• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Aimee sau Aimeepet sau Corneliu sau .....

ia-o cum vrei,da vedeti ca mai e un topic despre aimee....=))

magda said:
ia-o cum vrei,da vedeti ca mai e un topic despre aimee....=))

Da-mi si mie topicul ala magda!! Sa inteleg ca e aici la noi. Eu l-am cautat si nu l-am gasit. Multam.

nita said:
Nu stiu de ce, zilele astea, m-am gandit la aimee.... Un eveniment de pe forumul nostru m-a dus cu gandul la ea. Mai bine zis, la reactia ei de pe forumul vecinilor, reactie pe care a avut-o atunci cand a fost "depistata" ca umbla cu cioara vopsita pe acolo.
Lasand la o parte calitatile ei de "mare prezicatoare" care nu "e", aceasta sfinxoasa din bucegi are (si subliniez ARE, caci ea exista inca) un mod ciudat de a se manifesta in aceasta lume virtuala. Nu vreau sa emit judecati savante, dar din cate o cunosc eu pe "fata" asta, ceva nu e ok cu ea. Dupa ce o sa postez cateva franturi din ce s-a intamplat dincolo, la bunel adica, o sa va faceti o parere despre cum actioneaza "fata" aceasta. Cine a fost dincolo activ in acea perioada stie despre ce vorbesc si poate o sa veniti cu completari, caci la mine s-au mai resetat amintirile (emerem stiu sigur ca era activa atunci si poate isi aminteste ceva. Daca nu ma insel si magda, desi, repet, s-ar putea sa nu mai tin eu bine minte).
Bunnnn. Ideea e ca aimee(pet), incepuse o campanie ciudata la Istrate, o campanie prin care sa-si aloce titulatura de "donna prima", ceea ce a infuriat-o teribil pe Jana, care a si uschit-o de pe forum (oficial, caci neoficial, aimee nu s-a lasat cu una cu doua, a intrat sub diferite clone, mai mult sau mai putin active, una dintre clone fiind Corneliu, depistat si el de Jana si uschit... bla, bla, bla). Dar pana sa se prinda Jana ce urmarea aimee(pet), "fata" s-a manifestat in voie pe forumul bunelului. Vedea tot felul de lucruri (care s-au dovedit a fi niste bazaconii), citea in poze, se conversa in privat cu userii de pe acel forum in probleme sentimentale si de familie, adica un fel de ghiceala, ce sa mai, era fruncea (ii facea concurenta bunelului). Totul a culminat cu o rugaciune colectiva, facuta la ora 20, prin care aimee(pet) acaparase atentia multor forumisti. Era in sfarsit in centrul atentiei. Lumea nu mai intreba de Istrate, intreba de aimee(pet). Lumea nu ii mai multumea lui Istrate, ii multumea lui aimee(pet). Cineva a indraznit insa sa zica ca "aimee(pet) e buna in domeniu, dar sa nu uitam ca acesta e forumul dlui Istrate, el e cel mai tare din parcare...." ma rog, nu mai stiu exact ce-a zis userul ala, dar ideea cam asta era. Aimee(pet) cea blanda a explodat brusc! Atunci am observat cu totii o alta "fatza" a prezicatoarei....Parca nu mai era ea...Se tranformase...Nu mai gandea coerent. Retin ca a zis ceva de genul:"Ce treaba are dl. Istrate ? (pe care eu il apreciez nespus, sa ne intelegem) Aici e numai MERITUL MEU!!!" Sublinia mereu ca chestia cu rugaciunea colectiva e meritul ei!!! si parea foarte deranjata ca cineva i-a blocat drumul pe care, credea ea, nu o va opri nimeni. De aici i s-a si tras... Jana a sesizat reactia ei, a avut loc un schimb de replici, dupa care aimee(pet) a disparut oficial din peisaj. Nu stiu daca aimee facea toate astea doar pt a iesi in evidenta (intr-un mod cel putin ciudat) sau o facea pt altceva. Cert e ca "dorinta" ei de a fi no. 1, cu orice pret, a cam dat de gandit. Unii useri s-au cam bunghit ce ceva nu e ok. Si au inceput sa mai caute date despre ea. Surpriza a aparut atunci cand emailul ei, pe care il facuse public pe forumul bunelului, a aparut asociat la alti useri, de pe alte forumuri (de socializare mai ales), unde aimee(pet) avea conturi (treaba ei in fond), si unde ea se dadea ba femeie, ba barbat, ba ziarista, ba scriitoare. Pe la Istrate s-a prezentat ca fiind om de televiziune, dadea de inteles ca are legaturi stranse cu politicul ... ma rog, nimic rau pana la urma, cai discutam despre o lume virtuala si nu reala. Dar aimee a tinut sa-si creeze o anumita imagine de la inceput, pt ca lumea sa o perceapa ca fiind mare-tare.
Dar!!! (surpriza aici vine) cand userii au sarit nitzel pe ea cu intrebari incomode, prima ei reactie a fost slaba (parca cineva i-ar fi dat un bobarnac si a trezit-o dintr-o stare de transa), dar dupa cateva zile (in care si-a facut strategia de atac), a venit cu o explicatie cel putin puerila, pt a-si justifica aparitiile ei, pe diferite site-uri, sub diferite nume, sub diferite sexe si varste difeite, spunand ca o anumita prietena de-a ei, i-a folosit laptopul personal si astfel emailul ei a circulat pe internet (fara voia ei, retineti!!!).
De altfel, strategia ei, era urmatoarea: nu mai intra cate o saptamana, doua, lumea incepea sa intrebe de ea, lucru ce o facea nespus de fericita. Era ca o confirmare pt ca ea, ca e importanta, ca e "cineva".... Era ca o terapie, daca stau sa ma gandesc bine.

Dat fiind faptul ca Cacalinul (sic!) a sters cam de vreo 3 ori arhiva, cei cativa prieteni dispusi sa ma ajute, au recuperat cateva franturi din conversatiile de atunci. Aimee(pet) si-a mai sters din urme, unele site-uri pe unde scria, sunt goale acum, dar textul a reusit sa fie salvat. O sa postez mai jos, aceste franturi, care vin sa sustina, ceea ce am spus mai sus.

1. Un mic fragment dintr-un site de pe care aimee si-a sters urmele:
Titlu : SALUTARE Data :10/6/2004 email: AIMEEPET@YAHOO.COM
Bine v-am gasit! Ana Morosanu este numele meu, sunt ziarist si mi-ar placea sa colaboran in vreun fel! Mi-ar placea sa ma acceptati colaborator la ziarul dvs! Va propun o rubrica de interviuri cu personalitati politice, artistice, gazetaresti etc.! Sper sa fiti de acord!
Pupicei,
Ana Morosanu

2. Aici, aimee spune cum ca ar avea ceva talent literar. Scrie poezii si un anume "Jurnal", pe capitole.
http://paginamea.ele.ro/ana-morosanu_--uPOcP.html

[Pagina personala - ana morosanu] ana morosanu
Statut: membru
Nascut: 12 Mai 1971
Inregistrat: 14 Oct 2004

Fa-ti pagina personala,
te asteptam in comunitatea ele.ro!
Dezvaluie ceea ce esti!

Descriere:
Sunt un om cu un caracter foarte puternic, sunt foarte luptatoare, mi-am facut singura un drum in viata, m-am autoeducat, sunt mandra de tot ceea ce sunt si-i multumesc bunului dumnezeu ca mi-a calauzit pasii pe drumul cel bun si sanatos in viata, cu dragoste si respect pentru oameni, pentru recunostinta vesnica la un ajutor primitla mari nevoi. Ma bucur ca nu sunt niciodata indiferenta in fata necazurior oamenilor. Ma bucur pentru ca sunt in stare sa aduc bucurie oamenilor, ajut material cateva familii nevoiase, o famiie de pensionari, o familie cu doi copii s.a.m.d.
Stiu sa fiu o buna prietena la nevoie, stiu ca rar gasesc un prieten bun la nevoie, de aceea-i pretuiesc pe cei putini pe care-i am.
Sunt ziarist, scriu poezii- inca nu le-am publicat. Am inceput sa scriu "Jurnalul vietii mele" pe capitole. Multe mai sunt de spus, dar spatiul nu-mi permite!:)
Vizite: 420

3. Aici este reactia ei, cand i-a fost aratat, cu probe, ca nu e cine se da. Recunoaste ca posteaza si sub numele de Ana Morosanu, dar aceasta Ana e doar o prietena de-a ei:

"<aimeepet> cu toate ca nu trebuie sa ma justific in fata nimanui, pentru ca m-am oferit sa ajut, o fac gratis, cu mare drag si din suflet, indiferent cum m-as numi si cine as fi!

mai repet inca odata: fata despre care tot spune mihai, este cea mai buna prietena a mea. da, este ziarist, e o rusine??? am mai spus, a intrat, intra si va mai intra, de pe laptop-ul meu, pe internet, pe site-uri, treaba ei ce face! nu vreau sa ma cert cu ea, numai pentru ca a intrat cu numele meu peste tot, nu va nimic rau in acest lucru..."
Sursa: ioanistrate.ro

Am scris toate astea, asa cum am mai zis, pt ca o inamplare de pe forumul nostru mi-a adus aminte de intamplarea de pe forumul celalalt. Orice coincidenta e pur intamplatoare, desi eu nu prea cred in coincidente. Voi in schimb, sunteti liberi sa credeti orice. O concluzie pertinenta cred ca se impune totusi: netul e plin de ciudatenii. Si de ciudati. De oameni care probabil, in viata reala au acumulat multe frustari, iar pe net au gasit o modalitate de-asi dovedi ca sunt si ei cineva. Acesti oameni si-au dezvoltat adevarate strategii de abordare si dominare. Ei sunt fini observatori ai psihologiei umane, stiu exact pe cine si cum trebuie sa abordeze pe cineva, pentru a-si atinge scopul. Nu putem sa nu observam o anumita disperare, incrancenare si uneori chiar o usoara violenta a acestor oameni atunci cand sunt depistati ca mint si manipuleaza. Ei se manifesta precum copilasii carora le sunt luate jucariile. Se dau cu fundul de pamant adica, dar nu renunta!!! Atentie!!! Nu renunta asa usor!!! Ramane totusi intrebarea: cat de mare e miza acestor manifestari? Sa fie atat de important acel scop?

Buna tuturor,

Ceea ce ati descoperit despre prezicatoarea minune este adevarat. Doamna in cauza nu are nici o treaba cu premonitiile este pur si simplu sarita de pe fix...
Din pacate am avut o experienta cu e si de aceea m-am hotarat sa va scriu si sa va pun in tema. Adevaratul ei nume este A** M******* si ea este cea care posteaza si se lauda singurica...Acest obicei si-l manifesta foarte des, pe diverse siteuri si forumuri nu doar la voi.
daca doriti sa o cunoasteti putei accesa faimosul site de socializare f....cautare dupa numele ei si veti avea o adevarata revelatie. Dupa cum am mentionat mai sus nu are nici o treaba cu premonitiile poate cel mult cu ghicitul in carti pe care cere si bani de altfel. De fapt cere bani pe orice... Este o inpostore frustrata care atunci cand este prinsa se apuca sa posteze commenturi sub diversi useri laudandu-se... Este un nimic iritat care face...nimic... Detin mult mai multe detalii daca va intereseaza...

Editat de Gogu.

Eu chiar sunt curios de dovezile in sprijinul afirmatiilor pe care le faci. Sincer, nu cunosc decat tangential personajul si mi-ar parea rau sa aflu ca unul- altul fac afirmatii gratuite privind o persoana.

Iote ce sare Gogu in apararea "pozitivei" :D . Io nu am nevoie de dovezi de la nimeni, ca am testat-o personal si m-am convins ce poate. :P Si da, are dreptate Zagora :D , e sarita de pe fix. Dar, daca are date noi, nu ma supar sa mai cetesc cate ceva despre ea. :P Poate-l convingem dr si pe Gogu ce face "pozitiva" lu' peste. :P

Mey, eu pana nu vad, nu cred :D
Si totusi, trebuie recunoscut ca e singura clarvazatoare "pozitiva" de pe piata.

Back