• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Ajutor (talisman/pergament)

Serj

Reporter de teren
Reaction score
0
Vreau sa creez un talisman de protectie.Talismanul este un pergament de 6-8 cm lungime si 2-3 cm latime(impaturit).

Va rog enorm,am nevoie de simboluri(in special),cuvinte,fraze si imagini...ce in acord cu traditiile din acea cultura ofera protectie.

Am nevoie de ajutorul vostru!

In urmatoarele postari voi uploada si poze cu talismanul,va voi explica cum o sa il creez si cum il "insufletesc".

Danke schon!

La mine, in perioada asta, cred ca asa ceva ar fi benefic...
10724m.jpg

Serj de ce nu pleci de la forma rotunda, care imagineaza Soarele si care reprezinta simbolul unitatii, perfectiunii si un spatiu inchis care protejeaza?
Sau cercul vortex care poate actiona si la distanta? Vortexul exterior poate genera energie protectiva si pentru toti cei din jurul tau, distanta in astfel de situatii fiind zero.

Astept restul; adica activarea permaneneta a talismanului.
Uite pt mine, este un mister cum David Wagner a reusit sa creeze nu nupmai "talismane-bijuterie" care dupa o anumita procedura de activare, devin antene permanente, canalizand energia tachyonilor catre persoana care-l poarta.

Gogule - Just wishful thinking =))

Luna,buna idee...

Idea mea de baza a fost ca pergamentul sa il umplu de simboluri care ofera protectie...astfel puterea lui ar fi mai mare..si protectia pe toate domeniile...

Talismanul va fi activat astfel...

Voi face o licuare...adica...am 4-5 cristale de cuart...le voi pune in apa...si voi impregna apa timp de o saptamana...cu cuvantul protectie...cu simtul de protejare...la un nivel cat de adanc pot....voi si lipii de sticla o eticheta care voi scrie pe ea Protectie/protejare/aparare...apa rece se impregneaza usor...dar cu ajutorul cristalelor...impregnarea devine mai puternica..mai durabila si mai usoara...eticheta va impregna tot timpul cuvantul in apa....
Odata ce licuarea e gata....voi scufunda pergamentul/talisman in licuare de cateva ori in acea zi cand e gata licuarea...talismanul devenind si el impregnat cu protectie...apoi poate ca incheiere...o sa aliniez cristalele de cuart pe pergament timp de o zi folosindu-ma iarasi de cristale sa impregnez de tot protectia si sa inchei tot procesul...

Cu ajutorul simbolurilor care vor fi inscrise pe pergament...iti dai seama ce viata va prinde talismanul....sper din toata inima ca acest proces sa fie bun...ca detaliu ma gandeam ca simbolurile sa le fac in pensula cu culori in ulei folosind apa impregnata...

Oricum inca cercetez...

Serj sa nu uit niste aspecte esentiale, si ca vrei sa tii seama de ele, e la aprecierea ta.
Se stie ca Pamantul este acoperit de o retea de radiatii telurice care-i sunt proprii :
-Reteau Hartmann este a Nichelului care formeaza patrate de 2,00 x 2,50 si grosimea peretilor de parox 20,7 cm
- Reteaua Peyré este a Cuprului cu patrate de 10,00 x 10,00 si grosimea peretilor de 29,7 cm
-Reteaua Curry este a Fierului patrate de 4,00 x4,00 cu pereti de o largime medie de 50 cm.
-Argintul (350 km x 400 km aprox) cu pereti de 36 cm
-Aurul (350 km x 400 km aprox) cu pereti de 72 cm.
Aurul, argintul, cuprul, functioneaza impreuna si formeaza reteaua sacra –fixa a Terei. Punctele unde se intersecteaza reteua de Au de 36 x36 cm si Au de 72 x 72 cm (sau cand trece la dublu Ag 72 x72 si Au 144 x 144 cm) sunt locurile cu cea mai mare energie benefica (Potala Lasha in Tibet si altartul Catedralei Chartres in Franta ) dar care nu iti sunt accesibile sa plasezi recipientul tau cu care vei activa talismanul. Celelate puncte sunt situate in zone muntoase inacesibile sau in desert.
Ca fapt divers Moscova este situata pe reteaua de Au situata pe un flux vertical, impreuna cu Constantinopol, si Gizeh, in timp ce Strasburg si Tamanrasset sunt pe un altul, iar Chartres, Sfantul Jaques de Compostelle sunt direct reliate cu Tomar unde se gaseste marele centru Templier.
Chartres este legat de Marea Piramida din Gizeh prin reteau de Ag. Toate marile catedrale si sunt asezate pe retele simple sau duble de AU si Ag. E interesant ca si Romania este traversata de o simpla de Au.
Unde vreau sa ajung : daca iti vei amplasa recipientul in punctul de intersectie a retelei Hartamann si Curry, vei avea un nod patogen cu unde nocive care nu sunt benefice pentru ceea ce vrei sa realizezi. In plus efectul acestor noduri patogene este amplificat de anomaliile geologice din subsol : cursuri de apa, falii, gaze naturale etc.
Ca sa inchei mai repede, incearca sa testezi zona unde vei amplasa recipientul tau, fie cu o bagheta fie cu un pendulul, si sunt sigura ca nu vei avea nici un fel de probleme sa o faci, pentru ca esti dotat cu o mare sensibilitate ( iti voi explica cum sa procedezi cand vei ajunge la etapa asta) sau, incearca sa gasesti o cale sa ajungi la altarul de la Biserica Negra , la constructia careia au fost respectate anumite tehnici si care fac din altar locul cu un nivel vibratoriu care depaseste 2 300 000 uB.

Extraordinar Luna!

Mi-ai adus aminte multe detalii importante,pe langa asta,informatii foarte foarte foarte interesante si folositoare.
Da...voi face cumva sa ajung la altar...
Ma gandeam poate merg cu talismanul si pana la Sfinx sa il incarc(mai greu asta),dar ar fi o aventura frumoasa! He-he!

Legendele comunei mele Cristian/Neustadt spun ca comuna este protejata de o cupola de lumina.Pana acum am vazut odata cupola si cam asa este...este foarte linistit Cristianul.O sa vad ce linii trec pe aici...am pendul...si o sa cercetez zona...pot folosii o pisica in caz de urgenta =))...ele stand i zone cu vortexuri si energii negative..absorbandule ...

Pot merge la biserica evanghelica veche de aici..fortificata...sigur si ea este amplasata bine si altarul este foarte frumos...

Interesant este faptul cum un talisman/pergament atrage atatea lucruri de la inceput....ma refer de cand l-am facut...imi merge chiar frumos zilele acestea....pt ca de la inceput cand il atingeam si il creeam incercam sa ma simt cat mai conectat si cat mai bine...

MULTUMESC ENORM

Back