvaiului 34, modernizare ce a presupus si constructia unor peroane de tramvai ce au costat cam jumatate de milion de euro bucata. Facute frumoase, numai cu granit de calitate, inox, si altele.
Am ramas stupefiat cand am vazut pe Dorel muncitoru' cu pickhameru' pe placile de granit si cu flexu' pe balustradele de inox.
Mai frate, poi dupa ce ca s-au dat o caruta de bani pe acele lucrari, acum de ce trebuie sa le stricam de-a dreptu' in loc sa le demontam usor si sa le mutam acolo unde trebuie?
Presupun ca se va reconstrui acel peron in alt loc (sau tot acolo, dupa ce se termina lucrarile) si presupun ca va costa tot atat cat a costat initail (daca nu mai mult, inflatia, deh), de ce trebuie sa mai cumparam iar granitul si inoxul, cand se putea foarte bine sa se foloseasca cele actuale?

Hai mey gogule, tu ai pretentii la dorel? Ce, da el bani din buzunar pt. refacerea peronului? Cand va da bani din buzunar, se va gandi de 2 ori inainte de a distruge ceva. Pana atunci... spor la pickamer!!!

La Dorel nu am pretentii, ca lui daca i se spune "da aici cu pickhamerul" el da pana ajunge in China.
Da' sefii lui? Da' aia de la primarie care ii platesc pe sefii lu' Dorel?

Mey gugule, ce intrebari pui si tu.... Parca nu stii cum functionste trebile astea. Tre sa papa cat mai multi. Trecand peste chestiunea asta,care e o practica obisnuita, ideea cu pasajele, in general , e una buna. Uita-te la zona de nord. Si pana la urma, stii vorba aia, "nimic fara pierderi" . :D

Ideea in sine nu este rea. Dar aia care dau cu batzu pe contracte si pe facturi nu sunt gospodari. Poi nea Gheorghitza, vecina-meu de la tzara, cand a daramat grajdul vechi ca sa faca unul mai mare, nu i-a dat foc celui vechi ci l-a demontat la mana, refolosind caramida si lemnul la grajdul nou. Era mai rapid sa-i dea foc, dar il costa mult mai mult sa cumpere caramida si lemn din nou.

Oare cum il poti face pe ala de da cu batzu' sa plateasca din buzunarul propriu si personal daca ia decizii aiurea?

Da bre, da acolo omu muncea pe carca lui. In ceea ce priveste asumarea deciziilor, mai e de asteptat, tata.

M-am mai "impiedicat" inca odata de aceste lucrari.
Pe portiunea respectiva de drum erau 3 benzi pe sens si 2 linii de tramvai. Carevasazica 8 benzi in total.
Omuletii cu santierul au inchis 4 benzi pe o lungime de vreo 2 kilometri.
Problema mare este ca astia au inchis jumatate de drum pe o lungime de 2 kilometri dar se lucreaza doar pe 3-400 de metri.
Se fac niste cozi acolo de ti-e mai mare dragul, dar ma gandesc la faptul ca, daca inchideau benzile doar pe lungimea pe care se lucra, cozile erau mai mici.

Privind retrospectiv, este aproape o luna de cand se intampla asta, este aproape o luna de cand eu trec pe acolo zilnic, dar abia dupa o luna am constientizat ca ma deranjeaza lipsa de gandire si de strategie a celor ce au inchis jumatate de drum doar de flori de mar.
Si mi-e groaza de faptul ca pana acum am considerat normala aceasta batjocura. Oare ma transform si eu? Cat va mai trece pana cand voi fi si eu ca ei?

Concluzia? Constientizezi cam greu. :D Eu trec zilnic printr-o zona in care se lucreaza si la tramvai , si s-a mai blocat o banda de mers izact pentru o gropita cat o mingie de fotbal ( pe o portiune de 100 m ) si nici nu s-au apucat de ea . Si daca te mai gandesti ca la cativa km se mai lucreaza la un pod peste o intersectie, si ca totul mai dureaza cel putin un an.... Medicamente.... :D

Mutat la tara (langa Bucuresti) si bicicleta.... e singura solutie care-mi vine in cap acum.... Aer curat, pachetele, pachetele.... iete, numai avantaje!!! Una, doua va plangeti!!!

Am trecut deunazi prin zona respectiva :D Acelasi santier, aceleasi cozi de masini, etc si etc. Si nu a trecut "decat" un an...
Oare mai e mult pana la alegeri?

Gogu said:
Am trecut deunazi prin zona respectiva :D Acelasi santier, aceleasi cozi de masini, etc si etc. Si nu a trecut "decat" un an...
Oare mai e mult pana la alegeri?

Adik tu speri sa alegi altii mai altfel? Speri matale degeaba,sau poate nu ai specificat care alegeri =))

Back