Am nevoie de ajutor.
Caut o carte de tratamente naturiste sau de plante medicinale din flora spontana a Romaniei. sau un site care sa se ocupe cu asa ceva.
Ma puteti ajuta?
Multumesc.
Nu sunt cea mai completa sursa de informatii pt tine, eu fiind in perioada tratamentelor cu chips-ri si coca cola .
Sper insa sa te convinga sfatul meu. Ovidiu Bojor.
E doctor in farmacie si membru al Academiei de Stiinte Medicale. Omul are o eruditie in domediu impresionanta, opinia mea e ca dumnealui a ajuns la perfectiunea cunoasterii in domeniu.
Un link privind publicatiile: http://www.librarie.net/autor/20605/ovidiu-bojor
Am si verificat o sursa din care as fi putut sa-ti ofer Pledoarie pentru viata lunga /2002. Nu mai e :shy:.
Gogu, tu glumesti ?
Serios vorbind, nu am glumit :shy: .
Sunt convinsa ca te va satisface, nu ezita sa cauti una dintre carti, dac ai nevoie. Sunt scrise de un om care cunoaste fenomenul dpv stiintific, in toate profunzimile si detaliile, de aceea mi-a atras atentia. Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu procurarea vreuneia dintre cartile care mi-au stat sub ochi, o perioada lunga de timp.
Desigur iti pot imprumuta Pledoarie pentru viata lunga , singura pe care am luat-o in bilbioteca. Nu cred insa sa nu gasesti la editura :shy:.
Cu bine!
Am avut timp sa ma uit pe link-ul dat de tine, la descrieri. Se pare ca nu este ce caut eu. Caut o carte care sa ia fiecare planta in parte si sa spuna efecte, doze, contraindicatii, etc
Sorry.
Dar sigur se afla aici naturisti priceputi care vor raspunde apelului tau :shy:.
Dat fiind interesul meu relativ scazut pt tratamente ... alternative (cel mai adesea, eu recurg la pastile, in caz de nevoie si gata ), cartea mentionata contine informatia esentiala de care as avea nevoie: principalii constituenti, actiunea terapeutica, modul de intrebuintare pt fiecare fruct, leguma, seminte si cereale precum si principale boli si produsele recomandate. minimum necesar de info care tb sa fie in casa .
Gogu,eu am cartea lui Maria Treban ,Sanatatea din farmacia Domnului".Este foarte buna ,eu o folosesc de mult timp si am facut rost de ea numai cu relatii.Nustiu unde o poti gasi .Este editata de Imprimeria de vest oradea str. Maresal ion antonescu nr 105 editia 1994.Sau incearca pe internet.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.